Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

"Ντόπες" ηθικού από τον Θοδωρή Ζαγοράκη!






Υπό το βλέμμα του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρή Ζαγοράκη, έγινε η προπόνηση της Δευτέρας για τον «Δικέφαλο του Βορρά» στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον αγώνα της Τετάρτης με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο στην πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ.

Ο «ισχυρός άνδρας» των Θεσσαλονικέων, δεν μίλησε στους παίκτες της ομάδας, ωστόσο με την παρουσία του, έδειξε πως η διοίκηση βρίσκεται δίπλα στους ποδοσφαιριστές, λίγες ώρες πριν την έναρξη των πλέι οφ, όπου ξεκινά με πολλά όνειρα για τον «Δικέφαλο».

Άπαντες στο «στρατόπεδο» του ΠΑΟΚ, εμφανίζονται έτοιμοι για την πρόκληση των πλέι οφ και θέλουν απέναντι στην Ένωση να κάνουν ποδαρικό με το δεξί στο μίνι πρωτάθλημα και να διατηρήσουν «ζωντανό» το όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτό φαίνεται και από την διάθεση των οπαδών του «Δικέφαλου». Για του λόγου το αληθές, μέχρι στιγμής, έκτη ημέρα διάθεσης πακέτων εισιτηρίων διαρκείας, έχουν πωληθεί 17.183 εισιτήρια. Μάλιστα, από την Δευτέρα, μπορούν και οι φίλαθλοι των Θεσσαλονικέων, που δεν ήταν κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας να προχωρήσουν στην απόκτηση των πακέτων.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, στον ΠΑΟΚ περιμένουν πως στον αγώνα της Κυριακής με τον αρη, δεν θα πέφτει... καρφίτσα, με το sold out να είναι πολύ πιθανό, όπως άλλωστε και στα τρία ματς των πλέι οφ με Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!