Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

15η Αγωνιστική Α.Σ. ΑΡΗΣ Μoυρμούρης Α.Ε. vs Π.Α.Ο.Κ. ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ 2 - 3 ΣΕΤ - ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ... ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥΥΥΥ!!!
















ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ Α.Σ. ΑΡΗΣ Μoυρμούρης Α.Ε. vs Π.Α.Ο.Κ.


Μόνο στο volleypaok τώρα και μέσω link
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ live ΤΩΝ ΑΓΩΝΑ! 
http://www.livegoal.tk/channels/flash/events/21.html

Η σελίδα δεν φέρει καμία ευθύνη για το stream, απλά φιλοξενεί το παραπάνω stream στο blog της. Η ευθύνη υπάρχει από την σελίδα η οποία κυκλοφορεί ελεύθερο το stream στο internet.

 15η Αγωνιστική Πρωταθλήματος βόλει Ανδρών Α1
  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/2/2011 
ΒΑΣΙΛΙΚΑ (σκουλικοφολιά)


ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 19:00  
 


 THΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ:
ΝOVASPORTS 3


Α.Σ. ΑΡΗΣ Μoυρμούρης Α.Ε. vs Π.Α.Ο.Κ.

2 - 3 ΣΕΤ ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ!


Σε ένα μεγάλο θρίλερ 2,5 ωρών στη σκουληκοφωλιά των Βασιλικών, ο ΠΑΟΚ πέτυχε τεράστια ανατροπή και έκανε το 2-0, 2-3! Το 5ο σετ έσπασε καρδιές, αφού η ομάδα μας το πήρε με 25-23! Φοβερή εμφάνιση από τον Μπόγιτς και τον Γουίντερ για την ομάδα μας, που βλέπει πλέον την τετράδα!


ΑΡΗΣ ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ ΑΕ (Οικονομίδης): Τερζής 7 (4/7 επ., 2 άσοι, 1 μπλοκ), Σιριάνις 18 (17/32 επ., 67% υπ. - 49% άριστες), Ρουμελιώτης 34 (32/71 επ., 2 άσοι), Τακουρίδης 7 (4/9 επ., 2 μπλοκ), Κιόσης 10 (7/10 επ., 3 μπλοκ), Σαρικεΐσογλου 2 (2/5 επ., 25% υπ. - 25% άριστες), Σάμαρτζιτς -λ 91% υπ. - 70% άριστες) / Ριζόπουλος 5 (3/8 επ., 2 μπλοκ, 91% υπ. - 70% άριστες), Τζελάτης, Δημητριάδης, Κριστιάνο, Κοντογιάννης 1.
ΠΑΟΚ (Μέλκας): Παντακίδης 14 (8/10 επ., 6 μπλοκ), Πλίκας, Μπόγιτς 27 (23/43 επ., 3 μπλοκ, 60% υπ. - 49% άριστες), Καραγιάννης 10 (6/13 επ., 4 μπλοκ), Στέινμπεργκ 7 (5/20 επ., 2 μπλοκ), Λινς 18 (16/28 επ., 1 μπλοκ, 82% υπ. - 64% άριστες), Δημητρακόπουλος -λ 58% υπ. - 42% άριστες / Γουίντερ 4 (2/4 επ., 2 μπλοκ), Παπαδημητρίου, Ωρολογάς


26 - 24 Τέλος Πρώτου σετ
(Σε καθοριστικο σημείο μεγάλο λάθος των διαιτητών και ο ΠΑΟΚ χάνει το πρώτο σετ γενικά καλύτερος ο ΠΑΟΚ)!

25 - 17 Τέλος Δεύτερου σετ
(ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ - ΠΑΟΚ ΚΑΙ 2-0 ΣΕΤ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΡΟΥΛΙ!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ)..

18 - 25 Τέλος Tρίτου σετ
(Καλύτερος ο ΠΑΟΚ πήρε δίκαια το τρίτο σετ)!

19 - 25 Τέλος Tέταρτου σετ
(Πολύ καλύτερος ο ΠΑΟΚ σε όλο το σετ δίκαια το 2-2)

23 - 25 Τέλος πέμπτου σετ και αγώνα
(Τεράστιος ο ΠΑΟΚ κατάφερε και πήρε δίκαια τον αγώνα με 2-3 ενώ έχανε με 2-0 σετ)!

 live μόνο απο το volleypaok
Πατάτε F5 για ανανέωση του blog - ΣΚΟΡ αγώνα..

Ενημέρωση πόντο πόντο.. 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: 
(Ράπτης - Θεμελής, παρατηρητής διαιτησίας: Αντωνούλης
)


Το volleypaok θα σας ενημερώνει λεπτό προς λεπτό σε όλες τις εκτός αλλα και εντός έδρας αναμετρήσης της ομάδας μας... Και αμέσως μετά την λήξη των αγώνων συνεντεύξεις παρελειπόμενα και πολλά άλλα...



TΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.


Με το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, Αρης Μαρμούρης ΑΕ - ΠΑΟΚ, ανοίγει αύριο (19.00, Novasports, Ράπτης - Θεμελής, παρατηρητής διαιτησίας: Αντωνούλης) η αυλαία της 15ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ 2010-2011.
Στην αναμέτρηση που θα φιλοξενηθεί κλειστό των Βασιλικών πέρα από το γόητρο που υπάρχει πάντα σ' αυτά τα παιχνίδια, εξίσου σημαντικό είναι και το βαθμολογικό κίνητρο που έχουν κι οι δύο ομάδες στην προσπάθεια που κάνουν για να εξασφαλίσουν μια θέση στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.
Στον Αρη Μαρμούρης ΑΕ ο Γιώργος Οικονομίδης δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα κι αυτό που ζήτησε από τους παίκτες του τη νίκη προκειμένου να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική της 4άδας, αλλά και για την περηφάνια του συλλόγου.
Προβλήματα δεν αντιμετωπίζει όμως ούτε ο Γιάννης Μέλκας, αφού θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του από τους οποίους ζήτησε ηρεμία και καθαρό μυαλό για να έρθει η νίκη.
Δύο από τα σημαντικά εργαλεία των προπονητών στο αυριανό παιχνίδι αναμένεται να είναι και οι Θάνος Τερζής, Βασίλης Πλίκας οι οποίοι πυροσβέστες γαρ ευχήθηκαν «να γίνει ένα καλό παιχνίδι και φυσικά να μην χρειαστεί να σβήσουμε καμία... φωτιά» με τον γηπεδούχο Τερζή να εμφανίζεται σχεδόν βέβαιος γι' αυτό. «Θέλουμε γεμάτο το γήπεδο και τη στήριξη του κόσμου και είμαι σίγουρος ότι κανείς δεν πρόκειται να ξεπεράσει τα όρια», τόνισε ο πασαδόρος των κίτρινων, παραδεχόμενος ταυτόχρονα την κρισιμότητα του αγώνα.
«Είναι ένα παιχνίδι το οποίο αν κερδίσουμε μένουμε εντός στόχων, ενώ αν χάσουμε τα πράγματα γίνονται εξαιρετικά δύσκολα. Με νίκη πλησιάζουμε την τετράδα, με ήττα μένουμε πολύ πίσω και μετά θα είναι πολύ δύσκολο να καλύψουμε τη διαφορά σε επτά αγωνιστικές» είπε χαρακτηριστικά ο Τερζής και συμπλήρωσε αναφερόμενος στον ΠΑΟΚ: «Εκανε μια πολύ καλή εκκίνηση στο πρωτάθλημα, αλλά το τελευταίο διάστημα υπήρχε μια κοιλιά στην απόδοση του. Έχει κάποια πλεονεκτήματα σαν ομάδα, αλλά και αδύναμα σημεία τα οποία πρέπει να εκμεταλλευτούμε. Πιστεύω ότι η δική μας καλή απόδοση και η καλώς εννοούμενη πίεση από τον κόσμο, θα μας βοηθήσει να φτάσουμε στη νίκη».
Ο Βασίλης Πλίκας από την πλευρά του στα δύο τελευταία παιχνίδια, προερχόμενος από τον πάγκο έχει βοηθήσει τον Δικέφαλο να πετύχει ισάριθμες ανατροπές (με Απόλλωνα Καλαμαριάς, ΕΑΠ Λουξ) και γι' αυτό το λόγο επεσήμανε πως: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, σε μία έδρα η οποία αν μη τι άλλο δεν θα είναι ‘φιλική' προς εμάς, αφού είναι γνωστή η αντιπαλότητα μεταξύ των δύο συλλόγων. Γι' αυτό ακριβώς κι εμείς πρέπει να μπούμε από το πρώτο σετ, από τον πρώτο πόντο για να ακριβολογώ, με πάθος και θέληση για να μπορέσουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε και δεν είναι άλλο από τη νίκη».
Όπως κι ο Τερζής, έτσι κι ο Πλίκας αναφέρθηκε στη διπλή σημασία της συγκεκριμένης αναμέτρησης λέγοντας: «Ο Αρης έχει μείνει πίσω και θέλει τη νίκη για να καλύψει τη διαφορά, αλλά το ίδιο κι εμείς που θέλουμε να μείνουμε μέσα στην πρώτη τετράδα. Αυτό το ματς όμως πέρα από τους βαθμούς είναι σημαντικό και για το γόητρο των ομάδων κι αυτό μεγαλώνει το βαθμό δυσκολίας. Και σε ένα τέτοιο ματς, ακόμη κι όταν μια ομάδα δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αυτό λίγο μετράει, αφού κερδίζει αυτός που το θέλει περισσότερο».
Εκεί που συμφώνησαν πάντως και οι δύο έμπειροι αθλητές ήταν στο ότι πολύ δύσκολα θα ξαναζήσουμε ανατροπή σαν την περσινή. Υπενθυμίζουμε πως στο περσινό αντίστοιχο ματς, ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 2-0 σετ, ο Αρης Μαρμούρης ισοφάρισε σε 2-2 και προηγήθηκε με 14-7 στο τάι μπρέικ, το οποίο όμως έληξε 16-18 υπέρ του ΠΑΟΚ.
«Δεν το σκεφτόμαστε, αφού είναι και αρκετά τα νέα πρόσωπα στην ομάδα. Δε νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι ανάλογο, αφού και η κρισιμότητα του συγκεκριμένου αγώνα είναι διαφορετική από το περσινό ματς», είπε ο Τερζής για να συμπληρώσει ο Πλίκας: «Φυσικά και θυμάμαι τι έγινε πέρσι, αλλά νομίζω ότι τέτοια ανατροπή πολύ δύσκολα θα την ξαναζήσουμε. Ποτέ μη λες ποτέ βέβαια, αλλά το να μπορέσει μια ομάδα να ανατρέψει το εις βάρος της 14-7 στο τάι μπρέικ δεν συμβαίνει τόσο συχνά κι αν συμβεί, ελπίζω να είμαστε πάλι εμείς αυτοί που θα το έχουμε πετύχει»

 *Σε φουλ ρυθμούς προετοιμασίας μπαίνει από σήμερα ο ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με τον αρη στο κλειστό των Βασιλικών το απόγευμα της Παρασκευής. Με διπλές προπονήσεις ο Γιάννης Μέλκας προσπαθεί να κρατήσει σε υψηλά στάνταρ την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του, καθώς από το αποτέλεσμα του αγώνα στα Βασιλικά, θα κριθούν πολλά για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα. Με την καθαρή νίκη του στο πρωτάθλημα επί της Πάτρας, ο ΠΑΟΚ μπήκε και πάλι στην τετράδα του πρωταθλήματος και ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια καθώς μπορεί να μείνει στις πρώτες θέσεις με βάση το πρόγραμμα που ακολουθεί. Ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του το απόγευμα της Πέμπτης και το πρωί της Παρασκευής θα κάνει μια προπόνηση στο κλειστό των Βασιλικών. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για την ομάδα του Μέλκα, καθώς και ο Γιάννης Παντακίδης είναι πανέτοιμος από κάθε πλευρά. Θυμίζουμε πώς ο κεντρικός του ΠΑΟΚ ειχε ανεβάσει 39 πυρετό το Σάββατο αλλά αποφασίστηκε να παίξει κόντρα στην Πάτρα, λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση. Επίσης η πολύ καλή κατάσταση του Μπόγιτς αλλά και του Στέινμπεργκ που ανεβαίνει συνεχώς ικανοποιούν πλήρως τον Έλληνα κόουτς που ξέρει πώς το αποτέλεσμα του αγώνα θα κρίνει πολλά για τους στόχους της ομάδας. Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» πάντως συνιστά ηρεμία και ψυχραιμία στους παίκτες του καθώς ξέρει πώς αυτά τα δυο στοχιεια μπορούν να δώσουν την νίκη στην ομάδα του.
**Ο αθλητικός δικαστής της ΕΣΑΠ/ΕΟΠΕ κ. Κωνσταντίνος Σκούβαρης κάλεσε σε απολογία για την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 15.00:

-Το ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης για τη συμπεριφορά των οπαδών του στον εντός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (5/2/2011)
-Το ΤΑΑ ΠΑΟΚ για τη συμπεριφορά των οπαδών του στον εντός έδρας αγώνα με την ΕΑ Πατρών Λουξ (6/2/2011)
-Το ΤΑΑ ΗΡΑΚΛΗΣ για τη συμπεριφορά των οπαδών του στον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό (7/2/2011)

Να σημειωθεί οτι, μετά πο κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στο Πρωτοδικείο Αθηνών, ορίστηκαν-με διετή θητεία- σαν νεα μέλη του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου (Αθλητικός Δικαστής), ο κ. Πρωτοδίκης κ. Κωνσταντίνος Σκούφαρης (τακτικό μέλος), με αναπληρωματικό μέλος, την επίσης Πρωτοδίκη κ. Ζωή Πριστούρη. Και οι δυο δικαστικοί, θα εκδικάζουν απο κοινού, πειθαρχικές υποθέσεις των Πρωταθλημάτων της ΕΟΠΕ και της Volleyleague ΟΠΑΠ.


ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ AΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΕΛΕΙΠΟΜΕΝΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!