Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Γρίφος η συμμετοχή του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη!!!

Οι διοικούντες του "Δικεφάλου" πήραν παράταση έως την Πέμπτη (12/5) να απαντήσουν αν η ομάδα θα συμμετάσχει στο CEV Cup τη νέα αγωνιστική περίοδο
 
Έως την Πέμπτη (12/5) θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από την συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο CEV Cup της νέας περιόδου, την οποία κέρδισε με την 4η θέση που κατέλαβε στο πρωτάθλημα την φετινή αγωνιστική σεζόν. Οι επιτελείς του "Δικεφάλου" θα βάλουν κάτω τα οικονομικά δεδομένα για να διαπιστώσουν αν είναι εφικτό η ομάδα να δώσει το παρών σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και οι συζητήσεις που θα γίνουν με τον πρόεδρο του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή, το επόμενο τριήμερο αναμένεται να κρίνουν την συμμετοχή ή όχι του "Δικεφάλου" στην Ευρώπη.
Ζήτησε και πήρε παράταση από την Ομοσπονδία
Ο ΠΑΟΚ ζήτησε και πήρε από την Ελληνική Ομοσπονδία παράταση ώστε να απαντήσει για το τι προτίθεται να κάνει, κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες έκανε και ο Ολυμπιακός, ενώ η μοναδική ελληνική ομάδα που έως τώρα έχει δηλώσει συμμετοχή είναι ο Ηρακλής.
Άλλωστε την Δευτέρα (9/5) πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στη διοίκηση της ΕΟΠΕ και τα σωματεία που έχουν κερδίσει την έξοδό τους στα Κύπελλα Ευρώπης της επόμενης περιόδου, με στόχο να συζητηθούν κυρίως τα οικονομικά προβλήματα που ταλαιπωρούν τις ελληνικές ομάδες.
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Αχιλλέας Μαυρομάτης, μετά την συνάντηση δήλωσε τα εξής: "Συζητήσαμε με τους συλλόγους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και που ταλανίζουν γενικότερα το ελληνικό βόλεϊ. Οι δαπάνες είναι μεγάλες, πέρσι δημιουργήθηκαν πολλά προβλήματα και όλοι θέλουμε να αποφύγουμε την επανάληψη μιας τέτοιας κατάστασης που μελλοντικά θα μας στοιχίσει και θέσεις στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Όλοι θυμόμαστε τι συνέβη με τον Παναθηναϊκό στις γυναίκες και την απόσυρσή του λόγω οικονομικών προβλημάτων. Ευτυχώς, πέρα από τον τιμωρημένο Παναθηναϊκό, όλες οι άλλες ομάδων γυναικών αναμένεται να δηλώσουν κανονικά συμμετοχή. Αντίθετα, στους άνδρες, μόνο ο Ηρακλής έχει ήδη εκφράσει την πρόθεσή του να δηλώσει συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ο Ολυμπιακός θα εξετάσει το ενδεχόμενο για άλλο Κύπελλο χαμηλότερου επιπέδου. Για τις άλλες ανδρικές ελληνικές ομάδες αυτή τη στιγμή φαίνεται πολύ δύσκολο να δηλώσουν συμμετοχή". 

Y.Γ. volleypaok ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΒΓΕΝΕΙ ΟΙ ΟΜΑΔΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΑΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ Η ΟΧΙ!!! ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΕΥΑΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΤΕΤΡΑΔΑ Κ. ΠΑΙΣΙΑΔΗ? ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!