Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Επιστολή-απάντηση της ΕΣΑΠ προς την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Αμειβόμενων Αθλητών

Η ΕΣΑΠ σε απάντηση της επιστολής που έλαβε από τον Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας Αμειβόμενων Αθλητών (EUAthletes) κ.Walter Palmer, απέστειλε στον τελευταίο την ακόλουθη επιστολή:
Αγαπητέ Κύριε Πάλμερ,
Σε απάντηση της από 11 Ιανουαρίου 2012 επιστολής σας, παρακαλούμε να σημειώσετε τα εξής:
H EΣΑΠ, στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής οργάνωσης του Ελληνικού Πρωταθλήματος, προσπαθεί μέσα σε τόσο αντίξοες συνθήκες να συνεργαστεί με όλους τους φορείς του αθλήματος, με σκοπό την αντιμετώπιση και των προβλημάτων των αθλητών.
Εδώ και τέσσερα (4) χρόνια, οπότε και ξεκίνησαν οι συναντήσεις με τον ΠΑΣΑΠ έχουμε υιοθετήσει πολλές από τις προτάσεις των αθλητών διότι θεωρούμε ότι μόνον μέσω διαλόγου όλων των φορέων μπορούν να επιλυθούν τα προβλήματα.
Ως παράδειγμα σας αναφέρουμε ότι σήμερα έχουμε κληθεί από την ΕΟΠΕ να παρευρεθούμε σε νέα συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί με αντικείμενο ορισμένα αιτήματα του ΠΑΣΑΠ, κι εμείς ,παρόλο που οι επιθέσεις που δεχόμαστε υπερβαίνουν τα όρια της δεοντολογίας, θα είμαστε εκεί για να συζητήσουμε για το κάλο του Πρωταθλήματος της Α1 και γενικά του αθλήματος του βόλεϊ.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΑΠ αποφάσισε ομοφώνα να παραπέμψει τον αθλητή Στάθη Ντονά διότι ο συγκεκριμένος αθλητής, πέραν του ότι ένα προσωπικό του θέμα με το σωματείο του, το γενίκευσε θεωρώντας όλα τα σωματεία αφερέγγυα, όλους τους παράγοντες ανίκανους κ.ο.κ., δυσφήμισε τον φορέα μας και γενικά αμφισβήτησε στο σύνολο την προσπάθεια που διενεργούμε με σκοπό και την προώθηση των συμφερόντων των αθλητών οι οποίοι είναι ένας κρίκος της αλυσίδας του Πρωταθλήματος μας.
Κατόπιν τούτου, δεδομένου ότι δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας δυσφημεί δημόσια χωρίς αποδείξεις, για τον λόγο αυτόν αποφασίσαμε να τον παραπέμψαμε στα αρμόδια όργανα, προκειμένου να κρίνουν κατά πόσον οι δηλώσεις του, οι οποίες σημειωτέον πραγματοποιήθηκαν δυο φορές, εμπίπτουν στα όρια της αθλητικής συμπεριφοράς που οφείλει να τηρεί ένας αθλητής ή τα έχουν υπερβεί.
Στην δύσκολη αυτή περίοδο, να είστε βέβαιοι ότι το τελευταίο πράγμα που θα ήθελαν τα σωματεία είναι να προχωρήσουν σε μια τέτοια ενέργεια, όμως σε καμιά περίπτωση δεν αποδεχόμαστε τέτοιου είδους συμπεριφορές που έχουν ως αποτέλεσμα την προσβολή και πλήρη απαξίωση του έργου μας.
Επειδή θεωρούμε ότι μόνον με διάλογο λύνονται τα θέματα στην ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο που διάγουμε, εμείς εμπράκτως αποδεικνύουμε ότι θέλουμε να βρούμε κοινές λύσεις και για αυτό θα παραβρεθούμε στην σημερινή συνάντηση με την ΕΟΠΕ .
Το ίδιο ελπίζουμε να ισχύει και για τον ΠΑΣΑΠ .
Είμαστε στην διάθεση σας για γόνιμο και ειλικρινή διάλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!