Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2008

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΕΛΗΚΩΣΤΑ: ΣΤΟΝ Κ. ΙΩΑΝΝΗ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΗ!!!


"Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα. Αυτό είναι αλήθεια. Είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και είναι πρόκληση για τον κάθε προπονητή να είναι προπονητής της ομάδας αυτής. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Κατσαρή και τους κυρίους Λίτσα και Παισιαδη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Για μένα είναι ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Ξέρω που ήρθα και ξέρω τις ευθύνες μου, απέναντι σε ένα τεράστιο σωματείο όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια για να επαναφέρουμε την ομάδα στο υψηλό επίπεδο που ήταν όλα αυτά τα χρόνια. Φέτος το πρωτάθλημα θα είναι ακόμη πιο δύσκολο καθώς υπάρχουν ομάδες που έχουν ανεβάσει κατά πολύ το μπάτζετ τους. Υπάρχει μια εξάδα ομάδων που θα παίξει για τις πρώτες θέσεις. Εμείς με τις κινήσεις που κάναμε, δείξαμε πως έχουμε βλέψεις μεγάλες για το πρωτάθλημα αυτό."Στην ερώτηση για το πώς σκοπεύει να επαναφέρει το καλό όνομα της ομάδας είπε: "Είναι αλήθεια πώς ο ΠΑΟΚ πέρσι πέρασε δύσκολη χρονιά. Νομίζω όμως πως το όνομα του συλλόγου είναι πολύ μεγάλο για να επηρεασθεί το κύρος από μια κακή χρονιά. Πιστεύω πως με την δουλεία που θα κάνουμε θα διορθωθούν όλα. Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια, όλοι οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στην ομάδα και είμαι βέβαιος πως όλα θα διορθωθούν. Θα κάνουμε σταθερά βήματα και αργά. Ένα - ένα το λιθαράκι, για να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε".Όσον αφορά την παρουσία του κόσμου, σημείωσε: "Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει πως γίνεται μια καλή και μεγάλη προσπάθεια. Το δείξαμε αυτό με τις μεταγραφές που κάνουμε. Ο Προύσαλης είναι βασικός πασαδόρος της εθνικής ενώ ο Αρμενάκης παίζει σε υψηλό επίπεδο όλα αυτά τα χρόνια και είναι σταθερή αξία. Ο Χατζηλιάδης είναι ένα μεγάλο ταλέντο, ενώ έχουμε και παιδιά από την περσινή χρονιά, που μπορούν να κάνουν σπουδαία πράγματα. Όλα αυτά με την δουλειά. Όμως ο κόσμος θέλει επιτυχίες. Από εμάς εξαρτάται. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ αγαπάει και βοηθάει την ομάδα. Όπως σημείωσα, πρέπει να βαδίζουμε με σταθερά βήματα για να τα καταφέρουμε". Τέλος μιλώντας για τις μεταγραφές ο Κώστας Δεληκώστας τόνισε: "Δεν βιαζόμαστε καθώς κάνουμε σταθερά βήματα. Μιλάμε με παίκτες και εξετάζουμε κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Πριν αποφασίσουμε ποιους παίκτες θα πάρουμε κοιτάμε όλες τις συνισταμένες.. Δεν θα πω ονόματα. Απλά θα τονίσω πως, βρισκόμαστε σε συνεχείς επαφές με ξένο αθλητή και έναν Έλληνα. Οι ομάδες χτίζονται με σταθερά βήματα. Αυτό επιχειρούμε και εμείς με δουλειά και χωρίς μεγάλες κουβέντες"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!