Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Σάββατο 23 Αυγούστου 2008

ΠΑΙΚΤΕΣ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ-ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ...ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΕΛΟΣ!!!

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ...ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΥΧΝΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ...
ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΤΑΠ ΠΑΟΚ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΟΠΩΣ ΦΕΝΕΤΕ...ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ...ΟΙ ΟΜΑΔΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ...ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ. ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΥΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ...ΤΟ SITE ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ....ΑΚΟΜΗ ΑΝΕΒΕΝΕΙ...ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΘΑ ΒΓΕΝΑΝ 500 ΓΙΑ ΑΡΧΗ...ΠΩΛΗΘΗΚΑΝ 0...ΟΥΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΑ ΤΕΛΙΚΑ ΒΓΗΚΑΝ ΑΝ ΒΓΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΤΕ ΚΤΛ...ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ; ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ...ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ...ΤΗ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ;ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ; ΑΛΛΑ ΤΙ ΡΩΤΑΟ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΗΤΟ ΣΑΣ...ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΗΓΕΤΗ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑΤΕ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!