Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

ΕΦΥΓΕ Ο ΜΠΕΡΕΤΑ ΗΡΘΕ Ο ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ. - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ




"ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ
ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ..." 
Την πρώτη του Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε στο γραφεία του γηπέδου της Τούμπας ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ Παύλος Δερμιτζάκης. Ο 41χρονος τεχνικός, που όλοι γνωρίζουν την αγάπη του για την ομάδα από την εποχή που αγωνιζόταν ως παίκτης της, δήλωσε την μεγάλη του χαρά και τιμή για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ, την μεγάλη προσπάθεια που θα καταβάλλει για το καλό της ομάδας και την αποκατάσταση των ισορροπιών με τους παίκτες, καθώς και την επιθυμία του να μην αλλάξει τα χαρακτηριστικά που οδήγησαν τον "Δικέφαλο" στην περσινή επιτυχία και την κατάληψη της 2ης θέσης. Εκτός από τον προπονητή του ΠΑΟΚ μίλησε και ο στενός του συνεργάτης και πρώην παίκτης της ομάδας μας Μάκης Χάβος. Την παρουσίαση και των δύο ανέλαβε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ζήσης Βρύζας ο οποίος απάντησε σε πολλά ερωτήματα για όλα όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες και είχαν ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του Μάριο Μπερέτα.Ο Ζήσης Βρύζας ειλικρινής και "παντελονάτος" όπως πάντα, ανέλαβε την ευθύνη της λανθασμένης πρόσληψης του Ιταλού τεχνικού, εξήγησε τους λόγους που οδηγήθηκαν στην απόλυσή του και ξεκαθάρισε την άριστη σχέση του με τον πρωτεργάτη της επιτυχίας (όπως ο ίδιος αποκάλεσε) Θοδωρή Ζαγοράκη... Ακολουθεί η Συνέντευξη Τύπου των τριών ανδρών...
Αυτός που πήρε πρώτος το λόγο δεν ήταν άλλος από τον αντιπρόεδρο του ΠΑΟΚ τον Ζήση Βρύζα ο οποίος δήλωσε: «Συνεχίζουμε με σωστές και με λάθος αποφάσεις, παίρνοντας και την ευθύνη για αυτές. Σήμερα παρουσιάζουμε το νέο προπονητή μας, Παύλο Δερμιτζάκη...»
Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ Παύλος Δερμιτζάκης, ο οποίος φανερά χαρούμενος για την μεγάλη τιμή και πρόκληση στην καριέρα του, δήλωσε στους εκπροσώπους του Τύπου: «Αισθάνομαι πάρα πολύ χαρούμενος, για την επιστροφή μου στην ομάδα του ΠΑΟΚ με άλλη ιδιότητα αυτή τη φορά και ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση για την τιμή που μου κάνει. Ήταν μια κουραστική μέρα, το μόνο που θέλω να πω και να υποσχεθώ ότι ο στόχος παραμένει ψηλός για την ομάδα, θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να παίξουμε ποδόσφαιρο αντάξιο του ονόματος του ΠΑΟΚ, που έπαιζε τα τελευταία χρόνια, ελκυστικό ποδόσφαιρο, που πρώτα θα το γουστάρουμε εμείς οι ίδιοι και κατ΄ επέκταση και ο κόσμος. Αν το καταφέρουμε, θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Οι στόχοι που θα χαράξουμε είναι μεγάλοι.
Εγώ θα λέω πάντα αλήθειες, θα σας κοιτάω στα μάτια κι αυτή πρέπει να είναι και η συνεργασία που πρέπει να έχουμε. Η ομάδα είναι μία αλυσίδα, πρέπει όλοι οι κρίκοι να είναι δυνατοί.
Έχουμε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, λόγω του θεσμού και του αντιπάλου, είναι ένα κίνητρο για όλους. Δεν έχουμε πολλές μέρες μπροστά μας, θα ετοιμαστούμε όσο γίνεται καλύτερα, για να φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Ευχαριστώ τον Πανθρακικό, που με διευκόλυνε ώστε να έρθω στον ΠΑΟΚ.
Είναι δύσκολος ο δρόμος που έχουμε να βαδίσουμε, αν υπάρξει επιμονή και υπομονή θα τα καταφέρουμε».
Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο στενός του συνεργάτης Μάκης Χάβος ο οποίος δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα που αγαπώ. Ευχαριστώ τη διοίκηση αλλά και τον κ. Δερμιτζάκη που με επέλεξε για συνεργάτη του στην μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ»
Ακολούθησαν ερωτήσεις προς τον Παύλο Δερμιτζάκη:
Πόσο δύσκολη είναι η προσπάθεια σας; «Κατ' αρχήν οι συνεργάτες μου είναι τα μάτια μου! Πρέπει να το πω αυτό. Και το εννοώ. Είναι δύσκολος ο δρόμος που έχουμε να βαδίσουμε, αλλά αν υπάρχει υπομονή κι επιμονή, θα τα καταφέρουμε. Χρειαζόμαστε την  υποστήριξη όλων, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη οικογένεια».
Τι θα προλάβετε να κάνετε σε πέντε ημέρες; «Σίγουρα, πρέπει να ρίξουμε το βάρος στην ψυχολογική διάθεση των παικτών. Για οποιονδήποτε σε μια ομάδα δεν είναι ό,τι καλύτερο να αλλάζει ο προπονητής. Αυτά, όμως, συμβαίνουν. Στην ομάδα ήρθε αναταραχή και πρέπει να το ξεπεράσουμε. Σκοπός μας είναι να περάσουμε πρώτα τα τακτικά κομμάτια που θέλουμε στην ομάδα, ώστε να δείξουμε στο συγκεκριμένο ματς (σ.σ. εννοεί το ματς με τον Άγιαξ) εικόνα σοβαρής και πειθαρχημένης ομάδας. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».
Ποιος είναι ο στόχος σας στον ΠΑΟΚ; «Πρώτα μετράει ο επαγγελματισμός. Μετά, ο στόχος οποιουδήποτε προπονητή είναι να φτάσει ψηλά. Δεν αρκεί, όμως, αυτό. Θέλει πολλή δουλειά. Είναι εύκολο να πας κάπου. Να κρατηθείς εκεί είναι δύσκολο. Μέσα από τη δουλειά μας, την εργατικότητά μας και τους στόχους που θα θέσουμε θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά. Το ότι δεν επιλέχθηκα στην αρχή του καλοκαιριού δεν με πίκρανε. Αυτό με έκανε να πεισμώσω και θα με έκανε να δουλέψω για να πετύχω αυτό το στόχο, να αναλάβω κάποτε αυτή την ομάδα. Ήταν όνειρο ζωής για μένα αυτό. Όπως έπραξε η διοίκηση, ίσως να έκανα κι εγώ το ίδιο».
Για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που θέλει να περάσει ο ίδιος στον ΠΑΟΚ; «Η ομάδα έχει χτιστεί με βάση κάποια χαρακτηριστικά. Αυτά τα χαρακτηριστικά ήταν πετυχημένα. Θα ήμουν παράλογος, αν προσπαθούσα να τα αλλάξω αυτά. Πάνω σε αυτά θα βαδίσουμε, γιατί σε αυτή την κατεύθυνση είμαι κι εγώ κι ως προπονητής κι ως άνθρωπος. Ο καθένας, όμως, προσπαθεί να βάλει τις πινελιές του. Ο χρόνος θα δείξει αν όλα πάνε καλά και αν πετύχουμε το στόχο μας».
Για τον τρόπο που θα αντιμετωπίσει το έμψυχο υλικό της ομάδας; «Θα προσπαθήσω απέναντι σε όλους τους παίκτες, όπως έκανα πάντα ως τώρα, να έχω απέναντι σε όλους τους παίκτες ίση μεταχείριση. Θα προσπαθήσω να δώσω σε όλους ευκαιρίες. Δεν μένω σε πρόσωπα. Εκτιμώ, σέβομαι και αναγνωρίζω το παρελθόν που έχει ο καθένας. Θέλω, όμως, πρώτα το καλό της ομάδας. Δεν θα έχει κανείς ιδιαίτερη μεταχείριση, γιατί θεωρώ ότι αυτό είναι πρώτα το δικό μου καλό. Πρέπει να είμαι δίκαιος με όλους. Θα παίζουν οι καλύτεροι. Πρέπει να ξέρετε ότι καλύτερη σχέση έχω με όσους δεν παίζουν, παρά με αυτούς που παίζουν. Αυτό θεωρώ είναι το κλειδί».
Για το παιχνίδι με τον Άγιαξ τόνισε: «Προσωπικά, νιώθω έτοιμος. Θα δούμε πώς είναι και τα παιδιά. Έχω ενημέρωση, αλλά θα πούμε περισσότερα αυτό το 24ωρο που έχουμε μπροστά μας. Θα ετοιμαστούμε όλοι μαζί να δείξουμε μια σοβαρή και πειθαρχημένη ομάδα. Το παιχνίδι είναι κίνητρο για όλους. Ποιος δεν θέλει να αγωνιστεί σε αυτόν το θεσμό, απέναντι στον Άγιαξ; Πρέπει να υπερβάλουμε εαυτούς, αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι σημαντικό».
Σε ερώτηση που έγινε στον Μάκη Χάβο για το πώς αισθάνεται που επιστρέφει στον ΠΑΟΚ, αλλά και για το αν φτάνει ο χρόνος στον ΠΑΟΚ να είναι έτοιμος στο παιχνίδι με τον Άγιαξ, εκείνος απάντησε: «Είμαι καλά και χαρούμενος που είμαι εδώ. Έχουμε λίγες ημέρες μπροστά μας, αλλά είναι τεράστια πρόκληση αυτό το ματς με τον Άγιαξ. Πιστεύω ότι όλα θα αλλάξουν γρήγορα προς το καλύτερο, μετά από τις επαφές μας με τους παίκτες».
Στη συνέχεια έγινα ερωτήσεις στον Ζήση Βρύζα:
Για την απομάκρυνση του Μάριο Μπερέτα είπε: «Είναι φανερό ότι το πιο σημαντικό πράγμα σε μια ομάδα είναι η οργάνωση και ο τρόπος λειτουργίας της, όπως κι η νοοτροπία. Αυτό πίστευα. Ότι η επιλογή προσώπων είναι δευτερεύον στοιχείο. Τελικώς, κατάλαβα ότι έκανα λάθος. Αναλαμβάνω την ευθύνη για την πρόσληψη του προηγούμενου προπονητή και δηλώνω ευθέως ότι έκανα λάθος. Τώρα, όμως, νομίζω ότι η επιλογή μας είναι η σωστή. Μιλώντας με τον κ. Δερμιτζάκη έχω την αίσθηση ότι καταλαβαίνει καλύτερα τι έχουμε κάνει σε αυτό το διάστημα. Βάζοντας τα δικά του στοιχεία, πιστεύουμε ότι θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε».
Για τη σχέση με τον Θοδωρή Ζαγοράκη και τα όσα ακούγονται: «Καταρχήν είναι ψευδές ότι δήλωσα παραίτηση. Πρωτεργάτης σε ότι πετύχαμε αυτά τα χρόνια είναι ο Θόδωρος Ζαγοράκης. προχωράμε και δουλεύουμε μαζί κι όποιος διασπείρει φήμες, κάνει κακό στον ΠΑΟΚ. Αν συνεχίσουμε ενωμένοι, θα πετύχουμε πράγματα. Από την πλευρά μου είμαι διατεθειμένος να το κάνω αυτό 100%».
Για τις επιλογές που έγιναν: «Αργήσαμε λίγο αυτό το καλοκαίρι, αλλά κάθε απόφαση που πήραμε, πάρθηκε για το καλό του ΠΑΟΚ».
Για το αν επηρέασε το περιστατικό με τον Γκαρσία την απομάκρυνση του Μπερέτα δήλωσε: «Κάτι τέτοιο θα ήταν αντίθετο με τις αρχές μας. Δεν υπάρχει περίπτωση να παίρναμε μια τέτοια απόφαση, επειδή ένας παίκτης θα είχε άλλη άποψη για τον προπονητή. Η απόφαση για τον κ. Μπερέτα πάρθηκε για άλλους λόγους και πριν γίνει αυτό με τον Γκαρσία. Το συγκεκριμένο περιστατικό, ήταν ένα λάθος του κ. Γκαρσία, που αντέδρασε έτσι και γι΄ αυτό θα τιμωρηθεί. Από κει και πέρα, είναι μέλος της ομάδας κανονικά».
Για την περίπτωση του Νίκου Αραμπατζή δήλωσε: «Ο Αραμπατζής έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, αλλά η απόφαση ήταν να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ. Από τη στιγμή δεν δέχτηκε τις προτάσεις, που είχε και προτίμησε να περιμένει, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά».
Για το κόστος του τεχνικού τιμ και την αποζημίωση Μπερέτα: «Είναι στο πλαίσιο των υπολογισμών μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!