Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΑ 84 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΟΚ!!!

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 84 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Εκτύπωση E-mail


84 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΟΚ


Σε μια όμορφη εκδήλωση που έγινε στο ιδιόκτητο κλειστό γήπεδο της ομάδας στην Πυλαία και με την παρουσία 4000 φιλάθλων, παραγόντων από κάθε τμήμα του συλλόγου, εκπροσώπων της ΠΑΕ και της ΚΑΕ, γονέων, αλλά και δεκάδων νεαρών αθλητών, η οικογένεια του ΠΑΟΚ γιόρτασε την επέτειο των 84 χρόνων από την ίδρυση του ένδοξου αυτού συλλόγου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αυτής, που οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη θέλουν πολύ σωστά να γίνει θεσμός με το όνομα "ΗΜΕΡΑ ΠΑΟΚ", τιμήθηκαν για την προσφορά τους ο τραγουδιστής Μανώλης Μητσιάς, ο μέγας δωρητής του ΠΑΟΚ Θανάσης Δεδέογλου, ο καθηγητής πρώην βετεράνος ποδοσφαιριστής του συλλόγου, πρώην ΓΓΑ και πρώην ΓΓ του ΥΜΑΘ Γιώργος Λυσσαρίδης, ο επιχειρηματίας Αχιλλέας Φώλιας, ο επιτελάρχης του ΓΕΣ Φράγκος Φραγκούλης και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιώργος Τσιότρας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό και το "Χριστός Ανέστη". Όλοι ευχήθηκαν παράλληλα με την ανάσταση του θεανθρώπου, να "αναστηθεί" και ο μεγάλος αυτός σύλλογος.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε το λόγο ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ Θανάσης Κατσαρής που μίλησε για την σημαντικότητα της παρουσίας και λειτουργίας του ΠΑΟΚ μέσα στην ελληνική κοινωνία και εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο σύλλογός μας συνεχώς θα ισχυροποιείται, θα συγκεντρώνει την αθλητική νεολαία της πόλης και θα γίνεται όλο και περισσότερο όχι μόνο αθλητικός, αλλά και κοινωνικός φορέας της Θεσσαλονίκης.

Ακόμα βραβεύτηκαν ο πρωταθλητής ποδηλασίας Γιάννης Ταμουρίδης, η πρωταθλήτρια ομάδα του χάντμπολ, η πρωταθλήτρια ομάδα γυναικείου ποδοσφαίρου, η ομάδα κορασίδων μπάσκετ και άλλα τμήματα του ΠΑΟΚ που είχαν διακρίσεις φέτος. Τέλος έγιναν και επιδείξεις νέων αθλητών από τα τμήματα ερασιτεχνικού αθλητισμού της ομάδας.

Με την παρουσία τους έλαμψαν οι ποδοσφαιριστές Ίβιτς, Κοντρέρας και Γκαρσία, με τον Ουρουγουανό να ακούει περισσότερο από κάθε άλλη φορά το όνομα του. Ξεχώρισαν επίσης ο μπασκετμπολίστας Λάζαρος Παπαδόπουλος, αλλά και ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ Σούλης Μαρκόπουλος, που υπέγραψαν δεκάδες αυτόγραφα. Παρών και ο Ζήσης Βρύζας που απέμεινε τιμητική πλακέτα στην πρωταθλήτρια ομάδα γυναικείου ποδοσφαίρου.

Τέλος οι επιτελείς του Δικεφάλου συμφώνησαν με τους ανθρώπους της Ρόμα για φιλικό παιχνίδι στις 21 Μαίου στο γήπεδο της Τούμπας. Μάλιστα η ιταλική ομάδα αναμένεται να έρθει με όλα της τα αστέρια στην Θεσσαλονίκη.

Ο γνωστός τραγουδιστής και "άρρωστος" ΠΑΟΚτσής Μανώλης Μητσιάς

Ο δωρητής της έκτασης στην οποία χτίστηκε το Παλατάκι, ο Θανάσης Δεδέγλου, γνώρισε την αποθέωση από τους παρευρισκόμενους.

Εκπρόσωποι και αθλητές όλων των τμημάτων του ΠΑΟΚ. Ο σύλλογος με τα περισσότερα τμήματα στην Ελλάδα, γιόρτασε σε ένα όμορφο και οικογενειακό κλίμα, τα 84 χρόνια από την ίδρυσή του...

Γυμναστικές επιδείξεις από τα "τσακαλάκια" του τμήματος ταε κβο ντο

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιώργος Τσιότρας παίρνει την πλακέτα από τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κο Κανώτα.

Οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ και της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, καθισμένοι ο ένας δίπλα στον άλλο, έδειξαν για μια ακόμα φορά ότι ο ΠΑΟΚ είναι ενιαίος και

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!