Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Τσιρίλο : "Με δουλειά θα τα καταφέρουμε"




Ο Μπρούνο Τσιρίλο μίλησε στον Sport103 fm Για τη νίκη επί της Καβάλας :«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας, δεν ήταν όμορφος αγώνας από άποψης θεάματος όμως το πιο σημαντικό ήταν να κερδίσουμε μετά από 3 συνεχόμενες ήττες και το καταφέραμε. Η ψυχολογία μας κλονίστηκε μετά από τις ήττες αυτές και αυτό επειδή ήμασταν κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο, μια χάνεις και μια κερδίζεις. Το σημαντικό όμως είναι να ξανασηκωθείς αφού πέσεις και να συνεχίσεις. Ο προπονητής χθες μας ζήτησε τη νίκη τόσο για μας τους παίκτες όσο και για όλον τον κόσμο και το κάναμε. Αυτό που έχει δείξει φέτος ο Π.Α.Ο.Κ. είναι ότι μπορεί να παίξει με οποιονδήποτε αντίπαλο και να τον κερδίσει. Όμως κάποιες φορές κατά τη διάρκεια της σεζόν είσαι σε εξαιρετική φόρμα και κάποιος όχι. Τώρα έρχεται ένας πολύ σημαντικός μήνας για μας, τους οπαδούς, την πόλη μας και πρέπει να πετύχουμε ενωμένοι τους στόχους μας στα πλέι οφ.

Για τη δήλωση του Χαλκιά ότι ο Π.Α.Ο.Κ. σε μια άλλη χώρα θα είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα : «Αυτό που μας μπέρδεψε πολύ φέτος είναι το παιχνίδι με τον αρη. Εδώ και 12 χρόνια δεν έχω ξαναδεί τέτοια διαιτησία. Πρέπει όμως να κοιτάξουμε μπροστά, να ξεχνάμε τέτοια περιστατικά. Το σημαντικό είναι ο Π.Α.Ο.Κ. είναι να μπορεί να παλέψει κόντρα στις άλλες ομάδες και τις κακές διαιτησίες».

Για το τι μπορεί να πετύχει ο Π.Α.Ο.Κ. στα πλέι οφ : «Αν συνεχίσουμε να προσπαθούμε να διορθώνουμε τα μικρά λάθη που κάναμε στη διάρκεια της σεζόν μπορούμε να τα πάμε πολύ καλά. Το θέμα είναι η νοοτροπία. Αν έχουμε την κατάλληλη νοοτροπία, θα πάμε καλά. Αν και τα πλέι οφ είναι κάπως και σαν λοταρία καθώς παίζει ρόλο και η κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται η κάθε ομάδα. Μόνο με δουλειά θα τα καταφέρουμε.

Έχω παρατηρήσει ότι τον τελευταίο καιρό ανησυχούν οι οπαδοί μας από τις εμφανίσεις της ομάδας. Το καταλαβαίνω απόλυτα αυτό αφού ότι περάσαμε έναν κακό μήνα. Είναι αρκετά δύσκολο όμως να είσαι για 8 μήνες σε καλή φόρμα. Δεν έχουμε χάσει όμως το ηθικό μας και τη νοοτροπία μας. Το σημαντικό είναι να είμαστε ενωμένοι και να έχουμε τη συμπαράσταση των οπαδών του Π.Α.Ο.Κ. οι οποίοι και χθες ήταν φανταστικοί».

Για παλαιότερη δήλωση του ότι αν σκοράρει θα πανηγυρίσει στη Θύρα 4 : «Καλύτερα να μην μιλάω για το ενδεχόμενο να σκοράρω γιατί ακόμη δεν τον έχω πετύχει. Μακάρι να τα καταφέρω και να είναι σε ένα σημαντικό παιχνίδι για τον Π.Α.Ο.Κ.» κατέληξε ο Ιταλός ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!