Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τρίτη 6 Μαΐου 2008

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΑΣ ΑΡΘΡΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΑΙ...Ο Κ. ΚΑΤΣΑΡΗΣ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ...


Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ ο Θανάσης Κατσαρής προχώρησε στην παρακάτω δήλωση, με την οποία ουσιαστικά προαναγγέλλει την αποχώρησή του από τον ερασιτέχνη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ούτε στη γενική συνέλευση θα δώσει το παρόν: "Δεν έβαλα πάνω από τον ΠΑΟΚ ούτε την οικογένειά μου. Ούτε την ίδια μου τη ζωή. Όταν με απειλούσαν, για να δώσουμε την Τούμπα ή τον Ερασιτέχνη. Δε μετρούν λοιπόν, για μένα παλιές και νέες φιλίες περισσότερο από τον ΠΑΟΚ. Πληρώνω ακόμη και σήμερα αμαρτίες αλλονών. Για όλα τα κακά της ΠΑΕ και της ΚΑΕ φταίει ο Κατσαρής και για όλα τα καλά, όλοι οι άλλοι. Δεν διεκδίκησα έστω ψίχουλο από τις επιτυχίες του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ. Γιατί κρύβουν εντέχνως ότι έβαλα κι εγώ ένα λιθαράκι; Γιατί κρύβουν τα χρόνια χρέη ΠΑΕ και ΚΑΕ στον Ερασιτέχνη; Γιατί κρύβουν ότι ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ δεν έχει δικαίωμα διοικητικής εμπλοκής σε αυτές; Δεν βοήθησα ποτέ και κανέναν παράγοντα ΚΑΕ και ΠΑΕ. Βοήθησα όσο μπορούσα τον ΠΑΟΚ και μόνον τον ΠΑΟΚ επειδή πιστεύω ότι είναι υπεράνω όλων. Δεν αντέχω πάντως, άλλη λάσπη, άλλες συκοφαντίες και ύβρεις. Και κύρια, δεν αντέχω την αδικία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!