Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Σε ό,τι αφορά στο σχήμα Κατσαρή για τις εκλογές του ΑΣ τέσσερα νέα πρόσωπα μεταξύ των οποίων πιθανότατα είναι ο άλλοτε διοικητικός ηγέτης του τμήματος βόλει, Γιώργος Ανδρέου!!! Aλήθεια τι κρύβει απο πίσω αυτή η υποψηφιότητα για το τμήμα βόλει του ΠΑΟΚ??? OΛΟΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΟΛΟΝ ΣΤΟΝ ΑΣ ΠΑΟΚ ΟΤΙ Ο Γ. ΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΒΟΛΕΙ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ??


Μπορεί αυτή την περίοδο και για τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ το πιο μεγάλο θέμα να είναι οι διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη για την επένδυση του τελευταίου στην ΠΑΕ, ωστόσο υπάρχει ανοιχτό και το θέμα των εκλογών. Σήμερα (19/5) στις 19.00 ολοκληρώθηκε η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων για τις αρχαιρεσίες που θα γίνουν την Τρίτη (22/5) με μόνο ψηφοδέλτιο αυτό του Θανάση Κατσαρή. Ακόμη, όμως, δεν μπορεί κανείς να υποστηρίξει ότι 100% έχει συμπληρωθεί το εκλογικό παζλ, καθώς, αν η Γ.Σ. της Δευτέρας, στην οποία θα γίνει οικονομικός και διοικητικός απολογισμός, δεν παρουσιάσει απαρτία (παρουσία τουλάχιστον του 1/2 των τακτικών και ταμειακώς τακτοποιημένων μελών), τότε οι εκλογές θα μετατεθούν την άλλη Τρίτη (29/5) και η Γ.Σ. μία μέρα πριν, χωρίς να μπαίνει όριο για τον αριθμό των μελών.



Εφόσον τη Δευτέρα (21/5) δεν διεξαχθεί η Γ.Σ., τότε θα υπάρχει το χρονικό περιθώριο μέχρι το Σάββατο (26/5) στις 19.00 να κατατεθούν εκ νέου υποψηφιότητες. Σε ό,τι αφορά στο σχήμα Κατσαρή δεν έγινε γνωστό ποια μέλη έχουν ήδη καταθέσει τις αιτήσεις τους και ποια πιθανόν θα το κάνουν την άλλη εβδομάδα, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του sport24, το πλάνο περιλάμβάνει τέσσερα νέα πρόσωπα μεταξύ των οποίων πιθανότατα είναι ο άλλοτε διοικητικός ηγέτης του τμήματος βόλει, Γιώργος Ανδρέου, ο πρώην αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Παρίσης Στογιάννης και ο Χαράλαμπος Μελισσόπουλος (οι δύο τελευταίοι από το "Χρυσό Δικέφαλο"). Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες δεν κατεβαίνει υποψήφιος ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Ηλίας Βιολίδης.  



Από την άλλη πλευρά, μέχρι το απόγευμα το "Μέτωπο Λαϊκής Βάσης" δεν είχε καταθέσει δικό του ψηφοδέλτιο, υπάρχει, όμως, μικρό ενδεχόμενο αυτό να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα.    


Υ.Γ. ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Γ. ΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΚΑΤΣΑΡΗ ΚΑΙ ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!