Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τρίτη 1 Ιουλίου 2008

Προφορική συμφωνία με Μαρούλη, «Κόλλησε» του Γιούρισιτς και τι γίνετε με την περίπτωση Χ. Κυριαζή...

Στον ΠΑΟΚ θα προσφέρει τις υπηρεσίες του για τα δύο επόμενα χρόνια ο Θάνος Μαρούλης. Ο 20χρονος πασαδόρος απάντησε θετικά στην πρόταση συνεργασίας που του κατέθεσε προ διημέρου ο «Δικέφαλος» και τη Δευτέρα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να δεσμευτεί με συμβόλαιο. Φαίνεται να εγκαταλείπεται, την ίδια στιγμή, η περίπτωση του Μίλαν Γιούρισιτς, καθώς οι «ασπρόμαυροι» δεν είναι διατεθειμένοι να καταθέσουν νέα (σ.σ. δεύτερη στη σειρά) βελτιωμένη οικονομικά πρόταση στον Σέρβο κεντρικό.

Σε ναυάγιο δείχνει να οδηγείται το φλερτ ανάμεσα στον Σέρβο κεντρικό Μίλαν Γιούρισιτς με τον ΠΑΟΚ. Παρά και την άφιξη του εκπροσώπου του παίκτη στη Θεσσαλονίκη οι συζητήσεις δεν είχαν αίσιο τέλος. Η συζήτηση ανάμεσα στον τεχνικό του Δικεφάλου Κώστα Δεληκώστα με τον Μπόγιαν Μίλιτς δεν οδήγησε πουθενά και έτσι δόθηκε παράταση στο σήριαλ. Ο Σέρβος αθλητής έχει πρόταση από τη Τουρκία με περισσότερα χρήματα και σκέφτεται να συνεχίσει τη καριέρα του εκεί. Από την άλλη πλευρά στον ΠΑΟΚ δεν προτίθενται να ανεβάσουν και άλλο την προσφορά, ήδη έχουν κάνει βελτιωμένη πρόταση στον Γιούρισιτς, προκειμένου ο τελευταίος να επιλέξει να μείνει στην Ελλάδα. Στην ξένη αγορά υπάρχουν αρκετοί κεντρικοί τους οποίους μπορεί να πλησιάσει ο ΠΑΟΚ. Αναφορικά τώρα με τη περίπτωση του Χρύσανθου Κυριαζή τα χέρια του ΠΑΟΚ είναι δεμένα καθώς ο έμπειρος ακραίος έχει συμβόλαιο ακόμα ένα χρόνο με την ομάδα του Παναθηναϊκού. Στη περίπτωση που ο Παναθηναϊκός επιλέξει να λύσει το συμβόλαιο με τον Πρεβεζάνο άσο τότε ο ΠΑΟΚ είναι η πρώτη του επιλογή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!