Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2008

Αποφάσεις 25ου Δ.Σ. της ΕΣΑΠ

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα στα γραφεία της ΕΣΑΠ συνάντηση του Δ.Σ. της Ένωσης με τον Πρόεδρο της ΕΟΠΕ Κο Μπελιγράτη, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε και η 25η συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ.
Στην συνάντηση με τον Κο Μπελιγράτη επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά το πολύ καλό κλίμα συνεργασίας των δυο πλευρών ιδιαίτερα σε τομείς όπως η ανάπτυξη και προβολή του αθλήματος και η μεγαλύτερη προσέλευση θεατών στα γήπεδα του βόλεϊ.
Συζητήθηκε επίσης το θέμα του αριθμού των αλλοδαπών αθλητών στο πρωτάθλημα Α1 ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010 όπου εκφράστηκαν από τα μέλη του Δ.Σ της ΕΣΑΠ διαφορετικές απόψεις από την πρόταση της ΕΟΠΕ (η οποία αναφέρει τρεις αλλοδαπούς αθλητές σε κάθε δωδεκάδα). Τα δυο μέρη συμφώνησαν να συζητήσουν ξανά το θέμα σε επόμενη συνάντηση.
Στην συνέχεια συνεδρίασε το Δ.Σ. της ΕΣΑΠ που πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:-Εγκρίθηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος βόλεϊ Α1 ΟΠΑΠ 2008/2009. Οι δηλώσεις συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα θα λήξουν στις 22 Αυγούστου 2008 και η κλήρωση του πρωταθλήματος θα γίνει την Τετάρτη 27 Αυγούστου στην Αθήνα.Αποφασίστηκε η τροποποίηση του όρου που αφορά αλλοδαπό αθλητή που αποκτά Ελληνική υπηκοότητα και το δικαίωμα του να αγωνίζεται σαν Έλληνας στο πρωτάθλημα Α1 Ανδρών. Έτσι, αλλοδαπός αθλητής που αποκτά την Ελληνική υπηκοότητα μέχρι την 30ή Ιουνίου κάθε έτους θα καταλαμβάνει θέση Έλληνα την αγωνιστική περίοδο που θα αρχίζει αμέσως μετά (Σεπτέμβριο/Οκτώβριο) ενώ αν την αποκτήσει μετά την 30η Ιουνίου θα καταλαμβάνει θέση αλλοδαπού αθλητή.
- Νέος εκπρόσωπος του ΤΑΑ Ολυμπιακός στην θέση του παραιτηθέντος Π.Σιούφα ορίστηκε ο Κος Δήμος Λαζαρίδης. Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ και όλα τα μέλη του Δ.Σ. εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς τον Κο Σιούφα για την συμβολή του στο έργο της ένωσης.
- Έγινε ενημέρωση των μελών του Δ.Σ. για τις συζητήσεις που αφορούν τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος και εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος να προχωρήσει στις οριστικές συμφωνίες.
- Θα γίνει επαφή με τον Δήμο Λάρισας για την διεξαγωγή του Super Cup 2008.- Εγκρίθηκαν τα συμβόλαια των παρακάτω αμειβόμενων αθλητών: Α.Καρακίτσος (Μίλων), Ι.Χατζηπροδρόμου (Μίλων), Σ.Νικηφορίδης (Απ.Καλαμαριάς), Θ.Παπαδημητρίου (Απ.Καλαμαριάς), Nathan Roberts (Απ.Καλαμαριάς), Nils Nielsen (Απ.Καλαμαριάς), Α. Ντίαζ (Απ.Καλαμαριάς), Δ.Βλασακίδης (ΠΑΟΚ), Δ.Χατζηηλιάδης (ΠΑΟΚ), Α.Μαρούλης (ΠΑΟΚ), Κ.Αλμαλής (ΠΑΟΚ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!