Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

ΤΕΛΙΚΑ.. Δεν παίζει Ευρώπη ο ΠΑΟΚ!!! ΝΤΟΠΗ ΣΑΣ!!! ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΕΥΡΩΠΗ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ.. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΚΟΙ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

Ο "Δικέφαλος" δεν θα λάβει μέρος στο CEV Cup της επόμενης περιόδου μετά από σχετική απόφαση που πήραν από κοινού οι διοικούντες του ΑΣ και του τμήματος
Ο ΠΑΟΚ δεν θα πάρει μέρος στο CEV Cup της επόμενης σεζόν, συμμετοχή που κέρδισε με την 4η θέση που κατέλαβε στο φετινό πρωτάθλημα. Οι διοικούντες του τμήματος και του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ πήραν από κοινού την συγκεκριμένη απόφαση, με το σκεπτικό ότι το "ευρωπαϊκό ταξίδι" μπορεί να βάλει σε κίνδυνο την βιωσιμότητα του τμήματος. Έτσι, κυριάρχησε η άποψη ότι θα είναι καλύτερα ο "Δικέφαλος" να αφοσιωθεί στις ελληνικές διοργανώσεις προσπαθώντας, όπως και φέτος, να πραγματοποιήσει αξιοπρόσεκτη πορεία.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, από τις ελληνικές ομάδες που κέρδισαν την έξοδό τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα συμμετάσχουν μόνο ο Ολυμπιακός και ο Ηρακλής, αφού και οι άνθρωποι του ΤΑΑ Παναθηναϊκός πήραν την απόφαση να μην ρισκάρουν να αγωνιστούν εκτός συνόρων.

Υ.Γ. volleypaok ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΡΑΤΕ ΜΙΑ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΞΕΙ ΟΙ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΕΝΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΠΑΝΑΞΙΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΙΚΑΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΣΗ.. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ Π.Χ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ.. ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΠΑΟΚ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΟΙ ΟΜΑΔΑ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ... ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!