Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ 30 ΧΡΟΝΩΝ!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ! ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑ 35% ΣΕ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΚΑΙ Ν.Δ. ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΥΨΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ! ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΠΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Ο ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟ ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗ.ΣΥ! ΛΑΘΟΣ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΑΚΡΑΙΑΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕΙ! ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΗΜΕΝΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Κ.Κ.Ε. ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ "ΨΗΛΗ ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ" ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ Γ.Γ. ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΝ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜ.ΑΡ. ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ! ΙΣΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΠΕΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ 2-3 ΑΚΟΜΗ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΠΩΣ Π.Χ. (Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ Σ. ΜΑΝΟΥ, Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ ΤΟΥ ΤΖΗΜΕΡΟΥ, Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ Λ. ΚΑΤΣΕΛΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΤΟΥ Β. ΛΕΒΕΝΤΗ)! ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΩΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΠΑΛΑΙΑ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ! ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
by volleypaok

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!