Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Ο Καλμαζίδης είπε αντίο στον Παναθηναϊκό για τον ΠΑΟΚ!

Και επισήμως βγήκε το διαζύγιο ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Γιάννη Καλμαζίδη.

Ο «Σουηδός», ο οποίο συνέβαλε τα μέγιστα προκειμένου η ομάδα να παραμείνει στην Volleyleague για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το «τριφύλλι» με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού να του εύχεται καλή συνέχεια. «Η οικογένεια του Παναθηναϊκού ευχαριστεί τον προπονητή κ. Γιάννη Καλμαζίδη για την προσφορά του στο Σύλλογο. Ανέλαβε την ομάδα σε μια ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή και συνέβαλε αποφασιστικά στην αγωνιστική της μεταμόρφωση. Η συνεργασία μας δεν μπορεί να συνεχιστεί για τη σεζόν 2014-15, για λόγους αντικειμενικούς και ανεξάρτητους της επιθυμίας και των δύο πλευρών. Οι δρόμοι μας χωρίζουν, αλλά παραμένουμε φίλοι. Κατανοούμε και σεβόμαστε απόλυτα το γεγονός ότι δεν μπορούσε και φέτος να μείνει μακριά από τη γυναίκα και τα παιδιά του. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της σταδιοδρομίας του και βέβαια προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού να είναι βέβαιοι ότι θα βρούμε τις καλύτερες λύσεις και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια βήμα-βήμα ώστε η ομάδα να φτάσει ξανά εκεί που της αξίζει» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού, με τον Σαλονικιό κόουτς να αναφέρεται στους λόγους που αφήνει την Αθήνα και τον Παναθηναϊκό.
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους και την διοίκηση του Παναθηναϊκού, για την τιμή που μου έκαναν να συνεργαστώ μαζί τους. Σ’ αυτή την περίοδο αν και τα προβλήματα ήταν πολλά η συνεργασία μας υπήρξε άψογη. Παρ’ όλα αυτά, λόγοι οικογενειακοί και προσωπικοί δεν θα μου επιτρέψουν να είμαι στο πλευρό τους γι’ αυτή τη χρονιά. Ελπίζω στο μέλλον οι συνθήκες να επιτρέψουν μια ενδεχόμενη συνεργασία. Εύχομαι η πορεία της ομάδας να είναι τέτοια, ώστε ο Παναθηναϊκός να βρεθεί εκεί όπου του αξίζει, όσο ψηλότερα γίνεται. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μου δείξατε».
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο επιτυχημένος Έλληνας κόουτς θα καθοδηγήσει την ομάδα του ΠΑΟΚ στο νέο πρωτάθλημα με τον γάμο να ανακοινώνεται σε λίγες μέρες. Υπενθυμίζουμε ότι και πέρσι έχει γίνει ανάλογη κρούση από τον πρόεδρο του «δικεφάλου» Γιώργο Ανδρέου, το φλερτ όμως τότε δεν προχώρησε σε γάμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!