Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Παρελθόν ο Γιάτσης! Πάει για το μπάμ με προπονητή ο ΠΑΟΚ! Ανάμεσα σε Δρίκο και Καλμαζίδη! Παραμένει ο Lawson…

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ αποτελεί ο Γιώργος Γιάτσης. Το απόγευμα της Παρασκευής έγινε συνάντηση μεταξύ του Γιώργου Ανδρεου και του Γιώργου Γιάτση και αποφασίστηκε να βγάλουν φιλικό διαζύγιο.
Στον ΠΑΟΚ στοχεύουν στους δύο ομοσπονδιακούς τεχνικούς Σωτήρη Δρίκο και Γιάννη Καλμαζίδη.
Με τον Δρίκο έχει γίνει πρώτη επαφή με τον Ανδρέου αλλά υπήρχε μεγάλη… απόσταση στο οικονομικό ενώ υπάρχει και το αγκάθι της μετάθεσης (είναι εκπαιδευτικός) από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη.
Η δεύτερη περίπτωση είναι ο Καλμαζίδης, που κατάφερε το ακατόρθωτο, κρατώντας τον Παναθηναϊκό στην κατηγορία, παρά το 0/11 του πρώτου γύρου, τόνισε πως θα ήθελε να παραμείνει υπό προϋποθέσεις στους πράσινους, ενώ και οι άνθρωποι τριφυλλιού θέλουν ασφαλώς να διατηρήσουν τον Καλμαζίδη στο τιμόνι, ενώ πιέζουν και οι οπαδοί για την παραμονή του. Το θετικό για τον Καλμαζίδη είναι πως η οικογένεια του μένει στη Θεσσαλονίκη και τα έξοδα για τον ΠΑΟΚ θα είναι λιγότερα.
Καθοριστικές θα είναι οι επόμενες ημέρες καθώς θα ξεκαθαριστεί εάν ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί στα Κύπελλα Ευρώπης στην περίπτωση που υπάρξουν αρνήσεις από τις πέντε πρώτες ομάδες της βαθμολογίας.
Επίσης Πληροφορίες λένε πώς ο Brad Lawson ανανέωσε για άλλο έναν χρόνο με την ομάδα του Δικεφάλου και ταυτόχρονα γίνονται επαφές με 2-3 παίκτες ακόμη από το περσινό ρόστερ ώστε να ανανεώσουν με την ομάδα… από “κει και πέρα βέβαια η παραμονή παικτών αλλά και η απόκτηση άλλων θα ξεκαθαριστεί πρώτα με την πρόσληψη προπονητή και φυσικά με το μπάτζετ που θα έχει η ομάδα την νέα αγωνιστική χρονιά και της χορηγίες… Δικές μας πληροφορίες λένε πως από την περσινή ομάδα εκτός από τον Lawson λογικά θα παραμείνουν άλλοι 2-3 παίκτες αλλά δεν είναι της παρούσης να αναφέρουμε ονόματα καθώς όλα μπορούν να αλλάξουν και με τις επιθυμίες του νέου προπονητή που περισσότερες πιθανότητες έχει ο Γ. Καλμαζίδης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!