Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2008

Συνέντευξη Δεληκώστα


Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο 36 χρονος προπονητής της ομάδα βόλει του Π.Α.Ο.Κ. Κώστας Δεληκώστας, στο ραδιοσταθμό Λίμπερο 107,4 Θεσσαλονίκης.

Μίλησε για το καινούριο ξεκίνημα στο οποίο και ο ίδιος συμμετέχει και εξέφρασε την άποψη, ότι ο σκοπός του είναι ,να επαναφέρει στον Π.ΑΟ.Κ. την χαμένη του αξιοπρέπεια. Ο ίδιος έκανε γνωστό, ότι ύστερα από συνομιλία που είχε με τους κυρίους Παϊσιάδη και Κατσαρη, αποφάσισαν να φτιάξουν μια ομάδα η οποία θα παρουσιαστεί στο νέο πρωτάθλημα ανταγωνιστική. Τόνισε, ότι οι δεσμεύσεις της διοίκησης τηρήθηκαν στο 100%. Ενώ πιστεύει ότι το μπάτζετ της ομάδας δεν είναι από τα πιο υψηλά της κατηγορίας, θεωρεί ότι τα λεφτά δεν παίζουν στο γήπεδο. Με τους παίκτες που αποκτήθηκαν, θέλει να κτήσει μισ ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική. Ο σχεδιασμός αρχικά έγινε ,αποκτώντας Έλληνες παίκτες, για να δώσει στον κόσμο να καταλάβει ότι κάτι κινείται στην ομάδα. Με το σκεπτικό αυτό αποκτήθηκε ο βασικός πασαδόρος της Εθνικής ομάδας, Κώστας Προύσαλης, ο δεύτερος διαγώνιος της Εθνικής Απόστολος Αρμενάκης, ο Βλασακίδης και ο Ντίνας. Για τον τελευταίο είπε ότι αν και νεαρός, πιστεύει ότι δίπλα στον Μπέργκμαν θα πάρει πάρει πολλές εμπειρίες.
Συνέχισε λέγοντας πως στόχος του επίσης είναι να κάνει μια δυνατή και ετοιμοπόλεμη ομάδα, στην οποία θα μπολιαστούν οι νέοι παίκτες της δεύτερης 6άδας και να αναδειχτούν οι τελευταίοι μέσα από αυτήν.Χαρακτήρισε τον Αλμαλή ως ανερχόμενο λίμπερο.
Ο ίδιος δεν θέλει να οριοθετήσει στόχους για το πρωτάθλημα, αλλά θέλει να βγάλει τα προτερήματα της ομάδας. Σκοπός του είναι η βασική ομάδα να παρουσιαστεί σοβαρή, και στη συνέχεια να αναδείξει νέους παίκτες. Για το τελευταίο, σκοπεύει να κάνει και μια συνάντηση με τους προπονητές των μικρότερων ηλικιών, προκειμένου να τους βοηθήσει και να προγραμματίσουν το ενδεχόμενο προώθησης ορισμένων παικτών, από τις μικρότερες ομάδες.
Για τους ξένους, πιστεύει ότι το όνομα στην ομάδα είναι ο Μπέργκμαν, τον οποίο χαρακτήρισε και ατραξιόν. Παρόλα αυτά θεωρεί πως σε αυτήν δεν υπάρχουν αστέρια. Αστέρι χαρακτήρισε την ομάδα και όχι τους παίκτες. ''Κανείς δεν μπορεί να βγεί πάνω από την ομάδα'', ανέφερε χαρακτηριστικά. Για τον Κειρ είπε ότι είναι πολύ καλός στην επίθεση, ο Γούλφεντεν στην υποδοχή, ενώ για τον Μπρούερ, ότι μπορεί να αναδειχθεί σε έκπληξη του πρωταθλήματος. Στο σημείο αυτό ανέφερε και πάλι τον Ντίνα, τον οποίο πιστεύει πολύ.

Για το γήπεδο είπε ότι του παρέχει όλες τις ανέσεις και τις καλύτερες συνθήκες για προπόνηση, με μόνο πρόβλημα τη θερμοκρασία κατά τη διάρκεια του χειμώνα, για το οποίο όμως είπε, ότι έχει ήδη τη διαβεβαίωση της διοίκησης, ότι το πρόβλημα αυτό θα ξεπεραστεί. Ο κόσμος πιστεύει ότι θα έρθει σε αυτό με τα αποτελέσματα, κάτι που και οι ίδιοι το γνωρίζουν αλλά και θα το επιδιώξουν.

Για το πρόγραμμα της Α1, το χαρακτήρισε καλό, αλλά ανέφερε ότι το πρόγραμμα το κάνει η ίδια η ομάδα. Αν κερδίσει τις τρεις πρώτες αγωνιστικές, τότε όλα κυλήσουν ομαλά και αυτή θα μπορεί να μιλάει για ψηλότερα πράγματα. Ευελπιστεί για το καλύτερο.
Τέλος, ανέφερε ότι παρακολούθησε τον χθεσινοβραδυνό αγώνα της ομάδας ποδοσφαίρου με τον Αρη, από τη θύρα 3 του γηπέδου, ενώ εξέφρασε και την επιθυμία να το κάνει αυτό και από τη θύρα 4.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!