Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2008

ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕ 3 - 1 ΣΕΤ ΕΠΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ!!!

ΣΧΕΔΟΝ 50 ΑΤΟΜΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΕΙ ΣΤΟ PAOK SPORTS ARENA(ΠΑΛΑΤΑΚΙ) ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΖΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΒΟΛΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΕΓΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΜΜΕΝΑ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΦΩΤΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΣΑΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΤΙΚΑ...ΕΚΕΙ ΚΑΤΗΝΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΟΥΝ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΗΡΑΚΛΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΡΑΚΛΕΙΔΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥΣ...ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ...ΤΟ paokvolley-paok ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΤΥΧΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΜΟΥ. ΓΥΡΙΣΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΞΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...Ο Κ. ΠΑΙΣΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΟΛΟΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ. ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΗΡΘΑΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ Ο Κ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΣ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΟΤΑΝ Ο ΗΡΑ ΕΠΕΡΝΕ ΠΟΝΤΟΥΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΕ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ!!! ΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΠΑΙΣΙΑΔΗ ΣΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ!!!ΝΤΡΟΠΗ... Ο ΠΑΟΚ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΠΑΙΚΤΩΝ...ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Ο ΠΑΟΚ ΣΑΝ ΣΥΝΟΛΟ ΑΝ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ...ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΡΜΕΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΠΕΡΓΚΜΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΙΕΛΩ ΝΑ ΑΔΙΚΗΣΩ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΤΣΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ...ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΙΣ 21.15 ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ 20.00.Η ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΟΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΕΤ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΟΚ 2 - 1 ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ!!!!ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΙΤΙΑ...ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ 3 - 1 ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΟΚ...ΑΦΟΥ ΚΑΛΗΝΥΧΤΗΣΑ ΗΡΩΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΗΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΔΥΟ ΣΕΙΡΕΣ ΠΙΣΩ ΜΟΥ
ΕΦΥΓΑ...ΑΥΤΟΙ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ....

Στο φιλικό παιχνίδι που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο Παλατάκι ο ΠΑΟΚ νίκησε τον HΡΑ με 3-1 (22-25, 25-21, 25-23, 25-20).

ΠΑΟΚ (Δεληκώστας): Κέιρ 10, Μπρούνερ 8, Προύσαλης, Γούλφεντεν 8, Μπέργκμαν 11, Αρμενάκης 20, Βλασσακίδης (λ 42%), Ντίνας 4, Χατζηηλιάδης, Σαρικείσογλου 7.

Ηρακλής Liu-Jo (Aρσενιάδης): Σμαραγδής 9, Τίσερ 5, Κονσταντίνοφ 17, Γκόρτσιανουκ 8, Χαραλαμπίδης, Νίλσον 17, Μπρουκς (λ 41% ), Χαριτωνίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!