Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2008

ΟΙ ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΣΙΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ...ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΑ...

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών στο volley ο Π.Α.Ο.Κ. έδωσε τον πρώτο του εκτός έδρας αγώνα στο κλειστό γήπεδο της Καλαμαριάς. Το παιχνίδι ξεκίνησε άσχημα για τον ΠΑΟΚ ο οποίος βρέθηκε να χάνει με 2-1 στα Σετ. Το πρώτο κέρδισε ο Απόλλων Καλαμαριάς με 26-24, ενώ το δεύτερο πήρε ο Π.Α.Ο.Κ. 22-25. Στο 3ο Σετ ο Π.Α.Ο.Κ. πλήρωσε τα λάθη του στην υποδοχή με αποτέλεσμα να χάσει με 25-23. Το τέταρτο αντιθέτως κύλησε όπως ήθελε η ομάδα μας και το κατέκτησε σχετικά εύκολα με σκορ 20-25. Έτσι με διαμορφωμένο το 2-2 ,οι δύο ομάδες θα έλυναν τις διαφορές τους στο τάι μπρέικ. Εκεί ο Απόλλων Καλαμαριάς στάθηκε πιο ψύχραιμος και κατάφερε να πάρει στις λεπτομέρειες το 5ο και τελευταίο σετ με 15-11 και τους δύο βαθμούς της νίκης, ενώ ο ΠΑΟΚ αρκέστηκε στον έναν.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ξεκίνησε τον αγώνα την ομάδα βασική εξάδα τους Γούλφεντεν, Προύσαλη, Κέιρ, Βλασακίδη, Αρμενάκη, Μπρούερ.
Το παιχνίδι παρακολούθησαν περίπου 500 φιλάθλοι, εκ των οποίων 100-150 φίλαθλοι του Π.Α.Ο.Κ. οι οποίοι δημιούργησαν μια ζεστή ατμόσφαιρα στο κλειστό της Καλαμαριάς.
Από το πλευρό της ομάδας δεν ήταν δυνατόν να λήψει και η νέα διοίκηση, με τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο να κάθονται στον πάγκο της ομάδας και να παρακολουθούν το παιχνίδι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Απόλλων Καλαμαριάς (Περσιανλής): Μορένο 0.33, Φουρτάδο 37 (32/50, 5 μπλοκ), Νίλσεν 12.5 (12/25 επ., 42% υπ.), Ρόμπερτς 12.33 (3 άσοι, 7/15 επ., 2.33 μπλοκ, 54% υπ.), Ντίαζ 6.33 (2/7 επ., 4.33 μπλοκ), Κοντογιάννης 5.5 (3/9 επ. 2.5 μπλοκ)/ Παπαδημητρίου –λ, 59% υπ., 9 αμ, Παπαϊακώβου, Νικηφορίδης, Δημητριάδης 1.

ΠΑΟΚ (Δεληκώστας): Προύσαλης 1.5, Αρμενάκης 21 (1 άσο, 15/36 επ., 5 μπλοκ), Κέιρ 10 (2 άσοι, 6/21, 2 μπλοκ, 29% υπ.), Γούλφεντεν 7.5 (2 άσοι, 5/12 επ., 50% υπ.), Μπρούνερ 10.5 (8/9 επ., 2.5 μπλοκ), Μπέργκμαν 10.5 (2 άσοι, 6/13 επ., 2.5 μπλοκ)/ Βλασσακίδης –λ, 53% υπ., 2 αμ., Μαρούλης, Ντίνας 2, Χατζηηλιάδης, Σαρικεϊσογλου.

Υ.Γ. ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΠΑΙΖΑΜΕ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ...ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΝΕΤΕ ΔΙΑ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΜΟΝΟ...ΝΑΙ ΓΙΝΑΝΕ ΛΑΘΗ ΚΑΙ; Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!