Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

Ο ΠΑΟΚ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΜΕ 3 - 0 Ο ΠΑΟΚ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΝΙΚΗ 3 - 0 ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΤΙΣ Α1 ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 19.00 ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ Ο ΠΑΟΚ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΙ ΣΤΗΝ 9η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΚΤΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ... ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ Ο ΠΑΟΚ ΙΣΟΒΑΘΜΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...ΚΑΘΩΣ Ο ΠΑΟΚ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ ΜΕ 3 - 0 ΣΕΤ ΣΤΗΝ ΣΥΡΟ..
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ...ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΛΛΑ ΑΡΓΗΣΑΝ...Ο ΠΑΟΚ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΦΕΝΕΤΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΑ PLAY OUT...ΕΚΤΟΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΣΕ ΚΑΙΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΛΙΜΠΕΡΟ..Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ Ο Κ. ΜΕΛΚΑΣ ΚΑΘΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ...ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΑΠ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΣ ΠΑΟΚ ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕΤΑ ΠΡΑΞΕΙΣ..ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ Ο Κ. ΜΕΛΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΙΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΡΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΣ ΠΡΟΤΙΣΤΩΣ...ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣ ΠΑΟΚ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΔΕΚΑΡΑ...ΜΑΚΑΡΙ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΩΣΤΕ Ο ΠΑΟΚ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΝΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟ!!!ΑΥΤΟ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΚΡΩΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ...ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΩΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΟΜΙΛΙΑ ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑ ΤΟΝΙΖΩ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Π.Χ. ΟΙ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΠΕΡΟ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!