Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2008

Δηλώσεις Γιάννη Μέλκα και Κώστα Προύσαλη

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Μέλκας σημείωσε:
"Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, διαβάσαμε τον Ολυμπιακό, και πιστεύω, πώς μπορούσαμε να πάρουμε τουλάχιστον 1 βαθμό. Δεν ακολουθήσαμε αυτό τον ρυθμό και μοιραία χάσαμε. Νομίζω πώς δικαιούμασταν το τέταρτο σέτ. Τα ποσοστά μας ειναι χαμηλά στην επίθεση και πρέπει να τα βελτιώσουμε. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο γιατι η συνέχεια ειναι δύσκολη".
Οσον αφορά την φάση με την δεύετρη μπάλα, ο Γιάννης Μέλκας ειπε:
"Την ειδα την μπάλα και γιαυτό τον λόγο σταμάτησε ο Λότμαν. Εντάξει και οι διαιτητές ανθρωποι ειναι, αλλά ευχομαι να μην γίνονται λάθη πάντα σε βάρος του ΠΑΟΚ. Δεν στεκόμαστε σε αυτή την φάση".
Από την πλευρά του ο Κώστας Προύσαλης ειπε:
"Νομίζω πώς μπορούσαμε να κερδίσουμε ενα ακόμη σέτ. Το δικαιούμασταν στο παιχνίδι αυτό. Ημασταν καλοί, και πρέπει να συνεχίσουμε ετσι. Ο Ολυμπιακός μόλις πήρε το δεύτερο σέτ, το πίστεψε, ενώ εμείς δεν ειχαμε τον ιδιο ρυθμό. Θα συνεχίοσυμε την προσπάθεια μας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!