Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Τρεις του ΠΑΟΚ στην καλύτερη επτάδα

Τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ συμπεριλαμβάνονται στην καλύτερη επτάδα της 15ης αγωνιστικής για την Α1 Ανδρών στο βόλεϊ. Ο λόγος για τους Γιάννη Παντακίδη, Μάρκο Μπόγιτς και Ράφαελ Λινς οι οποίοι ήταν βασικοί συντελεστές στην ολική επαναφορά του ΠΑΟΚ επί του Άρη στη μεγάλη νίκη με 2-3 μέσα στα Βασιλικά.



Δύο στα δύο για τους ακραίους του ΠΑΟΚ, καθώς στην καλύτερη επτάδα της αγωνιστικής συμπεριλήφθηκαν οι Μάρκο Μπόγιτς και Ράφαελ Λινς. Οι δυο τους πέτυχαν 45 πόντους συνολικά-27 ο Μαυροβούνιος και 18 ο Βραζιλιάνος-βάζοντας τις βάσεις για τη μεγάλη νίκη του Δικέφαλου στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Πρώτη συμμετοχή στην καλύτερη επτάδα της αγωνιστικής για τον κεντρικό του Δικέφαλου, Γιάννη Παντακίδη ο οποίος πήρε 14 πόντους με 8 στις 10 επιθέσεις και 6 μπλοκ.

Ο Δικέφαλος μάλιστα ήταν και η ομάδα που πήρε τους περισσότερους πόντους από το μπλοκ φτάνοντας στον αριθμό 18(!) δείχνοντας έτσι την πολύ καλή δουλειά που έγινε στην αμυντική λειτουργία στο τελευταίο παιχνίδι, ειδικά μετά το δεύτερο σετ.

Στα αξιοσημείωτα της αγωνιστικής είναι ότι το παιχνίδι Άρης Μαρμούρης-ΠΑΟΚ ήταν αυτό με τη μεγαλύτερη διάρκεια καθώς κράτησε 133 λεπτά ενώ στον ίδιο αγώνα σημειώθηκαν και οι περισσότεροι πόντοι από κάθε άλλο παιχνίδι με τον συνολικό αριθμό να φτάνει στους 227.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!