Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Ανακοίνωση της ΕΣΑΠ για το θέμα της διαιτησίας

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της ΕΣΑΠ, έχουν επιδοθεί εδώ και μία εβδομάδα σε έναν «αγώνα δρόμου», προκειμένου να εξασφαλίσουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες λειτουργίας της Volleyleague ΟΠΑΠ 2010-2011 με βάση τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει και ειδικότερα την γενικότερη αρνητική οικονομική συγκυρία.
Η ΕΣΑΠ θέλει να διαβεβαιώσει πως υπήρχε καλόπιστη διάθεση και είχαν γίνει οι μέγιστες δυνατές υποχωρήσεις, για να βρεθούν βιώσιμες λύσεις με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς της διαιτησίας.
Αν και η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της ΟΔΒΕ της 19ης Φεβρουαρίου 2011 για «επιλεκτική αποχή» από το πρωτάθλημα που διοργανώνει η ΕΣΑΠ, δημιούργησε αρνητικές εντυπώσεις και έφερε το πρωτάθλημα μας προ «τετελεσμένων γεγονότων», το ΔΣ της ΕΣΑΠ επιστράτευσε όλες του τις δυνάμεις για να πείσει, με επιχειρήματα, το σώμα των διαιτητών, αφενός μεν ότι οι αμοιβές που προτείνονται από την ΕΣΑΠ τοποθετούν τους Έλληνες διαιτητές στις υψηλότερες οικονομικά θέσεις της Ευρώπης και αφετέρου οτι είναι αδικαιολόγητη η απόφαση για «επιλεκτική αποχή», που το μοναδικό αποτέλεσμα της ήταν η διατάραξη του κλίματος μεταξύ των εμπλεκομένων πλευρών κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων.
Η ΕΣΑΠ, έχοντας ικανοποιήσει το σύνολο των αιτημάτων των διαιτητών, παρατηρητών, εποπτών/σημειωτών που βρίσκονται στη λίστα Α1 και έχοντας δεσμευθεί για την υλοποίηση τους, παρόλη την αδιάλλακτη στάση της ΟΔΒΕ, βρήκε συμπαραστάτες τους αξιολογημένους διαιτητές της Α1 οι οποίοι και δέχθηκαν να διευθύνουν τους αγώνες της 17ης αγωνιστικής έχοντας ως σκοπό να εξομαλυνθεί η κατάσταση και να βρεθούν συναινετικές λύσεις, χωρίς να υπάρχουν τακτικές τύπου «αποχής».
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της ΕΣΑΠ οφείλουν να ευχαριστήσουν και την ΕΟΠΕ για τη στάση που ακολούθησε με σκοπό να βρεθεί μια δίκαιη λύση και την πλευρά των αξιολογημένων διαιτητών, παρατηρητών, εποπτών/σημειωτών της Α1 για την υπευθυνότητα που επέδειξαν έναντι του θεσμού του πρωταθλήματος μας, των ομάδων και των φιλάθλων.
Είμαστε βέβαιοι ότι, μέσα από ειλικρινή διάλογο θα βρεθούν λύσεις, ενώ η ΕΣΑΠ δεσμεύεται να ενημερώσει υπεύθυνα τον κόσμο του βόλεϊ για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, δημοσιοποιώντας στο άμεσο μέλλον όλες τις παραμέτρους της σημερινής κατάστασης, ενώ θα προτείνει στην ΕΟΠΕ τις απαιτούμενες αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο της διαιτησίας, με σκοπό στο μέλλον να μην αντιμετωπίσουμε ανάλογα «φαινόμενα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!