Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

22η Αγωνιστική Α.Ο. ΚΗΦΙΣΙΑΣ vs Π.Α.Ο.Κ. 3-0 ΣΕΤ ΤΕΛΙΚΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕ ΔΕΥΤΕΡΟΣ!!!

 












22η Αγωνιστική Πρωταθλήματος βόλει Ανδρών Α1
  ΣΑΒΒΑΤΟ 2/4/2011 
(Ζηρίνειο)


ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 19:00  


THΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ:
-

Α.Ο. ΚΗΦΙΣΙΑΣ vs Π.Α.Ο.Κ.

3 - 0 ΣΕΤ
 




Τα σετ: 25-23, 25-22, 25-23
ΑΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Δρίκος): Νικολάκης 5 (3/4 επ.), Παπαγγελόπουλος 2 (1/4 επ., 1 άσο), Ντάνγκουμπιτς 9 (4/7 επ., 4 άσοι), Καριπίδης 13 (11/20 επ., 59% υπ. - 31% άριστες), Νανγκά 11 (9/19 επ., 2 μπλοκ), Γιάρμοχ 14 (10/23 επ., 4 μπλοκ, 65% υπ. - 45% άριστες), Ταμπουρατζής -λ 73% υπ. - 64% άριστες) / Ιωάννου 5 (5/7 επ.).
ΠΑΟΚ (Μέλκας): Παντακίδης 3 (2/6 επ.), Πλίκας, Μπόγιτς 16 (14/25 επ., 58% υπ. - 42% άριστες), Καραγιάννης 3 (2/4 επ., 1 μπλοκ), Στέινμπεργκ 12 (12/24 επ.), Λινς 4 (3/13 επ., 1 μπλοκ, 60% υπ. - 47% άριστες), Δημητρακόπουλος -λ 75% υπ. - 38% άριστες / Ωρολογάς, Χρηστάρας, Παπαδημητρίου.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: 
Καραμπέτσος - Βουδούρης
)


ΜVP ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ volleypaok Ο
Rafael DE SOUSA LINS (BRA)



Το volleypaok θα σας ενημερώνει λεπτό προς λεπτό σε όλες τις εκτός έδρας αναμετρήσης της ομάδας μας... Και αμέσως μετά την λήξη των αγώνων συνεντεύξεις παρελειπόμενα και πολλά άλλα...

 TΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.


Ο ΠΑΟΚ ήθελε τη νίκη για να βρεθεί αυτός στη δεύτερη θέση (αν τον ευνοούσε το αποτέλεσμα του ντέρμπι), αλλά η αδιάφορη Κηφισιά απέδειξε ότι η πορεία της στο β' γύρο μόνο τυχαία δεν ήταν.
Η ομάδα του Σωτήρη Δρίκου κέρδισε με 3-0, καταφέρνοντας μάλιστα στο τρίτο σετ να ανατρέψει το εις βάρος της σκόρ, αφού το 18-21 έγινε 22-21 με τα σερβίς του Αντζέλικο Ντάνγκουμπιτς.
Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Κηφισιάς επί του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν, με τους γηπεδούχους να αγωνίζονται χωρίς τον Καλαϊτσίδη και τους φιλοξενούμενους χωρίς τον Γουίντερ.

Στο Ζηρίνειο ο αδιάφορος ΑΟΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ που θέλει τη νίκη, αλλά θα έχει στραμμένη την προσοχή του και στο κλειστό του Ρέντη αφού η τελική του κατάταξη στην πρώτη τετράδα είναι συνδεμένη με το αποτέλεσμα στο ντέρμπι των αιωνίων.
«Είναι το τελευταίο ματς της χρονιάς απέναντι σε μια ομάδα οπου έχουμε χάσει και στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις μας με 3-2. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι εμείς κι ο ΠΑΟΚ ήμασταν οι εκπλήξεις της σεζόν και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο...», είπε ο Σωτήρης Δρίκος ο οποίος δεν υπολογίζει στον τραυματία Χρήστο Μπέλλο.
«Η Κηφισιά είναι μια πραγματικά πολύ καλή ομάδα, η οποία παρόλο που δεν έχει ιδιαίτερο κίνητρο παίζει καλό βόλεϊ, παραμένει ανταγωνιστική και της αξίζουν συγχαρητήρια», είπε αρχικά από την πλευρά του ο Γιάννης Μέλκας και συνέχισε: «Εμείς θέλουμε τη νίκη για να κάνουμε το καθήκον μας όσο αφορά τη μάχη για τη δεύτερη θέση και το μυαλό μας θα είναι μόνο στην Κηφισιά κι όχι στο άλλο παιχνίδι».
Αμφίβολος από τον Δικέφαλο είναι ο Τζόναθαν Γουίντερ, λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ AΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΕΛΕΙΠΟΜΕΝΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!