Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Μοίρασαν χαμόγελα στα παιδιά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Αν μια εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις, τότε είναι πραγματικά ανεκτίμητες οι εικόνες με χαμογελαστά πρόσωπα παιδιών. Εικόνες όπως αυτές που έζησαν οι αντιπροσωπείες της ΕΣΑΠ κατά τη διάρκεια της επίσκεψης αγάπης που πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί στα Παιδικά Χωριά SOS σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, επιβεβαιώνοντας τους ισχυρούς δεσμούς που έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια μεταξύ της Ένωσης και των Παιδικών Χωριών SOS.
Αθλητές των ομάδων της Volleyleague ΟΠΑΠ, βρέθηκαν δίπλα στα παιδιά που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις των παιδικών χωριών, μοίρασαν δώρα, βγήκαν φωτογραφίες, απάντησαν στις απορίες των παιδιών και έπαιξαν μαζί τους βόλεϊ χαρίζοντας τους ένα διαφορετικό και συνάμα ξεχωριστό πρωινό.
«Χρόνια Πολλά σε όλο τον κόσμο κι ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους μας από τη Λίγκα του βόλεϊ, που δείχνουν για μία ακόμη φορά τις ευαισθησίες τους και το κουράγιο τους. Η ΕΣΑΠ και οι αθλητές του βόλεϊ, δείχνουν ότι έχουν περίσσευμα από αγάπη για να φροντίσουν το παιδί που είναι σε κίνδυνο και νιώθουμε πραγματικά τυχεροί που είναι κοντά μας» είπαν με ένα στόμα οι κ.κ. Σπύρος Παπαδάκης, Βασδάρης Γιώργος διευθυντές των Χωριών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.
«Πρόκειται για μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία της ΕΣΑΠ και όλοι νιώθουμε ικανοποίηση που μπορούμε και προσφέρουμε λίγη χαρά στα παιδιά που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις των Παιδικών Χωριών SOS. Τα τελευταία χρόνια έχει αναπτυχθεί μια ισχυρή σχέση ανάμεσα στην ΕΣΑΠ και στα Παιδικά Χωριά SOS και ευελπιστώ τα επόμενα χρόνια να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο για να προσφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε στα παιδιά», είπε ο Ανδρέας Ανδρεάδης εκπροσωπώντας τους αθλητές στην Αθήνα, ενώ από την Θεσσαλονίκη ο Ρολάντο Ντεσπέιν δεν έκρυψε κι αυτός την ικανοποίηση του λέγοντας: «Όλοι μας νιώσαμε διαφορετικά, πολύ όμορφα και γίναμε για λίγο ξανά παιδιά. Αξίζουν συγχαρητήρια στη Λίγκα για αυτή την εξαιρετική πρωτοβουλία, γιατί ο αθλητισμός πρέπει πάντα να δείχνει και το κοινωνικό του πρόσωπο και όλοι μας πρέπει να αγκαλιάζουμε και να βοηθούμε όπως μπορούμε τα παιδιά».
Οι επισκέψεις αγάπης της ΕΣΑΠ στην διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, θα συνεχιστούν την Πέμπτη 29.12.2011, με επίσκεψη στην ΣΤΕΓΗ Ανηλίκων και Εφήβων, στην Σύρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!