Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

8η Αγωνιστική ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ vs Π.Α.Ο.Κ. 3-0 ΣΕΤ ΤΕΛΙΚΟ!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΛΚΑ ΑΔΕΙΑΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΟΝΙΑ!!!


8η Αγωνιστική Πρωταθλήματος βόλει Ανδρών Α1



  ΣΑΒΒΑΤΟ 17/12/2011
( ΒΟΧΑΣ )

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 19:00
XΩΡΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ vs Π.Α.Ο.Κ.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμο link για να δείτε το συγκεκριμένο αγώνα.. μετάδοση μόνο απο την γραπτή ενημέρωση του volleypaok.. 


ΛΟΓΩ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ volleypaok!
ΤΟ blog ΜΑΣ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 17-12 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 21-12 ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ google! ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.



  3 - 0 ΣΕΤ ΤΕΛΙΚΟ
ENΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΗΚΩΝΑΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΛΟΓΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑΜΕ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΗΤΤΑ ΝΤΡΟΠΗΣ!!! ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ!!!ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΒΟΛΕΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΡΙΓΜΟΥΣ!!! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! ΒΑΡΙΑ ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥ.......ΡΔΕΛΑ!!!!!!!!

Τα σετ: 25-18, 25-22, 25-20

Παμβοχαϊκός (Ζαλμάς): Μπεκιάρης 4 (3/14 επ., 67% υπ. - 46% άριστες), Ποτότσνικ 10 (6/18 επ., 3 άσοι, 70% υπ. - 60% άριστες), Στιβαχτής 2, Ντουσάρμ 14 (12/31 επ., 1 άσο, 1 μπλοκ), Κατσανεβάκης 8 (6/8 επ., 2 μπλοκ), Καραγιάννης 8 (5/7 επ., 3 μπλοκ), Δημητρακόπουλος -λ (43% υπ. - 07% άριστες) / Κούλας, Κατσαούνης 1.
ΠΑΟΚ (Μέλκας): Γκιρτζίκης 5 (5/8 επ.), Ντίνας 1 (1/7 επ.), Πλίκας 3, Ρομέρο 13 (12/23 επ., 57% υπ. - 43% άριστες), Μπορόβνιακ 7 (6/12 επ., 65% υπ. - 35% άριστες), Αρμενάκης 10 (6/22 επ., 3 άσοι, 1 μπλοκ), Παπαδημητρίου -λ 64% - 50% άριστες) / Γεωαργιάδης, Παπαϊακώβου, Ωρολογάς.
 


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βαρθαλίτης, Φραγκάκης, Κομισάριος: Ιορδανίδης 
 



ΜVP ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΟ volleypaok Ο KANENΑΣ!!!

 

Το volleypaok θα σας ενημερώνει λεπτό προς λεπτό σε όλες τις εκτός έδρας αναμετρήσης της ομάδας μας... Και αμέσως μετά την λήξη των αγώνων συνεντεύξεις παρελειπόμενα και πολλά άλλα...



Την τρίτη του σερί ήττα υπέστη ο ΠΑΟΚ, το Σάββατο (17/12), εκτός έδρας από τον Παμβοχαϊκό με 3-0 σετ (25-18, 25-22, 25-20), σε παιχνίδι για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Ο "Δικέφαλος" στην πρώτη εμφάνιση του Ρομέρο (πρώτος σκόρερ με 13 πόντους) στο ελληνικό πρωτάθλημα ναι μεν είχε καλύτερη υποδοχή (σύμφωνα με την στατιστική υπηρεσία), αλλά ο Παμβοχαϊκός είχε καλύτερο ποσοστό στην επίθεση και έκανε λιγότερα λάθη από τον αντίπαλο του.

TΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.
 
Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται αύριο, στις 19.00 στο Βραχάτι κόντρα στον 3ο της βαθμολογίας Παμβοχαϊκό, με τον Κουβανό Γιασέρ Ρομέρο να κάνει τον ντεμπούτο του με τον Δικέφαλο. Τα προβλήματα, πάντως δε λείπουν.
Οι Μπορόβνιακ και Παπαδημητρίου είναι αμφίβολοι για τον αυριανό αγώνα εξαιτίας των πρόσφατων τραυματισμών τους.

«Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς που γίνεται ακόμη πιο δύσκολο από τα προβλήματα που έχουμε. Αύριο θα δούμε τι θα γίνει με τον Μπορόβνιακ και τον Παπαδημητρίου. Ο Παμβοχαϊκός είναι πολύ δυνατός και ενθουσιώδης στην έδρα του, έχουμε κάνει τα σχέδια μας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο», τόνισε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιάννης Μέλκας.

«Εμείς περιμένουμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δυνατό και αποφασισμένο ΠΑΟΚ, αλλά θέλουμε τη νίκη για να κλείσουμε θετικά αυτό το κομμάτι των αγώνων. Είναι το δεύτερο παιχνίδι που δίνουμε μέσα στην εβδομάδα, αλλά θέλουμε τη νίκη για να κάνουμε καλές γιορτές», δήλωσε ο τεχνικός του Παμβοχαϊκού Νίκος Ζαλμάς.

Σπουδαία όλα τα παιχνίδια στο πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής

Το ντέρμπι αιώνιων, Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, ανοίγει την αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012, αλλά αυτό δεν είναι το μοναδικό σημαντικό παιχνίδι της ημέρας, αφού κι όλες οι υπόλοιπες αναμετρήσεις είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και κρίσιμες βαθμολογικά.
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε την προηγούμενη εβδομάδα στο Ζηρίνειο την πρώτη του νίκη στη φετινή σεζόν, αλλά τώρα κόντρα στον Ολυμπιακό έχει να ξεπεράσει και την αρνητική παράδοση που έχει δημιουργηθεί την τελευταία τριετία... Με τις δύο ομάδες να έχουν μοιρασμένες νίκες τα τελευταία 11 χρόνια (με γηπεδούχο τον ΠΑΟ το σκορ είναι 5-6), ο Ολυμπιακός την τελευταία τριετία καταφέρνει να κερδίζει πάντα στην έδρα του αντιπάλου του στην κανονική περίοδο.
Ο Δημήτρης Καζάζης θα έχει στην αποστολή τον Μιχάλη Χριστοφορίδη, παρότι ο τελευταίος είναι ανέτοιμος, ενώ αν και έχει ζήσει πολλά ντέρμπι αιωνίων στην καριέρα του, είναι το πρώτο που θα βρεθεί αντίπαλος του Ολυμπιακού.
«Σίγουρα είναι λίγο περίεργο, αλλά στο μυαλό μου έχω μόνο το πώς θα βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να κερδίσει», ξεκαθάρισε ο Ελληνας τεχνικός και συμπλήρωσε: «Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια που κάνουμε για να διορθώσουμε κάποια πράγματα, ενώ αντιθέτως ο Ολυμπιακός έχει βρει ένα ρυθμό και έχει σταθερότητα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα κάνουμε την προσπάθεια μας»
Προβλήματα δεν υπάρχουν ούτε στον Ολυμπιακό, αφού ο Ανδρέας Ανδρεάδης ο οποίος προφυλάχθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι με την Λαμία έχει τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Καλμαζίδη.
«Εχει αποδειχθεί πολλές φορές στο παρελθόν ότι η βαθμολογία σε τέτοια παιχνίδια δεν παίζει ρόλο. Προσωπικά θεωρώ ότι με βάση το ρόστερ του ο Παναθηναϊκός δεν θα έπρεπε να είναι τόσο χαμηλά και σίγουρα περιμένω ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι», είπε ο Γιάννης Καλαμαζίδης σημειώνοντας παράλληλα ότι: «Δείχνει ανανεωμένος με την αλλαγή προπονητή, έχει ήδη μια νέα προσθήκη με την απόκτηση του Χριστοφορίδη, αν και δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι που μπορεί να μας εκπλήξει αγωνιστικά».

Τι έγινε πέρσι
Με τον Δημήτρη Τζούριτς να σημειώνει 34 πόντους και τον Ανδρέα Φράγκο να αντικαθιστά επάξια τον τραυματία Ρολάντο Ντεσπέιν, ο Ολυμπιακός κατάφερε να κερδίσει με 3-2 τον Παναθηναϊκό στο κλειστό της Γλυφάδας.
Τα σετ: 21-25, 25-23, 25-23, 24-26, 11-15
Παναθηναϊκός (Καζάζης): Πετρέας 7 (6/11 επ., 1 μπλοκ), Σάκι 14 (12/28 επ., 2 μπλοκ, 57% υπ. - 37% άριστες), Γιορντάνοφ 22 (22/38 επ.), Ψάρρας 1, Πανταλέων 7 (3/7 επ., 3 μπλοκ), Λάππας 12 (10/19 επ., 1 μπλοκ, 65% υπ. - 40% άριστες), Παπαδημητρίου -λ (66% υπ. - 34% άριστες)/ Μηνούδης, Ντονάς, Κόβατς, Γκενς
Ολυμπιακός (Καλμαζίδης): Φράγκος 16 (14/25 επ., 1 άσο, 50% υπ. - 18% άριστες), Φιλίποφ 1, Κραλ 15 (9/14 επ., 3 μπλοκ, 2 άσοι), Ανδρεάδης 7 (4/9 επ., 2 μπλοκ), Τζούριτς 34 (30/54 επ., 2 άσοι, 2 μπλοκ), Γιαμπλόνσκι 12 (11/22 επ., 1 μπλοκ, 52% υπ. - 26% άριστες), Κουζούνης -λ 56% υπ. - 35% άριστες) / Κοκκινάκης

Ηρακλής - Φοίνικας Σύρου
Ο αήττητος και πρωτοπόρος στη βαθμολογία Ηρακλής υποδέχεται στην άδεια λόγω τιμωρίας Μίκρα, τον αήττητο εκτός έδρας Φοίνικα Σύρου (4 στα 4 για την ομάδα του Νίκου Νεόφυτου που έχει ήδη δύο νίκες στην Θεσσαλονίκη με Καλαμαριά και ΠΑΟΚ) σε ένα ακόμη σπουδαίο παιχνίδι.
Στον Ηρακλή θα απουσιάσουν οι εδώ και καιρό τραυματίες Προύσαλης, Μεντένις, ενώ αντιθέτως ο Φοίνικας δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα.
«Παίζουμε με μια καλή ομάδα που έχει στις τάξεις της έμπειρους αθλητές. Εμείς πρέπει μέσα από τα δύσκολα παιχνίδια που έχουμε να βρούμε τον ρυθμό μας. Δυστυχώς η ομάδα θα στερηθεί τη στήριξη των φιλάθλων της και οι φίλοι του βόλεϊ θα στερηθούν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα καλό παιχνίδι», τόνισε ο Σωτήρης Δρίκος.
Από την πλευρά του ο Νίκος Νεόφυτος παραδέχθηκε ότι για την ομάδα του αποτελεί πλεονέκτημα: «το ότι ο Ηρακλής θα παίξει με άδειες κερκίδες αφού παίρνει βοήθεια από τον κόσμο του» και συμπλήρωσε: «Παίζουμε με μια σπουδαία ομάδα, την οποία σεβόμαστε, αλλά δεν φοβόμαστε. Το ότι είμαστε αήττητοι εκτός έδρας δεν σημαίνει κάτι, αλλά ανεβαίνουμε στη Θεσσαλονίκη για να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί»

Παμβοχαϊκός - ΠΑΟΚ
Ο νεοφώτιστος Παμβοχαϊκός που φιγουράρει στην 3η θέση της βαθμολογίας, υποδέχεται τον ΠΑΟΚ.
Ο Παμβοχαϊκός θέλει να διατηρήσει το αήττητο σερί του εντός έδρας, αλλά και να παραμείνει ψηλά στη βαθμολογία, ενώ ο Δικέφαλος ναι μεν θα έχει για πρώτη φορά τον Ρομέρο, αλλά είναι αμφίβολοι τόσο ο Μπορόβνιακ όσο και ο Παπαδημητρίου.
«Εμείς περιμένουμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δυνατό και αποφασισμένο ΠΑΟΚ, αλλά θέλουμε τη νίκη για να κλείσουμε θετικά αυτό το κομμάτι των αγώνων. Είναι το δεύτερο παιχνίδι που δίνουμε μέσα στην εβδομάδα, αλλά θέλουμε τη νίκη για να κάνουμε καλές γιορτές», δήλωσε ο Νίκος Ζαλμάς.
«Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς που γίνεται ακόμη πιο δύσκολο από τα προβλήματα που έχουμε. Αύριο θα δούμε τι θα γίνει με τον Μπορόβνιακ και τον Παπαδημητρίου. Ο Παμβοχαϊκός είναι πολύ δυνατός και ενθουσιώδης στην έδρα του, έχουμε κάνει τα σχέδια μας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο», τόνισε από την πλευρά του ο Γιάννης Μέλκας.

ΕΑ Πατρών - ΑΟ Κηφισιάς
Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας ματς για την ΕΑ Πατρών που υποδέχεται τον ΑΟ Κηφισιάς.
Η ΕΑΠ δεν έχει ηττηθεί εντός έδρας από τον ΑΟΚ σε αγώνα της κανονικής περιόδου (οι Αχαιοί έχουν από 4 νίκες), αλλά έχουν αμφίβολο λόγω ενοχλήσεων τον Τζόρτζ Παπαδόπουλο.
«Είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα με απουσίες αθλητών λόγω προβλημάτων τραυματισμού αλλά παρόλα αυτά ο στόχος μας δεν αλλάζει και είναι η νίκη απέναντι στην Κηφισιά...», είπε ο Γιώργος Χριστόπουλος και κατέληξε: «Ο αντίπαλος μας είναι ιδιαίτερα δυνατός, έχει καλούς και έμπειρους παίκτες και θα γίνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι αλλά πιστεύω ότι αν δείξουμε καλό πρόσωπο μπορούμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».
Στον ΑΟΚ ο Κώστας Αρσενιάδης δεν έχει κανένα πρόβλημα και χαρακτήρισε το παιχνίδι ως μία ακόμη πρόκληση για την ομάδα του. «Εχουμε δύσκολη αποστολή, αλλά αν τα καταφέρουμε θα έχουμε πετύχει μια πραγματικά πολύ μεγάλη νίκη»
Τι έγινε πέρσι
Οι Βραζιλιάνοι Ντορνέλας, Ντέιβινσον είχαν από 23 πόντους έκαστος και οδήγησαν την ΕΑΠ σε μια εύκολη νίκη επί του ΑΟ Κηφισιάς.
Τα σετ: 25-21, 25-18, 22-25, 25-15
ΕΑΠ ΛΟΥΞ (Χριστόπουλος): Ντέιβινσον 23 (23/35 επ., 33% υπ. - 10% άριστες), Σουλτανόπουλος 13 (6/10 επ., 2 άσοι, 5 μπλοκ), Κουρνέτας 1, Μαντέκας 6 (5/15 επ., 58% υπ. - 52% άριστες), Ντορνέλας 23 (18/31 επ., 4 άσοι, 1 μπλοκ), Σικέιρα 5 (4/7 επ., 1 μπλοκ), Στεφάνου -λ 71% υπ. - 64% άριστες) / Λιβαθηνός, Ασπιώτης 1.
ΑΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Δρίκος): Νικολάκης 1, Καλαϊτσίδης 8 (5/10 επ., 2 μπλοκ), Ντάνγκουμπιτς 7 (3/5 επ., 3 άσοι), Καριπίδης 1 (1/6 επ., 58% υπ. - 25% άριστες), Νανγκά 20 (14/38 επ., 3 άσοι, 3 μπλοκ), Γιάρμοχ 16 (14/21 επ., 2 μπλοκ, 62% υπ. - 41% άριστες), Ταμπουρατζής -λ 68% υπ. - 45% άριστες) / Παπαγγελόπουλος, Ιωάννου 4 (3/12 επ., 1 μπλοκ, 41% υπ. - 29% άριστες), Μουρούτης

Αναλυτικά το αυριανό πρόγραμμα:
Σάββατο 17/12/2011
Μετς, 16.00 (Novasports), Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, Καραμπέτσος, Μυλωνάκης, Κομισάριος: Βασιλειάδης
ΕΑΠ, 19.00, ΕΑ Πατρών - ΑΟ Κηφισιάς, Γεροθόδωρος, Ονόπας, Κομισάριος: Γεωργόπουλος
Βόχας, 19.00 Παμβοχαϊκός - ΠΑΟΚ, Βαρθαλίτης, Φραγκάκης, Κομισάριος: Ιορδανίδης
Μίκρας, 19.00 (Novasports), Ηρακλής - Φοίνικας Σύρου, Ράπτης, Δεληκωστίδης, Κομισάριος: Αντωνούλης
Κυριακή 18/12/2011
Αλεξάνδρειο, 19.30, Άρης - Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Γεωργουλέας, Γεωργιάδης, Κομισάριος: Μιχελινάκης
Δευτέρα 19/12/2011
Χαλκιοπούλειο, 19.00 (Star K.E.), ΓΣ Λαμία - Απόλλων Καλαμαριάς, Θεμελής, Κυριοπούλου, Κομισάριος: Παναγής

 



ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ AΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΕΛΕΙΠΟΜΕΝΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!