Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Γιορτάζει προσφέροντας ο ΑΣ ΠΑΟΚ

Κοντά σε ανθρώπους χρειάζονται υλική και ηθική συμπαράσταση θα είναι και φέτος ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ (είναι η τρίτη χρονιά που το κάνει αυτό ο A.Σ. και το ονομάζει «ημέρα ΠΑΟΚ»). Στο πλαίσιο του εορτασμού 88 χρόνων ζωής του ΠΑΟΚ, θα συγκεντρωθούν τρόφιμα υπέρ των συσσιτίων Ιερών Μητροπόλεων της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης. Η συγκέντρωση τροφίμων θα γίνεται την Κυριακή (6/4) έξω από την Τούμπα και το «Παλατάκι» .



Προκειμένου να προβληθεί αυτή η αξιέπαινη πρωτοβουλία, υπήρξε συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Παρασκευής και οι Αλκης Ισαιάδης και Ακης Μπεκιάρης, που εκπροσωπούν τον Α.Σ., ευχαρίστησαν όλους όσους συμμετέχουν και έβαλαν ως στόχο να συγκεντρωθούν πάνω από 50 τόνοι τροφίμων (την πρώτη χρονιά συγκεντρώθηκαν 20 τόνοι και πέρυσι 35).

Κατά την έναρξη της συνέντευξης το μέλος του Δ.Σ και υπεύθυνος επικοινωνίας κ. Θεολόγος Μπεκιάρης αφού ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε, αναφέρθηκε στην σημασία της «ΗΜΕΡΑΣ ΠΑΟΚ»:

«Με τον ετήσιο εορτασμό της «ΗΜΕΡΑΣ ΠΑΟΚ» αποτίουμε φόρο τιμής σε αυτούς που ίδρυσαν τον ΠΑΟΚ, που μεγαλούργησαν τον ΠΑΟΚ, αυτούς που έδωσαν την ζωή τους για τον ΠΑΟΚ, καθώς και όλους αυτούς που ο ΠΑΟΚ αποτελεί τρόπο ζωής και επηρεάζει την καθημερινότητα τους, και που όλοι αυτοί έκαναν τον ΠΑΟΚ την μεγαλύτερη αθλητική κυψέλη της Ελλάδας με πάνω από 5.000 αθλητές στην δύναμη του και σημαντικό πυλώνα της κοινωνικής και αθλητικής ζωής του τόπου.

Και κατέληξε ευχαριστώντας τον κεντρικό χορηγό επικοινωνίας ALPHA και προσωπικά τον κ. Δημήτρη  Κοντομηνά καθώς και την  ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ – ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε. και προσωπικά τον κ. Κώστα Αμοιρίδη.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε το μέλος του Δ.Σ κ. Άλκης Ησαιάδης ο οποίος ανέφερε γιατί επελέγη ο συγκεκριμένος τρόπος εορτασμού:

«Επιλέξαμε εδώ και μία τριετία αντί άλλης εορταστικής εκδήλωσης συγκεντρώσεων και συνεστιάσεων λόγω της οικονομικής κρίσης να συγκεντρώνουμε τρόφιμα υπέρ των συσσιτίων που διατηρούν οι Ιερές Μητροπόλεις της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης οι οποίες επιτελούν μεγάλο κοινωνικό έργο. Πρόπερσι συγκεντρώσαμε 20 τόνους και πέρυσι 35 τόνους και φέτος βάλαμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά στοχεύοντας τους 50 τόνους τροφίμων. Η όλη δράση γίνεται για να  τονίσει ιδιαίτερα και το κοινωνικό πρόσωπο του ενεργού ΠΑΟΚτσή »

Η Κατερίνα Γιαννακοπούλου Νομική σύμβουλος του ΑΣ και της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και μέλος του ΔΣ του ΤΑΠ ΠΑΟΚ συνεχίζοντας είπε :

«Η μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ, έχοντας πλήρη συναίσθηση της  κοινωνικής ευθύνης που της αναλογεί ,  στέκεται αρωγός δίπλα σε ευπαθείς ομάδες  και μη προνομιούχους συμπολίτες μας  , στηρίζοντας έμπρακτα την δράση των συσσιτίων των Ι.Μ. Θεσσαλονίκης. Τέτοιες κοινωνικές δράσεις δείχνουν την ανθρώπινη πλευρά του μεγάλου συλλόγου μας που τόσο στενά έχει συνδεθεί η ιστορία του κόσμου του με τις δυσκολίες της φτώχιας και της προσφυγιάς . Ο ΠΑΟΚ, όλοι εμείς, είμαστε εδώ για να εκπέμψουμε  ένα δυνατό κάλεσμα στον κόσμο ώστε να συμβάλλει σε αυτή τη μεγάλη  προσπάθεια ».

Ακολούθησαν τοποθετήσεις από όλους τους παρευρισκόμενους:

Κωνσταντίνος Ζέρβας (αντιδήμαχος Ποιότητας ζωής Δήμου Θεσσαλονίκης): «Ο ΠΑΟΚ εδώ και 88 χρόνια είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής της πόλης και με την πρωτοβουλία που παίρνει, ο ΠΑΟΚ ανταποδίδει αυτό που η πόλη του δίνει απλόχερα. Εχω πει πως μια πόλη για να είναι μεγάλη, πρέπει να έχει και μεγάλους συλλόγους. Η Βαρκελώνη για παράδειγμα έχει γίνει πολύ γνωστή από την Μπάρτα, τον Μέσι και την παρέα του. Ετσι και ο ΠΑΟΚ διαφημίζει τη Θεσσαλονίκη».

Χρήστος Τερζανίδης: (εκπρόσωπος βετεράνων παικτών του ΠΑΟΚ): «Με συγκίνησε η πρωτοβουλία του Α.Σ. ΠΑΟΚ. Δίνουμε συγχαρητήρια ως βετεράνοι, βλέπει πολύ μπροστά. Και εμείς κάνουμε διάφορες ενέργειες με φιλανθρωπικούς αγώνες που δίνουμε στην περιφέρεια».

Μπάνε Πρέλεβιτς (πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ): »Χρόνια πολλά στον ΠΑΟΚ. Θέλω και εγώ να απευθύνω κάλεσμα στον κόσμο να συνδράμει μαζικά. Πιστεύω πως μπορούμε να ξεπεράσουμε τους 50 τόνους τρόφιμα».

Χουάν Ινσαουράλδε (ποδοσφαιριστής ΠΑΟΚ): «Μπράβο στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ για την πρωτοβουλία του. Είναι σημαντικό που βοηθά κόσμο που το έχει ανάγκη. Οπως επίσης είναι σημαντικό που γίνεται κάθε χρόνο και ελπίζω να μεγαλώνει συνέχεια ο όγκος των τροφίμων που συγκεντρώνεται».

Ευθύμης Κουλούρης (ποδοσφαιριστής ΠΑΟΚ): «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και όλοι μας στηρίζουμε την προσπάθεια του Ερασιτέχνη να συγκεντρωθούν τρόφιμα που θα δοθούν σε κόσμο που θα έχει ανάγκη».

Γιώργος Μπόγρης (καλαθοσφαιριστής ΠΑΟΚ): «Στον ΠΑΟΚ έχουμε ένα σύνθημα που λέει “μεγάλε ΠΑΟΚ η δύναμή σου είναι οι χιλιάδες οπαδοί σου’. Πιστεύω πως θα το ξαναδούμε στην πράξη να εφαρμόζεται και περιμένουμε τον κόσμο να φέρει ο,τι μπορεί».

Μίλησαν ακόμη ο αθλητής του βόλει, Γιάννης Παντακίδης («μπορούμε να ξεπεράσουμε τους 50 τόνους»), η αρχηγός της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας, Ελενα Ντιμιτρίεβιτς που ευχαρίστησε τον Ερασιτέχνη για την πρωτοβουλία του, όπως έκανε η αθλήτρια του γυναικείου χάντμπολ, Ελενα Μούρνου, η Αμερικανίδα αθλήτρια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ, Ειβερι και η κολυμβήτρια, Μαρία Μιχαλάκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!