Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Φώλιας: «Στόχος του ΠΑΟΚ η δεύτερη θέση και το Champions League»






Ο γνωστός επιχειρηματίας Αχιλλέας Φώλιας, ο οποίος επί σειρά ετών βοηθούσε σε οικονομικό επίπεδο τον Π.Α.Ο.Κ. τιμήθηκε στην γιορτή του συλλόγου και μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis» λέγοντας: Πραγματικά αισθάνθηκα ότι αναγνωρίστηκε η προσφορά μου στην ομάδα. Ποτέ δεν διεκδίκησα κάποια διοικητική θέση, ούτε θα το κάνω.

Δεν φτάνουν μόνο τα χρήματα, αν δεν υπάρχεις πάνω από την δουλειά που κάνεις, δεν ελέγχεις τι γίνεται δεν μπορείς να τα καταφέρεις. Εγώ είμαι τελειομανής σε οτιδήποτε και να κάνω, το μέγεθος του Π.Α.Ο.Κ. απαιτεί να δίνεσαι «ψυχή τε και σώματι», να δίνεις ατελείωτες ώρες δουλειάς» και συνέχισε: «Στην διοίκηση βρίσκονται εξαιρετικά παιδιά, οι Ζαγοράκης και Βρύζας είναι οι ίδιοι πρωταθλητές και έτσι οδηγούν τον Π.Α.Ο.Κ. Αρκετά πράγματα μπήκαν στην σωστή θέση, δουλεύουν προς την σωστή κατεύθυνση και με την εμπειρία που έχουν πλέον θα αποφύγουν και λάθη που θα γίνονταν σε διοικητικό επίπεδο. Τα επόμενα χρόνια θα είναι καλύτερα».

Όσον αφορά τα αγωνιστικά και την πορεία του Π.Α.Ο.Κ. είπε: «Η ομάδα αποπροσανατολίστηκε από τον στόχο του πρωταθλήματος, δεν ήταν έτοιμη για έναν τόσο μεγάλο στόχο. Ο στόχος που χάθηκε δεν ήταν το πρωτάθλημα. Στόχος του Π.Α.Ο.Κ. που χάθηκε μπορεί να είναι το Κύπελλο και είναι στόχος η δεύτερη θέση που οδηγεί στο Champions League. Χρειάζεται στήριξη ψυχολογική και σωστή προετοιμασία, δεν υπάρχει κάποιος αντίπαλος που να φοβάται ο Π.Α.Ο.Κ.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!