Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Γκόμεζ: «Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για τον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του»

Όπως σας έχουμε ενημερώσει από την Τετάρτη ο Ερνάντο Γκόμες είναι πλέον παίκτης του ΠΑΟΚ. Τη συμφωνία ανακοίνωσε επίσημα την Πέμπτη ο «δικέφαλος του Βορρά» και το Sport24.gr επικοινώνησε με τον διαγώνιο από τη Βενεζουέλα ο οποίος μας μίλησε για τη μεταγραφή του.
Οι συστάσεις για τον έμπειρο διαγώνιο είναι περιττές αφού έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του μπροστά στο ελληνικό κοινό φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.
Με τον Ολυμπιακό κατέκτησε δύο πρωταθλήματα (2001, 2003) και ένα κύπελλο (2001), ενώ εξίσου θεματική ήταν και η παρουσία του στον Παναθηναϊκό με τον οποίο στέφθηκε πρωταθλητής το 2006 και κυπελλούχος το 2007. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στις τουρκικές  Φενερμπαχτσέ , Ζιράτ Μπανκ , ενώ έχει κατακτήσει και τρία πρωταθλήματα με την Τhunders από την Iαπωνία.
Όλα αυτά πριν επιστρέψει στη Βενεζουέλα λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος όπως μας εκμυστηρεύτηκε ο ίδιος. Ποιοι ήταν όμως οι λόγοι που τον έκαναν να επιστρέψει στην Ελλάδα; «Είχα προτάσεις από άλλες ομάδες και από άλλες χώρες ωστόσο αυτή του ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη που είχα από πολλές απόψεις.
Πέρσι για οικογενειακούς λόγους ήθελα να γυρίσω στη Βενεζουέλα και φέτος ήθελα να επανέλθω στη διεθνή αγορά. Έχω επανέλθει στην Εθνική ομάδα της Βενεζουέλας και θα αγωνιστούμε στο Παγκόσμιο της Πολωνίας.
Τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο χώρο του βόλεϊ είναι στενά αφού η κρίση έχει επηρεάσει σημαντικά τους συλλόγους. Ο ΠΑΟΚ με πλησίασε και μου έδειξε ότι με θέλει παρουσιάζοντας το πλάνο της ομάδας για την επόμενη περίοδο.
Παράλληλα, έμαθα ότι στην ομάδα ήρθε ο Βασίλης Κουρνέτας. Αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου αφού είναι ένας ποιοτικός πασαδόρος ο οποίος ξέρει τον τρόπο που παίζω, όπως και εγώ γνωρίζω τον δικό του».
Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να μην τον ρωτήσουμε για το γεγονός ότι θα παίξει μετά από σχεδόν εννιά χρόνια και πάλι με τον Βασίλη Κουρνέτα: «Δεν χρειάζεται να πω πολλά για τον Βασίλη. Φυσικά και είμαι χαρούμενος που θα παίξουμε και πάλι μαζί. Είναι ένας εξαιρετικός πασαδόρος και εκπληκτικός άνθρωπος. Ένας επαγγελματίας ο οποίος κοιτάει πάντα το καλό της ομάδας του. Όταν παίζαμε μαζί είχαμε εξαιρετική χημεία και αυτό είναι σημαντικό».

Από τότε που έπαιζε στη χώρα μας έχουν περάσει επτά χρόνια ωστόσο για τον ίδιο είναι σαν να ήταν χτες. «Θυμάμαι πάρα πολύ καλά την παρουσία μου στην Ελλάδα. Ήταν ένα δύσκολο πρωτάθλημα με μεγάλες μάχες. Οι τελικοί στους οποίους αγωνίστηκα μου έχουν μείνει στο μυαλό. Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική και μου έχει λείψει» μας δήλωσε ο έμπειρος Βενεζουελάνος.
Το ότι έπαιζε μακριά από τη χώρα μας δεν σημαίνει ότι δεν παρακολουθούσε και το τι γινόταν εδώ. «Η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει και το επίπεδο του πρωταθλήματος στην Ελλάδα αφού δεν υπάρχουν πλέον οι γνωστοί παίκτες του παρελθόντος. Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που πήρε το πρωτάθλημα. Παρακολουθώ γενικότερα τα όσα γίνονται και είμαι ενημερωμένος».
Η ατμόσφαιρα στα γήπεδα δεν είναι όμως το μοναδικό που του έχει λείψει από την χώρα μας: «Μου έχουν λείψει πολλά από την Ελλάδα. Τόσο σε μένα όσο και στη γυναίκα μου μας αρέσει το φαγητό, ο καιρός και γενικότερα η ζωή στην Ελλάδα».
Για το τέλος τον αφήσαμε να στείλει το δικό του μήνυμα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Μπορεί στο παρελθόν να αγωνίστηκα στην Ελλάδα με τη φανέλα άλλων ομάδων ωστόσο τώρα θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για τον ΠΑΟΚ. Είμαι επαγγελματίας και θα δώσω το 101%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!