Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2008

Το ALL STAR GAME VOLLEYBALL 2008 στην Αμαλιάδα

Μια ακόμα γιορτή του βόλεϊ είναι «προ των πυλών» ! Το All Star Game Βόλεϊ 2008 θα διεξαχθεί το Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2008 (21.00, Novasports) στο Δημοτικό Γυμναστήριο Αμαλιάδας, με την συνδιοργάνωση του ΑΣ Κόροιβου Αμαλιάδας και του Δήμου Αμαλιάδας.Η ετήσια γιορτή του βόλεϊ, που είχε μετατεθεί λόγω του αιφνίδιου θανάτου του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, είναι έτοιμη να συγκεντρώσει τους καλύτερους Έλληνες και αλλοδαπούς αθλητές που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών.Μια σημαντική καινοτομία της φετινής διοργάνωσης θα είναι και η συμμετοχή μίας ομάδας “Rookies”, μίας ομάδας Νέων αθλητών που έχουν ηλικία έως 21 ετών και αγωνίζονται στο Πρωτάθλημα Βόλεϊ Α1 ΟΠΑΠ 2008-2009 και η οποία θα αγωνιστεί με την ομάδα του ΑΣ Κόροιβου, που αγωνίζεται στην Α2 Εθνική Κατηγορία, ενώ το πρόγραμμα θα περιλάβει και άλλες ενδιαφέρουσες δραστηριότητες με την συμμετοχή παιδιών και του κοινού. Η διοργάνωση θα πλαισιωθεί και από super διαγωνισμούς, ανεβασμένα μουσικά ακούσματα, χορό και πολλές ακόμη εκπλήξεις σε μια βραδιά που θα μείνει και αυτή αξέχαστη σε όλους τους φίλους του βόλεϊ.
Η ψηφοφορία για το All Star Game Volleyball 2008
Η επιλογή των αθλητών που θα πάρουν μέρος με την ομάδα των Ελλήνων All Stars όσο και με αυτήν των World All Stars θα γίνει από την ΕΣΑΠ με το εξής τρόπο: Με βάση την στατιστική κάλυψη του Πρωταθλήματος, την συμμετοχή αθλητών σε Εθνικές ομάδες και Παγκόσμιες διοργανώσεις και αθλητές με πολύχρονη παρουσία στα γήπεδα της Α1, έχουν δημιουργηθεί δυο λίστες αθλητών.Οι φίλοι του βόλεϊ έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν στην επιλογή των αθλητών που θα αγωνιστούν στο All Star Game 2008. Συγκεκριμένα, μέσω της ιστοσελίδας της ΕΣΑΠ www.volleyleague.gr κάθε φίλος του βόλεϊ θα μπορεί να ψηφίζει τους αγαπημένους του αθλητές. Οι προτιμήσεις του κοινού θα ληφθούν υπόψη από την ΕΣΑΠ στην τελική επιλογή των αθλητών που θα λάβουν μέρος στην φετινή γιορτή του βόλεϊ Η ψηφοφορία του κοινού θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2008, ενώ η ανακοίνωση των ομάδων από την ΕΣΑΠ θα γίνει την Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2008.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!