Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2008

Πήρε εγγυήσεις και το σκέφτεται ο Λότμαν


Την πρόταση του ΠΑΟΚ αποφάσισε να εξετάσει σοβαρά σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας ο Πολ Λότμαν. Μετά και τις δηλώσεις του Πολ Λότμαν στο “Μ” για εγγυήσεις, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έσπευσαν μέσο του μάνατζερ του παίκτη αλλά και άλλων συμπαικτών του να του εγγυηθούν τα χρήματα και έτσι τα δεδομένα άλλαξαν.O 23χρονος άσος πλέον σκέφτεται να πει το “ναι” στην πρόταση του ΠΑΟΚ και σήμερα αναμένεται να δώσει την οριστική απάντηση του. Ο Λότμαν αρχικά δεν ήθελε ούτε καν να σκεφτεί την πρόταση του Δικεφάλου επηρεασμένος από την διοικητική αστάθεια που υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια. Τώρα όμως που ενημερώθηκε για τα νέα δεδομένα που υπάρχουν στην ομάδα και αποφάσισε να το ξανασκεφτεί και να ανακοινώσει σήμερα την απόφαση του. Πάντως, στον ΠΑΟΚ εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις παικτών στην περίπτωση που ο Λότμαν αρνηθεί.Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα οι παίκτες του ΠΑΟΚ συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το αυριανό ντέρμπι με τον Ηρακλή στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας. Ένα ντέρμπι στο οποίο ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί λαβωμένος μετά την αποχώρηση του Κέιρ και τη δεδομένη μη χρησιμοποίηση του Μπέργκμαν στον αγώνα. Στη θέση του Κέιρ αναμένεται να αγωνιστεί ο νεαρός Χατζηηλιάδης, ενώ ο τεχνικός του Δικεφάλου Κώστας Δεληκώστας αναμένεται να δώσει θέση βασικού στους Παντακίδη και Ντίνα. Με τα προβλήματα αυτά το έργο του ΠΑΟΚ να κάνει την έκπληξη μέσα στη Μίκρα θεωρείται αρκετά δύσκολο, όμως οι παίκτες του είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να τα καταφέρουν.Την Κυριακή με Φοίνικα στην ΣύροΎστερα από αίτημα του Φοίνικα Σύρου (για λόγους συγκοινωνίας), ο εντός έδρας αγώνας της ομάδας των Κυκλάδων (για την ίδια αγωνιστική, με τον ΠΑΟΚ) θα διεξαχθεί επίσης την Κυριακή 30 Νοεμβρίου, στις 17:00, αντί για το Σάββατο 29 Νοεμβρίου που αρχικά είχε οριστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!