Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

Ολοκληρώθηκε το NESCAFE® ALL STAR GAME Βόλεϊ 2008


Ο καιρός μπορεί να μην επέτρεψε τον κόσμο της Αμαλιάδας να γεμίσει το κλειστό γυμναστήριο της πόλης και να απολαύσει το NESCAFE® ALL STAR GAME Βόλεϊ 2008, αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει το κέφι και τα χαμόγελα στη γιορτή του βόλεϊ.Τα αστέρια του Ελληνικού πρωταθλήματος, προσπάθησαν να χαρίσουν όμορφες εικόνες εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, με την ομάδα των World All Stars να αποδεικνύεται καλύτερα προετοιμασμένη και να κερδίζει τόσο τον αγώνα όσο και τις προσωπικές διακρίσεις.Πρωταγωνιστής αυτής της επιτυχίας ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ, ο οποίος αναδείχθηκε MVP του NESCAFE® ALL STAR GAME Βόλεϊ 2008 έχοντας εξαιρετική απόδοση στο πρώτο σετ, ενώ κέρδισε στο… χειροκρότημα και τον διαγωνισμό του σερβίς.Με τον Αινεία Τζελάτη να σημαδεύει στην 5η προσπάθεια έναν από τους στόχους που είχαν τοποθετηθεί και να προκρίνεται στον τελικό (εις βάρος του απογοητευμένου Ψάρρα), οι Γιορντάνοφ, Γουίλκοξ έκαναν διαγωνισμό αστοχίας.Τελικά το εισιτήριο κρίθηκε στο χειροκρότημα των θεατών οι οποίοι ψήφισαν τον Βούλγαρο…Στον τελικό επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό, με τον άσο της ΕΑΠ Λουξ να παίρνει τον τίτλο και να αποθεώνεται από τους συμπαίκτες του.Αυτή ακριβώς η συμπεριφορά του κόσμου ώθησε τους δύο προπονητές των Ελλήνων All Stars (Αρσενιάδης, Χριστόπουλος) να θεωρήσουν υπεύθυνους για την ήττα: «Τον κόσμο που χειροκροτούσε περισσότερο τους ξένους και τους διαιτητές που ήταν ιδιαίτερα εχθρικοί απέναντι μας».Στον αντίποδα οι Κρίστιανσον, Ντραγκίεφ απένειμαν τα εύσημα στους παίκτες τους χαρακτηρίζοντας δίκαιη την επικράτηση τους κι όλοι μαζί ανανέωσαν το ραντεβού για το επόμενο NESCAFE® ALL STAR GAME Βόλεϊ.

Τα σετ: 21-25, 21-25

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Έλληνες All Stars (Αρσενιάδης, Χριστόπουλος): Γκιούρδας 2, Ψάρρας 1, Ανδρεάδης 3, Σμαραγδής 2, Λάππας 4, Αρμενάκης 3, Παπαδημητρίου (λ.) / Ιωάννου 1, Πέτρογλου 4, Παπάζογλου 4, Λιβαθηνός, Τζελάτης 4, Καλαϊζίδης 1, Πανούσος (λ.)w

World All Stars (Κρίστιανσον, Ντραγκίεφ): Ντένμαρκ 3, Νοβότνι 2, Αντράε, Ζέκοφ, Γκέριτς 5, Γιορντάνοφ 5, Κονσταντίνοφ (λ.) / Μίλκοβιτς 1, Γουίλκοξ 2, Γκάτιν 2, Μορένο 2, Φουρντάντο 5, Καλντέιρα 1, Μπρούνερ 1, Ερνάντεζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!