Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

4η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. vs Μ.Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ३-० ΣΕΤ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΠΑΟΚ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ..


4η Αγωνιστική Πρωταθλήματος βόλει Ανδρών Α1

ΚΥΡΙΑΚΗ 6/11/2011
(Κλειστό ΠΑΟΚ paok sports arena (ΠΑΛΑΤΑΚΙ))


ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 19:00
XΩΡΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ


Π.Α.Ο.Κ. vs Μ.Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Δεν υπάρχει διαθέσιμο link για να δείτε το συγκεκριμένο αγώνα..

μετάδοση μόνο απο την γραπτή ενημέρωση του volleypaok..



3 - 0 ΣΕΤ
Η παράδοση μίλησε στο PAOK Sports Arena κι ο Δικέφαλος για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά επικράτησε με 3-0 του Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Οι παίκτες του Μέλκα πανηγύρισαν τη δεύτερη νίκη τους, αλλά και το πρώτο τρίποντο της σεζόν, την ίδια ώρα που οι Καλαμαριώτες συμπλήρωσαν καρέ ηττών, χωρίς μάλιστα να έχουν πάρει και κάποιο σετ.
Στο α' σετ ο Απόλλωνας προηγήθηκε με 5-7, αλλά το μπλοκ των γηπεδούχων ανέτρεψε γρήγορα τη διαφορά με το σκορ να γίνεται 12-7... Ο ΠΑΟΚ κράτησε χωρίς δυσκολίες τη συγκεκριμένη διαφορά (17-12, 23-17) και πήρε το σετ, ενώ στο β' το σενάριο ήταν ίδιο με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν μέχρι το 8-8 που έγινε 12-9 και στη συνέχεια 18-13 με τον ΠΑΟΚ να κάνει εύκολα το 2-0.
Στο τρίτο σετ όμως ο Απόλλωνας προσπάθησε να κερδίσει κάτι παραπάνω και παρόλο που βρέθηκε πίσω με 14-11, ροκάνισε τη διαφορά και ισοφάρισε 17-17... Από εκείνοι το σημείο το σκορ πήγαινε πόντο, πόντο μέχρι το 21-21 που μετατράπηκε σε 24-21 (από τα καλά σερβίς του Αρμενάκη) με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί 25-22.


«Κρατάμε τους 3 βαθμούς γιατί ήταν κάτι παραπάνω από αναγκαίοι... Περίμενα όμως λίγο παραπάνω ποιότητα από τους παίκτες μου και διάρκεια στην απόδοση μας αφού είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα. Θέλουμε πολύ δουλειά για να φτάσουμε στο επιθυμητό σημείο και έχουμε μπορστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Εθνικό», είπε ο Γιάννης Μέλκας με τον Χρηστο Πάτρα να συμπληρώνει απογοητευμένος: «Έγινε πολύ κακό παιχνίδι και κέρδισε ο λιγότερο κακός... Εχουμε να λύσουμε πολλά θέματα και πρέπει να συζητήσουμε με τα παιδιά»

Τα σετ: 25-17, 25-20, 25-22


Ο Τόλης Αρμενάκης ήταν ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ (18 πόντους με 17/28 επιθέσεις και 1 μπλοκ) κι αυτός που ξεχώρισε σε μια μέτρια βραδιά κερδίζοντας τον τίτλο του πολυτιμότερου αθλητή στην αναμέτρηση με την Καλαμαριά.
«Χρειαζόμασταν καθαρή νίκη και την πήραμε... Όσον αφορά όμως την εμφάνιση και την συνολική μας απόδοση, πέρα από το πρώτο σετ το υπόλοιπο παιχνίδι καλύτερα να το ξεχάσουμε...», είπε ο διαγώνιος του ΠΑΟΚ και συμπλήρωσε με νόημα: «Παίξαμε όσο χρειάστηκε για να κερδίσουμε, αλλά στη συνέχεια θα πρέπει να βελτιωθούμε, για να πάρουμε καλά αποτελέσματα. Κόντρα στον Εθνικό την επόμενη εβδομάδα δεν έχουμε καμία τύχη αν παίξουμε έτσι».




ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ( Μπαντιανίδης - Καραμπαλάσης, Κομισάριος: Δόγαρης )

ΜVP ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΟ volleypaok Ο
Απόστολος ΑΡΜΕΝΑΚΗΣ

Το volleypaok θα σας ενημερώνει λεπτό προς λεπτό σε όλες τις εκτός έδρας αναμετρήσης της ομάδας μας... Και αμέσως μετά την λήξη των αγώνων συνεντεύξεις παρελειπόμενα και πολλά άλλα...

TΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.

Με το τοπικό ντέρμπι ΠΑΟΚ - Απόλλων Καλαμαριάς συνεχίζετα αύριο η 4η αγωνιστική της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012.
Ο Δικέφαλος έχει μία νίκη (στον προηγούμενο εντός έδρας αγώνα της με τον ΑΟ Κηφισιάς), ο Απόλλωνας μετά από τρεις αγώνες δεν έχει καταφέρει να πάρει ούτε σετ και η ανάγκη για βαθμούς είναι δεδομένη και για τις δύο ομάδες.
Η παράδοση πάντως δείχνει ξεκάθαρα ΠΑΟΚ, καθώς στις τρεις προηγούμενες α αναμετρήσεις τους στο PAOK Sports Arena, οι ασπρόμαυροι έχουν ισάριθμες νίκες με σκορ 3-0, αλλά δεν θα προλάβουν να έχουν στο συγκεκριμένο παιχνίδι τον Γιασέρ Ρομέρο.
«Είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί στόχος μας είναι μόνο το τρίποντο. Έχουμε δουλέψει καλά, παρά τα μικροπροβλήματα τραυματισμών και την απώλεια του Ρομέρο, αλλά η Καλαμαριά είναι μια ομάδα που μάχεται κι από τη στιγμή που δεν έχει πάρει βαθμό θα είναι ακόμη πιο επικίνδυνη», είπε αρχικά ο Γιάννης Μέλκας και συμπλήρωσε: «Η παράδοση πάντα μετράει, αλλά κάθε παιχνίδι είναι μια νέα ιστορία. Αν πάντως εμείς έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».
Από την πλευρά του ο Χρήστος Πάτρας παραδέχθηκε αρχικά: «είναι ένα παιχνίδι κρίσιμο και για τις δύο ομάδες αφού κι εμείς κι ο ΠΑΟΚ το έχουμε ανάγκη» εκφράζοντας ταυτόχρονα εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας του: «Δεν μας πτοούν οι τρεις ήττες γιατί είμαστε νέα ομάδα και ξέραμε τις μας περιμένει στην αρχή, ωστόσο όσο περνάω περιμένω να βλέπω βελτιωμένη εικόνα. Ούτε η παράδοση μας απασχολεί γιατί οι παραδόσεις είναι για να σπάνε»
Τι έγινε πέρσι
Με πρωταγωνιστή τον Σάντερ Στέινμπεργκ (ο Εσθονός είχε 20 πόντους) ο ΠΑΟΚ επικράτησε χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες με 3-0 του Απόλλωνα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ 2010-2011.
Τα σετ: 25-22, 25-18, 25-21
ΠΑΟΚ (Μέλκας): Παντακίδης 7 (4/8 επ., 2 άσοι, 1 μπλοκ), Γουίντερ 1, Μπόγιτς 16 (12/23 επ., 3 άσοι, 1 μπλοκ, 61% υπ. - 39% άριστες), Καραγιάννης 8 (5/10 επ., 3 μπλοκ), Στέινμπεργκ 20 (17/30 επ., 1 μπλοκ, 2 άσοι), Λινς 4 (3/13 επ., 1 μπλοκ, 67% υπ. - 67% άριστες), Δημητρακόπουλος -λ 88% υπ. - 75% άριστες / Πλίκας, Ωρολογάς
Απόλλων Καλαμαριάς (Πάτρας): Άλεξιτς 6 (5/9 επ., 1 άσο), Χατζηηλιάδης 7 (6/18 επ., 1 μπλοκ, 62% υπ. - 46% άριστες), Παπαϊακώβου 6 (4/7 επ., 2 μπλοκ, 1 άσο), Παπαδημητρίου 7 (6/15 επ., 1 μπλοκ), Μποζίδης, Γκεοργκίεφ 13 (13/26 επ.), Καραγιάννης -λ (71% υπ. - 53% άριστες)/ Ντραγκίεφ 4 (2/7 επ., 2 άσοι, 57% υπ. - 29% άριστες), Γκιτζέκος, Στίνγκας, Μαυροβουνιώτης 1

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ AΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΕΛΕΙΠΟΜΕΝΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!