Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

5η Αγωνιστική Μ.Γ.Σ.ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ vs Π.Α.Ο.Κ. 2-3 ΣΕΤ TEΛΙΚΟ!! ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΒΑΘΜΟΥΣ!! ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ!! ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΡΟΜΕΡΟ!! ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ!!


 













5η Αγωνιστική Πρωταθλήματος βόλει Ανδρών Α1


  ΣΑΒΒΑΤΟ 12/11/2011
(
Αλεξανδρούπολης )


ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 19:00
XΩΡΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ



Μ.Γ.Σ.ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ vs Π.Α.Ο.Κ. 



Δεν υπάρχει διαθέσιμο link για να δείτε το συγκεκριμένο αγώνα..


μετάδοση μόνο απο την γραπτή ενημέρωση του volleypaok..



  2 - 3 ΣΕΤ ΤΕΛΙΚΟ

Τα αναλυτικά στατιστικά του αγώνα pdf icon

Τα σετ: 29-31, 25-19, 25-22, 13-25, 12-15
Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Ανδρεάδης): Γραμματικάκης 12 (5/10 επ., 7 μπλοκ), Σιδηρόπουλος 2, Παπάζογλου 13 (12/18 επ., 1 μπλοκ), Γκονζάλες 28 (23/51 επ., 3 άσοι, 2 μπλοκ), Δαλακούρας Α. 11 (6/13 επ., 5 μπλοκ, 56% υπ. - 44% άριστες), Κουμεντάκης 16 (13/37 επ., 2 άσοι, 1 μπλοκ, 65% υπ. - 52% άριστες), Κιρόζ -λ (49% υπ. - 41% άριστες) / Καβαρτζίεφ, Γραμματικάκης.
ΠΑΟΚ (Μέλκας): Γκιρτζίκης 15 (10/19 επ., 1 μπλοκ), Ντίνας 5 (2/5 επ., 2 μπλοκ), Πλίκας 5 (2 μπλοκ), Μπορόβνιακ 18 (14/34 επ., 1 μπλοκ, 3 άσοι, 66% υπ. - 44% άριστες), Παπαδημητρίου 9 (8/15 επ., 59% υπ. - 45% άριστες), Αρμενάκης 26 (20/46 επ., 4 άσοι, 2 μπλοκ), Αγγελής -λ 67% - 48% άριστες) / Καρασαρλίδης, Ωρολογάς 2, Γεωργιάδης


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: (
Γεωργιάδης - Τζεπκινλής, Κομισάριος: Λαδάς )



ΜVP ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΟ volleypaok Ο
Θάνος ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Το volleypaok θα σας ενημερώνει λεπτό προς λεπτό σε όλες τις εκτός έδρας αναμετρήσης της ομάδας μας... Και αμέσως μετά την λήξη των αγώνων συνεντεύξεις παρελειπόμενα και πολλά άλλα...



Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-1 σετ, ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη με 3-2, φεύγοντας με τη νίκη από την Θράκη για 7η φορά την τελευταία δεκαετία.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με μεγάλη ένταση στο γήπεδο (υπήρχαν και περίπου 150 οπαδοί του Δικεφάλου, η πλειοψηφία των οποίων αποχώρησε στο τέλος του πρώτου σετ) και κάποιες διακοπές, με τον Εθνικό να προηγείται 16-14, τον ΠΑΟΚ να προσπερνά 16-18 και να ακολουθεί μια μάχη πόντο, πόντο μέχρι το 29-29. Εκεί ο Γκονσάλες κάρφωσε άουτ (29-30) και στην επόμενη επίθεση ο Αρμενάκης έπιασε στο μπλοκ τον Αργεντινό για το 29-31...
Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν εύκολα σε 1-1 και στο γ' σετ είχαμε νέα ένταση όταν στο 20-17 ο ΠΑΟΚ πήρε τον πόντο (20-18), αλλά χρεώθηκαν με κίτρινη κάρτα ο Γκιρτζίκης και ο ασπρόμαυρος πάγκος για το 22-18, με τον Εθνικό να το κατακτά στη συνέχεια εύκολα.
Οι παίκτες του Ανδρεάδη όμως στο δ' σετ μετά το 7-9 δεν υπήρχαν στο γήπεδο κι ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 10-19, στέλνοντας το ματς στο τάι μπρέικ.
Ο Εθνικός είχε το προβάδισμα μέχρι το 9-8, που έγινε 9-10 με άουτ του Κουμεντάκη, για να φτάσουμε στο 12-12 όπου είχαμε διαδοχικά χαμένο σερβίς του Παπάζογλου, κόντρα του Αρμενάκη και άσο του Παπαδημητρίου για το τελικό 12-15.
«Πληρώσαμε τα πολλά λάθη στην υποδοχή μας σήμερα. Όταν φτάνεις στο 5ο σετ όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες, αλλά είμαι στεναχωρημένος από την αντίδραση μας στο δ' σετ... Όλα πάντως θα ήταν διαφορετικά αν είχαμε πάρει το πρώτο σετ», είπε απογοητευμένος ο Γιάννης Ανδρεάδης ενώ ο Γιάννης Μέλκας αφού συνεχάρη τους παίκτες του τόνισε: «Πέρα από την απουσία του Ρομέρο είχαμε και το πρόβλημα που προέκυψε με τον Μπορόβνικα, αλλά τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα και πήραν μια μεγάλη νίκη σε μια πολύ δύσκολη έδρα»
TΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.





Ο ΠΑΟΚ θέλει τη νίκη σε μία που έχει πολύ καλή παράδοση
Ο Γιάννης Μέλκας δε θα έχει ούτε αυτήν την αγωνιστική τον Ρομέρο, καθώς δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν μπορέσει να αγωνιστεί με το "Δικέφαλο"


ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ AΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΕΛΕΙΠΟΜΕΝΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!