Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Η λαμπερή βραδιά των βραβείων Forthnet

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η εκδήλωση απονομής των βραβείων του επάθλου Forthnet, κατά τη διάρκεια της οποίας τιμήθηκαν οι κορυφαίοι αθλητές στο βόλεϊ και στο πόλο για την περίοδο 2010-2011.
Σε μια λαμπρή βραδιά όπου παραβρέθηκαν πλήθος κόσμου και εκλεκτές προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού είχαμε την ευκαιρία να θυμηθούμε ποιοι ήταν αυτοί που ξεχώρισαν στο φιλέ και την πισίνα, αλλά πριν τις βραβεύσεις των κορυφαίων το λόγο πήραν ο Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Forthnet κ. Πάνος Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ κ. Παντελής Ταρνατόρος, ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ κ. Αχιλλέας Μαυρομάτης κι ο εμπνευστής του επάθλου Forthnet Μιχάλης Τριανταφυλλίδης.
Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:
Πάνος Παπαδόπουλος: «Μετά από 10 χρόνια είμαστε εδώ και συνεχίζουμε. Ο όμιλος Forthnet έχει αγκαλιάσει κι έχει στηρίξει το έπαθλο κι αποδεικνύει πέρα από το ποδόσφαιρο είναι δίπλα και στα άλλα κομμάτια του ελληνικού αθλητισμού. Το βόλεϊ και το πόλο έχουν προσφέρει πολλά στον ελληνικό αθλητισμό και με την ανάλογη στήριξη μπορούν να προσφέρουν ακόμη περισσότερα στο μέλλον.
Εμείς στον όμιλο Forthnet αγαπάμε και δουλεύουμε συνεχώς για τη βελτίωση του επάθλου Forthnet, το οποίο εκφράζει πολλά πράγματα τα οποία αντιστοιχούν στην εταιρική μας κουλτούρα. Κυρίως την προσπάθεια για διάκριση μέσα από το fair play και την ευγενή άμιλλα».
Μιχάλης Τριανταφυλλίδης: «Βρισκόμαστε σε μια χώρα η οποία τον τελευταίο καιρό περνά μια πολύ μεγάλη κρίση. Οικονομική, ψυχιολογι9κή κι αυτό μας έχει κάνει να είμαστε γεμάτοι αρνητικά συναισθήματα. Η σημερινή βραδιά είναι ξεχωριστή γιατί πολύ απλά πιστοποιεί ότι το πιο υγιές κομμάτι της κοινωνίας είναι οι αθλητισμός.
Ενας από τους λόγους που το έπαθλο Forthnet είναι ένας πολύ σοβαρός θεσμός, έχει να κάνει με το ότι στηρίζει και στηρίζεται από τους καλύτερους και φροντίζει στην ανάδειξη των πρωταγωνιστών των δύο αθλημάτων».

Παντελής Ταρνατόρος: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον όμιλο Forthnet και τη NOVA για τη γενικότερη στήριξη που παρέχουν, αλλά θα ήθελα να σταθώ για λίγο στον κ.Τριανταφυλλίδη... Η ΕΣΑΠ δεν γεννήθηκε αμέσως αλλά υπήρχαν αρκετές διεργασίες μέχρι τη θεσμοθέτηση της, αλλά ο Μιχάλης ήταν αυτός που μας πλησίασε και μας ζήτησε να δημιουργήσουμε το έπαθλο Forthnet . Ουσιαστικά ήταν ο πρώτος άμεσος συνεργάτης της Λίγκας και τον ευχαριστούμε.
Ο όμιλος Forthnet και η NOVA είναι υποστηρικτές του πρωταθλήματος εδώ και χρόνια, προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες. Αυτό που μας ικανοποιεί ιδιαίτερα είναι ότι έχουν επενδύσει στο βόλεϊ, ενώ πρέπει να σταθώ ιδιαίτερα στους δημοσιογράφους, τους κ.κ. Λώλη, Πρίντεζ για τη δουλειά που κάνουν στο βόλεϊ.
Εγώ έχω την τύχη να έχω συνεργαστεί με τα δύο παιδιά που βραβεύονται σήμερα, τον Δημήτρη Τζούριτς και τον Δημήτρη Φιλίποφ κι αυτό που πρέπει να σας πω είναι ότι πέρα από σπουδαίοι αθλητές είναι και εξαίρετοι χαρακτήρες...
Τέλος πρέπει να ευχαριστήσω και τον προπονητή του Ολυμπιακού Γιάννη Καλμαζίδη, ο οποίος τους έδωσε όλα τα εφόδια για να κάνουν την εντυπωσιακή περσινή χρονιά».

Αχιλλέας Μαυρομάτης: «Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε για την πρωτοβουλία την Forthnet ... Σε μια δύσκολη εποχή έχουμε ανάγκη από πρωτοβουλίες και δραστηριότητες που θα μας βοηθήσουν να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο.
Εύχομαι να συνεχιστεί και η γενικότερη στήριξη στο ελληνικό βόλεϊ».

Δημήτρης Τζούριτς και Δημήτρης Φιλίποφ οι κορυφαίοι
Αμέσως μετά ήρθε η ώρα των βραβεύσεων με τον Δημήτρη Τζούριτς να κλέβει την παράσταση αυτή τη φορά όχι με τα καρφιά και τα μπλοκ, αλλά με τον αυθόρμητο λόγο του.
Αν και ανέβηκε στην σκηνή σχετικά... συνεσταλμένος, μόλις έδιωξε το άγχος ο Δημήτρης Τζούριτς, παραλαμβάνοντας από τον Διευθύνοντα Σύμβουλου του ομίλου Forthnet κ. Παπαδόπουλο το έπαθλο του, ήταν απολαυστικός.
«Είμαι πολλά χαρούμενος που είμαι σπίτι μου μετά από 4 μήνες... Κι ιδιαίτερα σε μια τέτοια εκδήλωση όπως η σημερινή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Γιάννη Καλμαζίδη, στους συμπαίκτες μου στη NOVA στην Forthnet κι αν ξέχασα κάποιον ζητώ συγνώμη», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Είμαι χαρούμενος, για την προσωπική διάκριση αλλά πιο πολύ με ικανοποίησαν πέρσι οι τίτλοι».
Κάπου εκεί άρχισε το σώου επί... σκηνής.
«Ποιος συναθλητής σου, σου έλειψε περισσότερο», ρωτήθηκε κι αποκρίθηκε: «Ο Σπύρος Μπλέτσας (σ.σ πρόκειται για τον φροντιστή των ερυθρόλευκων). Η αλήθεια είναι ότι μου έλειψαν όλοι».
Την σκυτάλη των ερωτήσεων πήρε ο πρώην αρχηγός του Ανδρέας Ανδρεάδης ο οποίος τον ρώτησε αν «ισχύει η πληροφορία ότι πλένεις εσύ ο ίδιος τα ρούχα σου στην Τρεντίνο;».
«Ναι είναι αλήθεια και γι' αυτό μου λείπει ο Μπλέτσας! Ειλικρινά όμως μου έχουν λείψει τα πάντα και όταν βγήκα από το αεροπλάνο έπεσα στα γόνατα και φίλησα το έδαφος».
Σ' αυτή την τελευταία ατάκα η αίθουσα σείστηκε από χειροκροτήματα, ενώ κάτι ανάλογο συνέβη και με τον Forthnet Rookie of the Year Δημήτρη Φιλίποφ.
«Ευχαριστώ όλη την ομάδα και τον κώουτς γιατί χωρίς αυτούς δεν θα έκανα τίποτα», ήταν το λακωνικό του σχόλιο του διεθνούς πασαδόρου του Ολυμπιακού τον οποίο βράβευσε ο προπονητής του Γιάννης Καλμαζίδης.
«Έχει πάρει αέρα και του φωνάζω τώρα τελευταία», είπε αρχικά με περιπαικτικό ύφος ο κ. Καλμαζίδης για να συμπληρώσει αμέσως: «Είναι πρότυπο αθλητή, αφού έρχεται πρώτος στο γήπεδο και φεύγει τελευταίος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!