Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 11 Απριλίου 2008

Πέφτει η ΑΕΚ, σώζονται ΠΑΟΚ και Εθνικός

Πέφτει η ΑΕΚ, σώζονται ΠΑΟΚ και Εθνικός!!!
Με μηδενισμό και αφαίρεση τριών βαθμών τιμώρησε η Αθλητική δικαστής κ. Άλκηστις Σιάννου τη ΑΕΚ για τη διακοπή του αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης εξαιτίας και του μεταλλικού κουτιού που πέταξε οπαδός της Ένωσης και είχε ως συνέπεια τον τραυματισμό του αθλητή του Εθνικού Γρήγορη Σιδηρόπουλου. Παράλληλα το ΤΑΑ ΑΕΚ τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο 5.000 ευρώ αλλά και με ποινή τιμωρίας της έδρας του με 2 αγωνιστικές ημέρες. Σύμφωνα με το σύστημα βαθμολόγησης του πρωταθλήματος ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης παίρνει τους 3 βαθμούς της νίκης από το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ενώ η Ένωση παίρνει -3 βαθμούς (μείον τρεις), όπως προβλέπεται στις περιπτώσεις μηδενισμού. Όσο αφορά το θέμα της αφαίρεσης των βαθμών η απόφαση είναι τελεσίδικη. Κερδισμένοι βέβαια από αυτή την ιστορία βγαίνουν ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ο ΠΑΟΚ που ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα που θα φέρουν έχουν εξασφαλίσει τη παραμονή τους στη μεγάλη κατηγορία. Ο ΠΑΟΚ ακόμα και αν χάσει στο αυριανό εκτός έδρας από την ΑΕΚ που θα παραταχθεί χωρίς κίνητρο δεν έχει κανένα πρόβλημα καθώς έχει μαζέψει 22 βαθμούς. Από την άλλη ο Εθνικός με τους βαθμούς που πήρε χθες μετά και την απόφαση της τιμωρίας της ΑΕΚ έφθασε τους 22 βαθμούς. Έτσι η ΑΕΚ ακόμα και αν κερδίσει τον ΠΑΟΚ αύριο και πάρει τους τρεις βαθμούς από τους 17 που έχει τώρα θα πάει στους 20 καθώς δεν έχει άλλο παιχνίδι. Στη τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Εθνικό και οι δύο ομάδες μπορούν να ξεφύγουν βαθμολογικά. Πιθανόν οι διοικούντες της Ένωσης να ήξεραν εκ των προτέρων τη τιμωρία και έτσι χθες ο πρόεδρος της Λίγκας Ανδρέας Δημητρέλος που είναι μέλος του ΤΑΑ ΑΕΚ εισηγήθηκε χθες την αύξηση των ομάδων από 12-14 για τη νέα χρονιά. Πρόταση που για περάσει θα χρειαστεί ειδική εγκύκλιο από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ.Γιάννη Ιωαννίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!