Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 11 Απριλίου 2008

ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ

ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ

Το τελευταίο επεισόδιο στο σίριαλ της έκβασης του αγώνα του Εθνικού με την ΑΕΚ (διακόπηκε εξαιτίας του τραυματισμού του Σιδηρόπουλου) αναμένεται να γραφτεί σήμερα στα γραφεία του Αθλητικού δικαστή. Ύστερα από αρκετές αναβολές αναμένεται σήμερα να εκδικαστεί τόσο η ένσταση της ΑΕΚ όσο και η έκβαση του αγώνα και η πιθανή τιμωρία της αθηναϊκής ομάδας. Μια υπόθεση που ενδιαφέρει άμεσα εκτός από τον Εθνικό και τον ΠΑΟΚ. Και αυτό γιατί για τον Δικέφαλο που παλεύει για την παραμονή του στην κατηγορία θα ήταν... ευχής έργο ο μηδενισμός της ΑΕΚ στον αγώνα και αφαίρεση τριών βαθμών. Εξέλιξη που θέλει η ομάδα μας για να... καθαρίσει από σήμερα την παραμονή της στην κατηγορία.
εκει μας κατήντησαν κάποιοι....

Ανακοίνωση του ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Με αφορμή την εκδίκαση της απόφασης η διοίκηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: "Ως ΤΑΠ ΜΓΣ Εθνικός αναμένουμε με ενδιαφέρον την έκδοση απόφασης από την Αθλητικό Δικαστή για την τύχη του αγώνα μας με την ΑΕΚ στην Αθήνα που διεκόπη, όχι με δική μας υπαιτιότητα. Από την πλευρά μας, να θυμίσουμε ότι η εκδίκαση της υπόθεσης είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Παρασκευής 11 Απριλίου και ζητάμε το αυτονόητο, να βγει η απόφαση και να μην υπάρξει άλλη αναβολή. Ο Εθνικός είναι η ομάδα που έχει ζημιωθεί αγωνιστικά περισσότερο από τον οποιονδήποτε μετά τα άσχημα συμβάντα που σημειώθηκαν - επαναλαμβάνουμε όχι με δική μας υπαιτιότητα - στον πρώτο αγώνα των πλέϊ άουτ, καθώς στερηθήκαμε των υπηρεσιών λόγω τραυματισμού, του βασικού πασαδόρου και αρχηγού μας, Γρηγόρη Σιδηρόπουλου. Και αισθανόμαστε τυχεροί που στη διάρκεια των δυο τελευταίων αγώνων μας, δεν είχαμε κάποιον τραυματισμό του δεύτερου πασαδόρου, μια και σε τέτοια περίπτωση η θέση θα έμενε κενή. Κανείς δεν αμφιβάλει για το γεγονός ότι αντικείμενο (θυμίζουμε: γεμάτο μεταλλικό κουτί μπύρας) εκτοξεύθηκε από την κερκίδα των οπαδών της ΑΕΚ στο Ζηρίνειο και υπήρξε τραυματισμός αθλητή μας. Κι εμείς αναρωτιόμαστε, αλήθεια, τι θα γινόταν εάν τραυμάτιζε χειρότερα κάποιον αθλητή, ή ξένο παίκτη μας, χτυπώντας τον στο κεφάλι ή άλλο μέρος του σώματος; Σε τέτοια περίπτωση το ελληνικό βόλεϊ θα δεχόταν ηχηρό πλήγμα και η εικόνα του θα είχε αμαυρωθεί διεθνώς... Ως ΤΑΠ Εθνικός έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και ελπίζουμε ότι θα εφαρμοστούν τα δέοντα βάση των κανονισμών που ισχύουν. ΥΓ: Και κάτι τελευταίο...Πόσες φορές θα πρέπει να κερδίσουμε την ΑΕΚ (ήδη η ομάδα μας μετρά τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με απολογισμό σετ 9-3) για να αποδείξουμε, εντός του αγωνιστικού χώρου, ότι είμαστε καλύτερη ομάδα;"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!