Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τρίτη 8 Απριλίου 2008

ΤΟ ΠΑΟΚ TV ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...


Αναδημοσίευση απο το paokmania: ΤΟ ΠΑΟΚ TV EINAI ΕΔΩ...



Λένε πως είσαι μια ουτοπία… Όχι, αδέρφια, ο ΠΑΟΚ δεν είναι ουτοπία. Μπορεί να περνάμε τις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας μας αλλά αυτή η ΙΔΕΑ όχι απλά κρατάει μέσα καλά κρατημένη την φλόγα αλλά είναι ικανή από μόνη της να δημιουργεί.
Η παρέα του Paokmania δεν ήταν όπως ίσως να φαντάζεστε μερικοί από εσάς, 5-10 τύποι που όλη την ημέρα ζουν μπροστά σε έναν υπολογιστή. Το αντίθετο… Είμαστε και θα είμαστε ΠΑΟΚ στο γήπεδο, στον δρόμο, στα ματς, στις πορείες, στις ταβέρνες, στο χαβαλε, στις χαρές, στις λύπες...
Κι όμως μέσα από τον χώρο του διαδυκτίου καταφέραμε και προσπαθούμε να βοηθήσουμε κυρίως με την όρεξη μας να στηρίξουμε και να κρατήσουμε της ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ ΙΔΕΑ.
Πριν ένα χρόνο και ένα μήνα μπήκε στην ζωή μας το paokmania.gr ενώ αύριο κλείνει ένα χρόνο ζωής το paokmania web radio! Το ράδιο που εκπομπές κάνουν μόνο ΠΑΟΚΤΗΔΕΣ με μόνο κέρδος φυσικά την κάλυψη… της τρέλα τους!
Σήμερα 5 Απριλίου του 2008 ήρθε η ώρα να ανακοινώσουμε κάτι που το ετοιμάζουμε πάρα πολλούς μήνες!
Σήμερα λοιπόν ήρθε η ώρα να ανακοινώσουμε το PΑΟΚ TV !
Eδώ και δέκα μήνες βρίσκεται στην κατοχή μας το http://www.xn--paotv-ybe.com/ και http://www.paoktv.gr/ σε λίγες μέρες θα βρίσκονται αυτές οι ιστοσελίδες στην διάθεση σας. Μέχρι τότε μία μικρή δόση της διαδυκτιακής μας τηλεόρασης θα παίρνεται από εδώ http://www.paoktube.com/paoktv/
Δηλαδή για λίγες μόλις ημέρες η διαδυκτιακή μας τηλεόραση θα φιλοξενείται στο paoktube άλλη μία ιστοσελίδα που φτιάχτηκε από εμάς για εσάς με πολύ μεράκι και σας ευχαριστούμε πολύ που αγκαλιάζετε αυτήν την προσπάθεια!Από το PAOK TV μπορείτε να παρακολουθείτε μέχρι τώρα μία λίστα από πολλούς αγώνες του ΠΑΟΚ αλλά και από διάβορα άλλα βίντεο που αφορούν την λατρεία με τα τέσσερα γράμματα.Στις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουμε παρουσίαση εκπομπών μέσω του PAOK TV τις οποίες δεν μπορούν να παρακολουθούν κάτοικοι εκτός Θεσσαλονίκης αλλά και πολλές άλλες εκπλήξεις.
Το PAOK ΤV όπως το βλέπετε σήμερα είναι ακόμα σε πολύ αρχικό στάδιο κάθε μέρα θα βελτιώνεται! Θέλουμε να έχουμε την στήριξη σας κα ιτην κατανόηση σας!

Υ.Γ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ paokvolley-paok.blogspot.com
ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΛΕΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!