Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Πέμπτη 17 Απριλίου 2008

ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ...


ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ!!!


ΕΓΙΝΕ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΕΙ ΑΟΥΤ...

ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΜΙΑ 100ΑΡΙΑ ΜΕΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΒΑΖΩ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ 50 ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΤΛ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ...ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ!!!

ΤΟ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ: ΤΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΣΕΤ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ...ΤΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΣΙΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΟΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΠΙΠΤΩΝΤΟΣ ΔΕΝ ΧΡΙΣΙΜΟΠΟΙΙΗΘΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ...ΓΙΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΩ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ...ΕΠΙΣΗΣ ΚΟΥΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο Κ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΝΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΤΟ ΤΙ ΕΛΕΓΕ. ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΑΣ...ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΜΑΣ...ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΕΙΣΤΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ...ΠΟΥ ΒΙΑΖΟΣΑΣΤΑΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ...ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ Α.Σ. ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΦΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΜΕΣΩΣ...ΜΟΛΙΣ ΕΓΙΝΕ ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝΕ ΤΟΝ ΛΙΓΟΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΓΕΛΟΥΣΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΡΟΥΣΑΝΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΧΕ!!!ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ...ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΨΥΛΟ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΕΚΕΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΗΤΟΙ ΣΑΣ ΑΝΔΡΕΟΥ, ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΤΟ ΣΤΗΝ Α1 ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ...ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ...ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ Η ΑΕΚ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΠΟΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΗΤΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΑΙΓΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΜΕΙΣ...

ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ!!!ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ Α.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!