Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

1η Αγωνιστική Ε.Α. ΠΑΤΡΩΝ vs Π.Α.Ο.Κ. 3-2 ΣΕΤ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ..



 















1η Αγωνιστική Πρωταθλήματος βόλει Ανδρών Α1
  ΣΑΒΒΑΤΟ 15/10/2011 
(Κλειστό ΕΑΠ)


ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 19:00  


THΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ:
-

Ε.Α. ΠΑΤΡΩΝ vs Π.Α.Ο.Κ.

3 - 2 ΣΕΤ
ΤΕΛΙΚΟ



Τα σετ: 23-25 / 25-18 / 25-16 / 19-25 / 17-15
ΕΑΠ (Χριστόπουλος): Μαντέκας 12 (10/29 επ., 2 μπλοκ, 68% υπ. - 64% άριστες), Γιάνοσικ 3 (2 άσοι), Μακρυγιάννης 7 (5/8 επ. 2 μπλοκ), Γιούριστς 17 (12/19 επ., 4 μπλοκ, 1 άσο), Ασπιώτης 22 (21/44 επ., 1 μπλοκ), Πινκ 15 (14/22 επ., 1 μπλοκ, 52% υπ. - 35% άριστες), Αχιλλεόπουλος -λ 57% υπ. - 43% άριστες) / Παπαδόπουλος Π.
ΠΑΟΚ (Μέλκας): Γκιρτζίκης 12 (9/13 επ., 3 μπλοκ), Ντίνας 5 (2/5 επ., 3 μπλοκ), Πλίκας 4 (2/2 επ.), Μπορόβνιακ 32 (26/44 επ., 3 άσοι, 3 μπλοκ, 68% υπ. - 36% άριστες), Ωρολογάς 4 (2/10 επ., 2 άσοι, 60% υπ. - 36% άριστες), Αρμενάκης 17 (13/43 επ., 2 μπλοκ, 2 άσοι), Παπαδημητρίου -λ 82% - 53% άριστες) / Γεωργιάδης 1, Αγγελής

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: 
(
Βαρθαλίτης - Γεροθόδωρος και κομισάριος ο Γεωργόπουλος. )


ΜVP ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ volleypaok Ο
Ivan BOROVNJAK (SRB)



Το volleypaok θα σας ενημερώνει λεπτό προς λεπτό σε όλες τις εκτός έδρας αναμετρήσης της ομάδας μας... Και αμέσως μετά την λήξη των αγώνων συνεντεύξεις παρελειπόμενα και πολλά άλλα...


Η ΕΑ Πατρών πήρε τη ρεβάνς για την περσινή της ήττα από τον ΠΑΟΚ, επικρατώντας με 3-2 του Δικεφάλου σε ένα παιχνίδι με δραματική εξέλιξη...
Η ΕΑΠ παρά την απώλεια του α' σετ, εκμεταλλεύτηκε τη μεγάλη ανατροπή που πήγε να κάνει... Ο ΠΑΟΚ είχε ξεφύγει με 16-21, αλλά οι γηπεδούχοι έφτασαν στον πόντο, χάνοντας το σετ στις λεπτομέρειες...
Στα δύο επόμενα οι παίκτες του Χριστόπουλου κυριάρχησαν πλήρως, με τους Γιούρισιτς, Ασπιώτη να ξεχωρίζουν, αλλά κυρίως να γίνεται ομαδική δουλειά...
Ο ΠΑΟΚ με τον Μπορόβνιαν να κάνει σπουδαίο ματς, ισοφάρισε σε 2-2 και στο τάι μπρέικ είχε τον πρώτο λόγο μέχρι το 6-8, και την ΕΑΠ να προσπερνά 10-9. Το 13-11 των γηπεδούχων έγινε 13-13, αλλά στο 16-15 ο Αρμενάκης πάτησε την γραμμή των τριών μέτρων, δίνοντας έτσι το δικαίωμα στους 700 Πατρινούς φιλάθλους να ξεσπάσουν σε πανηγυρισμούς.
«Για εμάς αυτή η νίκη έχει διπλή σημασία, θα μας βοηθήσει να διώξουμε το άγχος που έχει αυτή η ομάδα αλλά θα μας δώσει και κουράγιο για την δύσκολη συνέχεια. Για μένα είναι πολύ σημαντικό που αυτοί οι παίκτες έπαιξαν σε τέτοιο επίπεδο, είμαι πολύ ικανοποιημένος και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Η συνέχεια θα είναι πολύ δύσκολη, το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος αλλά το σίγουρο είναι ότι σε κάθε παιχνίδι θα τα δίνουμε όλα για να πετύχουμε τι καλύτερο δυνατό», είπε ο Γιώργος Χριστόπουλος ενώ ο Γιάννης Μέλκας τόνισε: «Δεν θέλω δικαιολογίες, η Πάτρα έπαιξε καλύτερα και νίκησε δίκαια. Εκμεταλλεύτηκε ορισμένα δικά μας λάθη σε κρίσιμα σημεία, ειδικά στο πέμπτο σετ όπου μας πίεσε στο σερβίς και έφτασε στο θετικό αποτέλεσμα. Το πρωτάθλημα θα είναι πολύ συναρπαστικό, πολλές ομάδες βρίσκονται κοντά και θα γίνει μεγάλη μάχη σε όλα τα επίπεδα».


 TΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.

 
Τις σκέψεις τους για την αγωνιστική σεζόν που αρχίζει το Σάββατο (15/10) κατέθεσαν ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, Γιάννης Μέλκας και ο κεντρικός του "Δικεφάλου", Κώστας Γκιρτζίκης.
"Βλέποντας την αλήθεια, αυτή την στιγμή δεν μπορώ να πω ποια ομάδα μπορούμε να κερδίσουμε εμείς. Και αυτό έχει τον λόγο του. Το ότι ακόμη οι ομάδες δεν είναι έτοιμες, αλλά αυτό που έχουμε πει από την αρχή είναι ότι θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα δυνατό σύνολο", δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ στην κάμερα της NOVA.
Ο Κώστας Γκιρτζίκης από την πλευρά του επεσήμανε: "Είναι γενικά μια δύσκολη σεζόν, από όλες τις πλευρές. Οπως και να έχει πάντως, εμείς θα προσπαθήσουμε να πραγματοποιήσουμε την ίδια πορεία με πέρυσι. Βέβαια, είναι πιο δύσκολο αλλά πιστεύω ότι με προσπάθεια και επιμονή μπορούμε να τα καταφέρουμε".

Ενισχυμένη θα παρουσιαστεί η ΕΑ Πατρών στο παιχνίδι του Σαββάτου (15/10) με τον ΠΑΟΚ, καθώς έφθασε στα γραφεία της ΕΟΠΕ το σχετικό έγγραφο για τη συμμετοχή του Τζορτζ Παπαδόπουλου στα παιχνίδια της Α1.
Το έγγραφο επιβεβαίωνε ότι αθλητής δεν έχει εγγραφεί στο μητρώο της Αμερικάνικης Ομοσπονδίας και έτσι εγκρίθηκε το συμβόλαιο του αθλητή.
Έτσι, ο παίκτης θα αγωνιστεί κανονικά με την ΕΑ Πατρών στο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ, που αρχίζει στις 19:00.


ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ AΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΕΛΕΙΠΟΜΕΝΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!