Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

2η Αγωνιστική Π.Α.Ο.Κ. vs Α.Ο. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 3-2 ΣΕΤ! ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ! ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ Η ΚΗΦΙΣΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Ο ΜΠΟΡΟΒΝΙΑΚ ΠΟΛΥ ΚΑΛΌΣ Ο ΑΡΜΕΝΑΚΗΣ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΛΙΝΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΘΗΤΗ..


 















2η Αγωνιστική Πρωταθλήματος βόλει Ανδρών Α1

  ΣΑΒΒΑΤΟ 22/10/2011 
(
Κλειστό ΠΑΟΚ - PAOK SPORTS ARENA)


ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 19:00  



THΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ:

-



Π.Α.Ο.Κ. vs Α.Ο. ΚΗΦΙΣΙΑΣ


  3 - 2 ΣΕΤ ΤΕΛΙΚΟ



Τα σετ: 21-25, 25-16, 25-21, 18-25, 17-15
ΠΑΟΚ (Μέλκας): Γκιρτζίκης 8 (4/8 επ., 3 μπλοκ), Ντίνας 7 (4/7 επ., 3 μπλοκ), Πλίκας 3 (2 άσοι), Μπορόβνιακ 20 (17/39 επ., 2 άσοι, 1 μπλοκ, 67% υπ. - 46% άριστες), Παπαδημητρίου 12 (7/13 επ., 4 άσοι, 68% υπ. - 53% άριστες), Αρμενάκης 38 (29/57 επ., 7 μπλοκ, 2 άσοι), Αγγελής -λ 54% - 41% άριστες) / Γεωργιάδης, Παπαϊακώβου, Καρασαρλίδης 1
ΑΟ Κηφισιάς (Αρσενιάδης): Μπέλλος 27 (22/44 επ., 4 μπλοκ), Καλαϊτζίδης 8 (4/7 επ., 2 άσοι, 2 μπλοκ), Νικολάκης 2, Ντε Ρόκο 12 (10/21 επ., 2 μπλοκ, 60% υπ. - 42% άριστες), Εστράδα 9 (7/13 επ., 1 άσο, 1 μπλοκ), Καριπίδης 18 (17/33 επ., 53% υπ. - 38% άριστες), Ταμπουρατζής -λ 57% υπ. - 29% άριστες / Καρακίτσος, Μαυράκης, Δεληπρίμης, Τριανταφυλλίδης

 
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: 
Δεληκωστίδης, Βασιλειάδης, Κομισάριος: Λαδάς
)


ΜVP ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ volleypaok Ο
Απόστολος ΑΡΜΕΝΑΚΗΣ



Το volleypaok θα σας ενημερώνει λεπτό προς λεπτό σε όλες τις εκτός έδρας αναμετρήσης της ομάδας μας... Και αμέσως μετά την λήξη των αγώνων συνεντεύξεις παρελειπόμενα και πολλά άλλα...



Η παράδοση τηρήθηκε στο PAOK Sports Arena, αφού ΠΑΟΚ και ΑΟ Κηφισιάς για μια ακόμη φορά (τέταρτη σε πέντε αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ γηπεδούχο) έλυσαν τις διαφορές τους στο τάι μπρέικ, με τον Δικέφαλο πιο ψύχραιμο στο φινάλε να παίρνει τη νίκη.
Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν και πάλι χωρίς τον Ράφαελ Λινς (αναμένεται αύριο στην Θεσσαλονίκη), αλλά και τον Δημήτρη Ωρολογά που υπέστη θλάση στην προπόνηση της Παρασκευής με αποτέλεσμα ο Παπαδημητρίου να αφήσει τη φανέλα του λίμπερο στον Αγγελή και να περάσει ως δεύτερος ακραίος, αλλά μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Τόλης Αρμενάκης (ο οποίος έπαιζε με πρόβλημα στη μέση) που τελείωσε το ματς με 38 πόντους!!!
Ο ΑΟΚ πάντως ξεκίνησε καλύτερη εκμεταλλευόμενος τα λάθη του ΠΑΟΚ και τα προβλήματα στην επίθεση, κατακτώντας το πρώτο σετ, όμως στα δύο επόμενα ο Δικέφαλος ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος, αφού οι φιλοξενούμενοι έκαναν πολύ εύκολα το λάθος και προηγήθηκαν με 2-1 σετ...
Η Κηφισιά επανήλθε στο τέταρτο το οποίο και κατέκτησε με σχετική άνεση, για να φτάσουμε στο τάι μπρέικ, όπου ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 9-6, αλλά ο ΑΟκ πήρε κεφάλι για πρώτη φορά στο σκορ με 11-12 για να φτάσει μέχρι το 12-13. Ο ΠΑΟΚ ανέκτησε το προβάδισμα στο 14-13 και τελικά στο τέταρτο ματς μπολ πανηγύρισε τη νίκη.
«Παίξαμε πραγματικά με σύνθεση ανάγκης, αφού πέρα των Λινς, Ωρολογά, ο Αρμενάκης είχε πρόβλημα στη μέση κι ο Παπαϊακώβου δεν είναι έτοιμος... Προφανώς μας... κόλλησε η ποδοσφαιρική ομάδα και ήρθαν μαζεμένοι οι τραυματισμοί», είπε αρχικά με χιούμορ ο Γιάννης Μέλκας και συνέχισε: «Μετά την ήττα στην Πάτρα έπρεπε να κερδίσουμε αυτό το ματς οπωσδήποτε κι ελπίζουμε με την προσθήκη του Λινς να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια»
Από την πλευρά του ο Κώστας Αρσενιάδης ναι μεν δεν μπορούσε να έχει παράπονα από την προσπάθεια των παικτών του, αλλά παραδέχθηκε ότι: «από τη στιγμή που φτάσαμε τόσο κοντά είμαστε σίγουρα πικραμένοι που δεν κερδίσαμε. Ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες και το κέρδισε αυτός που έκανε δύο λάθη λιγότερα. Κι οι δύο έπαιξαν καλά, κι οι δύο είχαν ανάλογο στυλ παιχνιδιού, αλλά στο τέλος ο ΠΑΟΚ κέρδισε»


Γιάννης Μέλκας: "Παίξαμε με σύνθεση ανάγκης"


Στην "κατάρα" των τραυματισμών που χτύπησε την ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, Γιάννης Μέλκας, ο οποίος στάθηκε στην σημασία της νίκης κόντρα στην Κηφισιά.
"Παίξαμε πραγματικά με σύνθεση ανάγκης, αφού πέρα των Λινς, Ωρολογά, ο Αρμενάκης είχε πρόβλημα στη μέση κι ο Παπαϊακώβου δεν είναι έτοιμος... Προφανώς μας... κόλλησε η ποδοσφαιρική ομάδα και ήρθαν μαζεμένοι οι τραυματισμοί", είπε αρχικά με χιούμορ ο Γιάννης Μέλκας και συνέχισε:
"Ήμασταν αγχωμένοι εξαιτίας των απουσιών, είναι πολύ σημαντική νίκη αν αναλογιστούμε την κατάσταση που βρισκόμασταν. Μετά την ήττα στην Πάτρα έπρεπε να κερδίσουμε αυτό το ματς οπωσδήποτε κι ελπίζουμε με την προσθήκη του Λινς να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια".





 TΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.
 


Από τους άτυχους της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν ήταν ο κεντρικός του "Δικεφάλου", Γιάννης Παπαϊακώβου, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και θα χάσει τα πρώτα παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα στο νέο πρωτάθλημα.
Ο αθλητής των "ασπρόμαυρων" την Τετάρτη (19/10) -μετά από κάποιες ημέρες που ακολούθησε θεραπεία- ξεκίνησε τρέξιμο, δείχνοντας πως είναι καλύτερα και ότι είναι θέμα χρόνου να αρχίσει να προπονείται με τους συμπαίκτες του. Αυτό, εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.
Τέλος, ο Ράφαελ Λινς δεν αποκλείεται να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο (22/10) το πρωί, κάτι που σημαίνει ότι δύσκολα θα είναι σε θέση να αγωνιστεί κόντρα στην Κηφισιά το απόγευμα (19.00) της ίδιας ημέρας.

Στο μικροσκόπιο η Κηφισιά

Μπορεί το σωματείο της Αθήνας να μην είναι το μεγάλο όνομα και να μην έχει σημαντικές διακρίσεις στα 4 χρόνια παρουσίας του στην Α1 Ανδρών, παρ’ όλα αυτά αποτελεί δυνατό αντίπαλο και ενώ δεν είχε θετικά αποτελέσματα στα φιλικά προετοιμασίας (δε σημείωσε νίκη), έδειξε άλλο πρόσωπο αυτήν την εβδομάδα..
Ξεκίνησε «με το δεξί» το Σάββατο, στην πρεμιέρα νικώντας 3-1 τον αξιόμαχο Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ενώ μεσοβδόμαδα κέρδισε σε φιλικό τον Ολυμπιακό, μέσα στο Ρέντη, επίσης με 3-1. Από τις λίγες ομάδες που κράτησε αναλλοίωτο και αυτούσιο τον αποτελούμενο από Έλληνες παίκτες κορμό της, πλαισιώνοντας τον με δύο ξένους: Τον Κολομβιανό κεντρικό, Εστράδα, που πέρσι αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό και τον Καναδό ακραίο, Ντε Ρόκο.

Το βάρος στην επίθεση εκτός από τον διαγώνιο Μπέλλο (20 πόντοι με τον Εθνικό) επωμίζεται κυρίως ο έτερος  ακραίος, Καρυπίδης(18/38 επιθέσεις με τον Εθνικό), ενώ πολύ επικίνδυνα είναι τα σερβίς του πασαδόρου της Κηφισιάς, Νικολάκη, ο οποίος, σημειωτέον, κόντρα στον Εθνικό είχε 4 άσσους και με τον Ολυμπιακό, 3 άσσους. Πέρυσι ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στην Κηφισιά. Στο Παλατάκι χρειάστηκε και πέμπτο σετ, για να κάμψει τελικά την αντίστασή της, με πρωτοστάτη το Μπόγιτς  που είχε σταματήσει στους 26 πόντους, ενώ στην Αθήνα είχε ηττηθεί με 3-0 σετ. Γενικότερα, η προϊστορία είναι οριακά υπέρ του Δικεφάλου, καθώς αριθμεί πέντε νίκες (εντός και εκτός έδρας) έναντι τριών της Κηφισιάς.

Στα αγωνιστικά της ομάδας, ο Παπαϊακώβου ξεκίνησε χωρίς ενοχλήσεις ατομικό πρόγραμμα προπονήσης, που περιλαμβάνει τρέξιμο και κάποιες ασκήσεις για τη φυσική κατάσταση. Δεν προλαβαίνει όμως να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Θα ενταχθεί στην ομάδα στην πρώτη προπόνηση, της επόμενης εβδομάδας.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας θα ξεκινήσει ο Λινς το ταξίδι για τη Θεσσαλονίκη, όμως σε καμία περίπτωση δεν υπολογίζεται για τον αυριανό αγώνα με την Κηφισιά στο PAOK Sports Arena. Ο Βραζιλιάνος θα μπει στο πρόγραμμα προπονήσεων από Δευτέρα, με στόχο να καλύψει το χαμένο έδαφος

Έρχεται ο Λινς

"Η απουσία του Λινς είναι ένα πρόβλημα, αλλά αν κάνουμε λιγότερα λάθη και είμαστε πιο σοβαροί πιστεύω ότι μπορούμε να το ξεπεράσουμε. Η Κηφισιά πάντως όπως έδειξε και με τον Εθνικό είναι μια ομάδα που δεν κάνει λάθη και δεν πρέπει να τους δώσουμε δικαιώματα", τόνισε ο Γιάννης Μέλκας για τον αυριανό αγώνα και πρόσθεσε ότι «πάντα με την Κηφισιά τα παιχνίδια είναι μεγάλες μάχες και έτσι περιμένω να εξελιχθεί κι αυτό το ματς. Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, το πρώτο εντός έδρας για εμάς και πρέπει να ‘καθαρίσουμε« το μυαλό μας, να ξεχάσουμε την ήττα από την ΕΑΠ και να δώσουμε περισσότερη ενέργεια απ» ότι στην πρεμιέρα».


ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ AΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΕΛΕΙΠΟΜΕΝΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!