Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Κώστας Παϊσιάδης αναφέρθηκε στην σεζόν που ξεκινάει το Σάββατο (15/10). Αρμενάκης: "Πορεία αντάξια του ονόματος του συλλόγου". Γκιρτζίκης: "Είναι ένα περίεργο πρωτάθλημα". Πως διαμορφώθηκε το φετινό ρόστερ του "Δικεφάλου"

Πέρσι ο Δικέφαλος δικαίωσε τα... προγνωστικά πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, καταφέρνοντας να εξελιχθεί στην ομάδα - έκπληξη. Φέτος στο Δικέφαλο, προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, αλλά επιθυμία όλων είναι να επαναλάβουν το περσινό τους κατόρθωμα
Παϊσιάδης: «Προβλέψεις φέτος δεν χωρούν»«Η φετινή χρονιά είναι γεμάτη στοιχήματα αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά, ωστόσο θεωρώ πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η ΕΣΑΠ κατάφερε και διατήρησε τα κεκτημένα. Αυτό από μόνο του αποτελεί μια σπουδαία κατάκτηση, ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε τι συμβαίνει σε άλλα αθλήματα τα οποία θεωρητικά είναι πάνω από το βόλεϊ», τονίζει ο αντιπρόεδρος του Δικεφάλου, αλλά και β' αντιπρόεδρος της ΕΣΑΠ Κώστας Παϊσιάδης και συμπληρώνει: «Είναι δεδομένο ότι έχει υποχωρήσει η ποιότητα, αλλά το περίβλημα του επαγγελματικού πρωταθλήματος παραμένει ελκυστικό».
Όσον αφορά τις επιδιώξεις του ΠΑΟΚ, ο ασπρόμαυρος παράγοντας απάντησε με διπλωματικό τρόπο λέγοντας: «Πέρσι, οι προβλέψεις ήταν πιο εύκολες, αλλά φέτος αυτό δεν μπορεί να συμβεί. Κι όποιος τα καταφέρει θα είναι... μάγος. Σε ένα πρωτάθλημα που φαντάζει τρομερά ανταγωνιστικό, έχω την αίσθηση πάντως ότι και πάλι θα βρεθεί μια ομάδα που δεν υπολογίζεται στους ισχυρούς και θα κάνει την έκπληξη».

Αρμενάκης, Γκιρτζίκης: "Πορεία αντάξια του ονόματος του συλλόγου"Αμφότεροι επέστρεψαν σε γνώριμα λημέρια, αφού και στο παρελθόν έχουν αγωνιστεί με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Τόσο ο Τόλης Αρμενάκης, όσο και ο Κώστας Γκιρτζίκης πάντως έδειξαν να ποντάρουν πολλά στην άφιξη του Ράφαελ Λινς.
«Δεν μπορώ να πω πολλά για τους στόχους αυτή τη στιγμή γιατί μας λείπει ο Λινς και δεν έχω πλήρη εικόνα όλων των υπολοίπων ομάδων. Ωστόσο πιστεύω ότι ο κεντρικός στόχος μας είναι μια καλή πορεία, αντάξια του ονόματος του συλλόγου. Υποσχέσεις δεν μπορούμε να δώσουμε, αλλά όνειρα και φιλοδοξίες υπάρχουν...», είπε χαρακτηριστικά ο Έλληνας διαγώνιος κάνοντας λόγο για ένα πρωτάθλημα: «ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Πολλοί νέοι Έλληνες παίκτες θα πάρουν ευκαιρίες, αρκετοί δείχνουν ότι θα είναι βασικοί και με εξαίρεση τους Ηρακλή, Ολυμπιακό δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι που θα βρεθούν οι υπόλοιποι».
Στο ίδιο μήκος κύματος κι ο 35άχρονος κεντρικός... «Στόχους ακόμη ξεκάθαρους δεν μπορούμε να αναφέρουμε γιατί πρέπει να δούμε πως θα λειτουργήσει η ομάδα πλήρης με την ενσωμάτωση του Ράφα. Επιδίωξη μας θα είναι η καλή πορεία κι αν μπορέσομε να μπούμε στην τετράδα θα είναι ότι καλύτερο...» τόνισε αρχικά και συνέχισε: «Είναι ένα περίεργο πρωτάθλημα. Όλοι κινούνται στο ίδιο επίπεδο κι όποιος κάνει καλή εκκίνηση θα έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα αφού υπάρχει κι η διακοπή του Νοεμβρίου».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!