Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

"Πληγωμένος" ο ΠΑΟΚ στην Πάτρα

Για την Πάτρα αναχώρησε την Παρασκευή (14/10) η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, αφού το Σάββατο (15/10, 19.00) αντιμετωπίζει την ΕΑΠ για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο προπονητής του "Δικεφάλου", Γιάννης Μέλκας, έχει να αντιμετωπίσει δύο προβλήματα, με δεδομένο πως η "ασπρόμαυρη" αποστολή κατεβαίνει στην πρωτεύουσα της Αχαΐας με 10 παίκτες, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στον Λινς, ο οποίος δεν έχει έρθει ακόμη από τη Βραζιλία, και στον Παπαϊακώβου, που δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.
"Οι απουσίες κάνουν το παιχνίδι ακόμη πιο δύσκολο"
"Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και γίνεται ακόμη πιο δύσκολο λόγω των απουσιών που έχουμε, συν την απουσία του Πλίκα στο στρατιωτικό πρωτάθλημα κι όλα αυτά δίνουν τον πρώτο λόγο στην Πάτρα...", είπε σχετικά με το ματς ο Γιάννης Μέλκας και συνέχισε: "Από την άλλη κι η ΕΑΠ είναι μια νέα ομάδα, η οποία δεν είναι ακόμη έτοιμη κι αυτό κάνει το παιχνίδι ιδιαίτερα αμφίρροπο. Είναι και πρεμιέρα, που πάντα έχει δυσκολίες, αλλά παίζουμε σε ένα γήπεδο που προσφέρεται για καλό βόλεϊ και ελπίζω όπως πάντα να έχει κόσμο στις κερκίδες".
"Φαβορί ο ΠΑΟΚ"
"Φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ γιατί εμείς δεν είμαστε ακόμη στρωμένη ομάδα, έχοντας πολλούς νέους παίκτες και το δικό μας σύνολο είναι ακόμη υπό δημιουργία", τόνισε από την πλευρά του ο προπονητής της ΕΑΠ, Γιώργος Χριστόπουλος, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, και πρόσθεσε ότι:
"Τα παιδιά έχουν όρεξη και το αποδεικνύουν συνεχώς. Έχουμε χαμηλό μπάτζετ, αλλά τα λεφτά δεν παίζουν βόλεϊ και το μόνο που με προβληματίζει είναι το άγχος που μπορεί να έχουν σε υπερβολικό βαθμό τα παιδιά. Γι' αυτό θα ήθελα να παίζαμε στην πρεμιέρα εκτός έδρας..."
Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Βαρθαλίτης - Γεροθόδωρος και κομισάριος ο Γεωργόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!