Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

3η Αγωνιστική ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ vs Π.Α.Ο.Κ. 3 - 0 ΣΕΤ ΤΕΛΙΚΟ!! Προσπάθεισε o παοκ αλλα δεν μπόρεσε.. αισθητή η απουσία του lins!


 













 
3η Αγωνιστική Πρωταθλήματος βόλει Ανδρών Α1
  ΔΕΥΤΕΡΑ 31/10/2011 
( Κλειστό ΡΕΝΤΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ)


ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 19:00  


THΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ:  
NOVASPORTS 3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. vs Π.Α.Ο.Κ.

Δεν υπάρχει διαθέσιμο link για να δείτε το συγκεκριμένο αγώνα..

μετάδοση μόνο απο την γραπτή ενημέρωση  του volleypaok..



  3 - 0 ΣΕΤ τέλος αγώνα..

Τα σετ: 25-23, 25-18, 25-20
Ολυμπιακός (Καλμαζίδης): Χιμένες 17 (16/30 επ., 1 μπλοκ), Πετρέας 8 (5/9 επ., 3 μπλοκ), Φιλίποφ 4 (3 μπλοκ), Νοβότνι 12 (9/23 επ., 3 άσοι, 60% υπ. - 20% άριστες), Ανδρεάδης 6 (2/5 επ., 4 μπλοκ), Πίντο 11 (7/15 επ., 4 μπλοκ, 48% υπ. - 24% άριστες), Κουζούνης -λ (55% υπ. - 36% άριστες) / Κοκκινάκης, Κανέλλος, Λιβαθηνός
ΠΑΟΚ (Μέλκας): Γκιρτζίκης 6 (3/9 επ., 3 μπλοκ), Ντίνας 1 (1/4 επ.), Πλίκας 3, Μπορόβνιακ 13 (13/29 επ., 79% υπ. - 50% άριστες), Παπαδημητρίου 4 (4/11 επ., 86% υπ. - 57% άριστες), Αρμενάκης 11 (10/35 επ., 1 άσο), Αγγελής -λ 44% - 37% άριστες) / Γεωργιάδης, Παπαϊακώβου 5 (4/5 επ., 1 μπλοκ), Ωρολογάς

Τα αναλυτικά στατιστικά του αγώνα pdf icon

25 - 23 τέλος πρώτου σετ.. 
(Προκλητικόι οι διαιτητές Γεροθόδωρος και Ονόπας στο πρώτο σετ με 3 άδικες αποφάσεις πήρε ο οσφπ το πρώτο σετ! ενω ο πάοκ έφτασε σε σημέιο να προηγείτε μέχρι και 4 πόντους.. αρκετά λάθη και απο τους παίκτες μας)

25 - 18 τέλος δεύτερου σετ..
(περίπατος των παικτών του οσφπ σε αυτό το σέτ σε άλλο γήπεδο οι δικοί μας. αρμενάκη αν και καλύτερος σε πήρανε χαμπάρι, μέλκα αλλαξε το παιχνίδι.. ακόμη μπορούμε αρκει να δώσεις στους παίκτες να το πιστέψουν.. πάμε γερά αντεπίθεση, είστε οι καλύτεροι.. πάμε για το
επόμενο σετ μπορούμε..)  

25 - 20 τέλος τρίτου σετ..
(Προσπάθεισε o παοκ αλλα δεν μπόρεσε.. αισθητή η απουσία του lins!)
                  


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: 
(
Γεροθόδωρος - Ονόπας, Κομισάριος: Διαμαντόπουλος )


Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας στο κλειστό του Ρέντη με 3-0 σετ του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012.
Στο πρώτο σετ ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα, έχοντας σταθερά το προβάδισμα από την αρχή (ο Ολυμπιακός προηγήθηκε μόνο από το 7-6 έως το 9-8). Ο Δικέφαλος χωρίς να έχει πίεση από το σερβίς έπαιρνε με ευκολία τους πόντους, ενώ ο Ολυμπιακός έβρισε λύσεις μόνο από τον Χιμένες με αποτέλεσμα το σκορ να φτάσει 11-14 κι ο ΠΑΟΚ να διατηρεί το +3 μέχρι το 19-22. Ο Ολυμπιακός μείωσε σε 20-22 με τον Χιμένες, για να ακολουθήσουν τρία ερυθρόλευκα μπλοκ που έφεραν το σκορ στο 23-22.
Οι παίκτες του Καλμαζίδη έφτασαν πρώτοι σε σετ μπολ με επίθεση του Ανδρεάδη και στην επόμενη φάση, η κακή συνεννόηση των παικτών του ΠΑΟΚ στο ντουμπλάζ διαμόρφωσε το τελικό 25-23.
Οι ερυθρόλευκοι στο β' σετ είχαν διαφορετική εικόνα από την αρχή και με πόντους από το μπλοκ κατάφεραν να μετατρέψουν το 5-5 σε 10-5 (!). Ο ΠΑΟΚ έδειχνε να τα έχει χαμένα και η διαφορά έφτασε στο 18-11, όμως τα σερβίς του Τόλη Αρμενάκη έδωσαν προσωρινά νέο ενδιαφέρον με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν σε 18-14 αρχικά και 20-17 (μπλοκ Γκιρτζίκη σε Πετρέα). Δύο συνεχόμενα λάθη του Γεωργιάδη (φιλέ σε μπλοκ, υπέρβαση σε προσπάθεια για πάσα) έδωσαν και πάλι αέρα πέντε πόντων στους γηπεδούχους (22-17) που έφτασαν εύκολα στο 2-0.
Οι φιλοξενούμενοι επέστρεψαν στο γ' σετ, δημιουργώντας προβλήματα στην ερυθρόλευκη υποδοχή, για να μετατρέψουν το 3-4 σε 3-7, αλλά το τάιμ άουτ του Γιάννη Καλμαζίδη αφύπνισε την ομάδα του, που απάντησε με σερί 4-0 (δύο μπλοκ ο Πετρέας σε εξαιρετικά σερβίς του Κανέλλο) ισοφαρίζοντας σε 7-7. Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν μέχρι το 13-13 με τον ΠΑΟΚ να έχει το προβάδισμα, αλλά στην επόμενη περιστροφή που βρέθηκε πάλι ο Κανέλλος στο σερβίς, ο Ολυμπιακός βρέθηκε μπροστά με 15-13 και δεν έχασε ποτέ ξανά το προβάδισμα. Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο ματς μέχρι το 21-19, αλλά ένα νέο ερυθρόλευκο σερί έκανε το σκορ 24-19 κι όλα είχαν κριθεί.
«Εκ του αποτελέσματος μπορεί να πει κανείς ότι το πρώτο σετ ήταν καθοριστικό, αλλά νομίζω ότι είχαμε γενικά τον έλεγχο του αγώνα. Είχαμε διαβάσει καλά τον ΠΑΟΚ και γι' αυτό είχαμε τόσα μπλοκ και άμυνες, αλλά σίγουρα η εξέλιξη του πρώτου σετ μας έδωσε περισσότερη ενέργεια», είπε ο Γιάννης Καλμαζίδης ενώ ο Γιάννης Μέλκας αναρωτήθηκε: «Δεν ξέρω ποια θα ήταν η εξέλιξη του αγώνα αν παίρναμε το πρώτο σετ. Σίγουρα θα τους αγχώναμε περισσότερο, αφού κι ο Ολυμπιακός δεν είναι έτοιμος, αλλά κι εμείς είμαστε ακόμη πιο ανέτοιμοι. Παλεύουμε με λύσεις ανάγκης και δυστυχώς σήμερα δεν είχαμε καθαρό μυαλό».
*Πριν την έναρξη τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Λεωνίδα Ανδριανόπουλου

ΜVP ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΟ volleypaok Ο

Ivan BOROVNJAK (SRB)


Το volleypaok θα σας ενημερώνει λεπτό προς λεπτό σε όλες τις εκτός έδρας αναμετρήσης της ομάδας μας... Και αμέσως μετά την λήξη των αγώνων συνεντεύξεις παρελειπόμενα και πολλά άλλα...


 TΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.  


Χωρίς τον Ράφαελ Λινς θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ τον Ολυμπιακό την Δευτέρα (31/10, 19.00) για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Βραζιλιάνος ακραίος δεν ακολούθησε την αποστολή η οποία αναχώρησε για την Αθήνα το μεσημέρι της Κυριακής (30/10), ενώ αντίθετα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα βρίσκεται ο κεντρικός του "Δικεφάλου", Γιάννης Παπαϊακώβου, που το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό.
Για αύριο (31/10) έχει προγραμματιστεί μια προπόνηση πριν τον αγώνα.
Πιθανή η αντικατάσταση του Λινς
Ο Ράφα Λινς αντιμετωπίζει πρόβλημα στον ώμο, η αποθεραπεία του θα αργήσει και έτσι δεν αποκλείεται οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ να προχωρήσουν σε αντικατάστασή του. Πάντως, έως τώρα δεν έχει παρθεί κάποια οριστική απόφαση κάτι που αναμένεται να συμβεί το επόμενο διάστημα.


Μέλκας: "Ούτε εμείς, ούτε ο Ολυμπιακός είμαστε σε καλή κατάσταση"
Ο Γιάννης Μέλκας μιλώντας αρχικά για την απουσία του Λινς εξήγησε ότι: "Ο Ράφα προέρχεται από ένα δύσκολο καλοκαίρι, όπου έκανε την επέμβαση του στον ώμο, καθυστέρησε να έρθει κι όταν ήρθε χτυπήθηκε από ίωση, οπότε είναι ανέτοιμος από κάθε πλευρά και δεν ήθελα να ρισκάρω πιθανό τραυματισμό του" και συνέχισε αναφερόμενος στον αγώνα με τον Ολυμπιακό:
"Αντιμετωπίζουμε έναν Ολυμπιακό που δεν είναι στην καλύτερη του κατάσταση, αλλά το ίδιο και σε μεγαλύτερο βαθμό ισχύει και για μας. Ο αντίπαλος μας έχει δύο σπουδαία επιθετικά ατού όπως είναι οι Χιμένες, Νοβότνι, αλλά κι εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό απ' ότι στα δύο προηγούμενα ματς για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας".
Καλμαζίδης: "Ολα τα παιχνίδια είναι δύσκολα"
"Θα ακουστεί κοινότυπο αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Όλα τα παιχνίδια φέτος είναι πολύ δύσκολα και δεν μπορείς να κάνεις καμία πρόβλεψη για το σκορ πριν από το ματς", είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Καλμαζίδης από την πλευρά του, ο οποίος θέλει από τους παίκτες του: "Να ξεκινήσουν τον αγώνα όπως και στην Αλεξανδρούπολη, με την ίδια σοβαρότητα, αλλά και με πολύ μεγαλύτερη διάρκεια για να πάρουμε τη νίκη".
Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Γεροθόδωρος, Ονόπας και κομισάριος ο Διαμαντόπουλος.
Τι έγινε πέρσι
Στην πρεμιέρα της περσινής (2010-2011) Volleyleague (στις 23 Οκτωβρίου) ο ΠΑΟΚ έμελλε να πετύχει μια ιστορική νίκη, καθώς κέρδισε για πρώτη φορά τον Ολυμπιακό στην Αθήνα.
Οι ερυθρόλευκοι αγωνίστηκαν χωρίς τους Ζέκοφ, Γιαμπλόνσκι, αλλά και χωρίς την παρουσία οπαδών τους (κουβαλούσαν τιμωρία από την περσινή σεζόν) κι ο ΠΑΟΚ με ηγέτη τον εκπληκτικό Μάρκο Μπόγιτς πήρε τη νίκη στο τάι μπρέικ.
Τα σετ: 25-20, 21-25, 16-25, 25-22, 13-15



ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ AΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΕΛΕΙΠΟΜΕΝΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!