Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

18η Αγωνιστική Πρωταθλήματος βόλει Ανδρών Α1 Α.Ο. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ vs ΠΑΟΚ 3-0 ΣΕΤ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ!!





18η Αγωνιστική Πρωταθλήματος βόλει Ανδρών Α1  
  ΣΑΒΒΑΤΟ 18/2/2012
( ΓΗΠΕΔΟ Σύρου
)

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 19:00 
ΤV: ΧΩΡΙΣ ΤΗΛEΟΠΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ 
 

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ vs Π.Α.Ο.K.

  3 - 0 ΣΕT

Τα σετ: 25-20, 25-20, 25-14


Φοίνικας (Νεόφυτος): Σουλτανόπουλος 5 (1/2 επ., 4 μπλοκ), Κουρνέτας, Θάνος 8 (4/5 επ., 4 μπλοκ), Λάππας 13 (10/13 επ., 2 άσοι, 1 μπλοκ 69% υπ. - 31% άριστες), Ντόκιτς 15 (12/22 επ., 3 άσοι), Νικηφορίδης 4 (2/6 επ., 2 μπλοκ, 50% υπ. - 50% άριστες), Κουρούπης -λ 40% υπ. - 30% άριστες / Γκόρτσανιουκ 7 (5/8 επ., 2 μπλοκ, 53% υπ. - 33% άριστες), Αρβανίτης, Τσέργας, Παπαγγελόπουλος 1, Μπρίτσιτς 1


ΠΑΟΚ (Μέλκας): Γκιρτζίκης 4 (2/6 επ., 1 μπλοκ), Ντίνας 6 (5/8 επ., 1 μπλοκ), Πλίκας 2, Μπορόβνιακ 11 (10/22 επ., 55% υπ. - 32% άριστες), Ρομέρο 2 (1/12 επ., 60% υπ. - 40% άριστες), Αρμενάκης 9 (7/26 επ., 2 μπλοκ), Παπαδημητρίου -λ 58% - 32% άριστες) / Γεωργιάδης, Ωρολογάς, Ίλιτς, Καρασαρλίδης.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: (Ράπτης, Μουλά Λ., Κομισάριος: Γεωργόπουλος)

ΜVP ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΟ volleypaok O 






8 Ivan BOROVNJAK (SRB) 4/7/1989 Ακραίος 1.98













Το volleypaok θα σας ενημερώνει λεπτό προς λεπτό σε όλες τις εκτός έδρας αναμετρήσης της ομάδας μας... Και αμέσως μετά την λήξη των αγώνων συνεντεύξεις παρελειπόμενα και πολλά άλλα...  

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες, ο Φοίνικας Σύρου επικράτησε εύκολα του ΠΑΟΚ με 3-0, έχοντας εντυπωσιακό μπλοκ (συνολικά 15 πόντους).
Η μεγάλη διαφορά των δύο ομάδων πάντως ήταν και στην επίθεση όπου ο Φοίνικας είχε 60% κι ο ΠΑΟΚ μόλις 35% και σε συνδυασμό με την αποτελεσματικότητα στο μπλοκ, εξηγείται το εύκολο της επικράτησης των γηπεδούχων.
«Πήγαμε πολύ καλά στην τακτική στο σέρβις, παίξαμε καλά στο μπλοκ άμυνα και ήμασταν αποτελεσματικοί στην επίθεση. Η ομάδα αποτελείται από ανθρώπους που θα ντεφορμαριστούν, θα κουραστούν. Είχαμε πολλά ταξίδια, είχαμε πολλές υποχρεώσεις, δεν μπορείς να παίζεις συνέχεια το ίδιο καλά. Αλλά τώρα βρήκαμε ένα καλό ρυθμό και θέλουμε έτσι να συνεχίσουμε», είπε ο Νίκος Νεόφυτος με τον Γιάννη Μέλκα να συμπληρώνει: «Ήταν το χειρότερο μας παιχνίδι... Αν και ξεκινήσαμε κάπως κι είχαμε κάποιες ευκαιρίες, καταρρεύσαμε και πρέπει να συνέλθουμε γρήγορα».
   
 
TΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.

Ο Φοίνικας επέστρεψε στις νίκες με το τρίποντο που πήρα στον Έβρο, σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που γνώρισε την ήττα στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Ηρακλή.
«Δεν έχει σημασία το προηγούμενο αποτέλεσμα, αφού αντιμετωπίζουμε έναν ΠΑΟΚ διαφορετικό, πολύ πιο δυνατό και μία ομάδα από τις πιο φορμαρισμένες στο β' γύρο», τόνισε ο Βασίλης Κουρνέτας (ο οποίος έχει κάποιες ενοχλήσεις στη γάμπα) και συμπλήρωσε: «Από την άλλη εμείς δείξαμε ένα καλό πρόσωπο στην Αλεξανδρούπολη και θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό».
Στον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Μέλκας δεν υπολογίζει στον Γιάννη Παπαϊακώβου, ο οποίος λόγω ίωσης δεν ακολούθησε την αποστολή.
«Αυτό το παιχνίδι είναι ξεχωριστό, γιατί έρχεται μετά από μια ήττα, όπου η ομάδα μου χωρίς να είναι κακή έχασε με 3-0, σε μια περίοδο όπου φαινόταν να έχουμε βρει έναν καλό ρυθμό. Πρέπει να διαχειριστούμε την ήττα κι απέναντι σε μια έμπειρη και καλή ομάδα να δείξουμε και πάλι το καλό μας πρόσωπο», τόνισε ο τεχνικός του Δικεφάλου.

Αναλυτικά το αυριανό πρόγραμμα:
19.00, Χαλκιοπούλειο (Star Κ.Ε.), ΓΣ Λαμία - Ολυμπιακός, Πανούτσος, Κουτσούλας, Κομισάριος: Αντωνούλης
19.00, Σύρου, Φοίνικας Σύρου - ΠΑΟΚ, Ράπτης, Μουλά Λ., Κομισάριος: Γεωργόπουλος
19.00, Μίκρας, Ηρακλής - ΕΑ Πατρών, Μπαντιανίδης, Αμασιάδης, Κομισάριος: Κάλλης
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ AΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΕΛΕΙΠΟΜΕΝΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!