Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ ΘΕΜΑ!! ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!

ΕΚΤΑΚΤΟ ΘΕΜΑ!! ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!! ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ!!

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΗΓΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΩΣ ΑΝΩΤΕΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!! ΓΙΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ!! ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΠΛΕΟΝ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ, ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΜΠΛΕΚΕΤΕ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ
 (ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΤΛ) ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΣΤΟ "ΠΑΙΧΝΙΔΙ" ΦΑΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ, ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ!! ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΡΩΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΜΑΣ.. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ..

Υ.Γ.1 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΟΒΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝΑΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ).
Υ.Γ.2 ΛΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΒΓΕΝΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ Π. ΠΑΙΣΙΟΥ?? ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΝ ΤΙ ΕΝΟΟΥΜΕ).
Υ.Γ.3 ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ!!
Υ.Γ.4 ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΑΥΤΗ Η ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ!!
Υ.Γ.5 Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ "ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ"!! ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!