Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Τρεις αγώνες αύριο για την 18η αγωνιστική της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012

Με τρεις αναμετρήσεις, που διεξάγονται στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, συνεχίζεται αύριο η Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012.

Ηρακλής - ΕΑ Πατρών
Ο πρωτοπόρος και αήττητος Ηρακλής υποδέχεται στο κλειστό της Μίκρας την ΕΑ Πατρών που προέρχεται από τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού.
«Η ΕΑΠ προέρχεται από ένα παιχνίδι καθοριστικής σημασίας για την πορεία της και σίγουρα ψυχολογικά θα είναι καλύτερα μετά από αυτό. Είναι μία ομάδα που στηρίζεται στα λιγοστά λάθη στο σέρβις της και στην καλή της αμυντική λειτουργία στο φιλέ. Εμείς μετά την νίκη μας επί του ΠΑΟΚ θα επιδιώξουμε να εμφανιστούμε για άλλο ένα παιχνίδι με σταθερά καλή απόδοση», τόνισε ο Σωτήρης Δρίκος που δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.
Χωρίς προβλήματα και με ανεβασμένη την ψυχολογία ανέβηκε στην Θεσσαλονίκη και η ΕΑΠ με τον Γιώργο Χριστόπουλο να σημειώνει: «Πάμε να παίξουμε ένα παιχνίδι χωρίς να έχουμε καθόλου άγχος. Γνωρίζουμε ποιος είναι ο Ηρακλής και πόσο δυνατό ρόστερ έχει ωστόσο εμείς θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο για να δώσουμε αυτά που μπορούμε και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο προκύψει». 
 
ΓΣ Λαμία - Ολυμπιακός
Ένα γύρο αήττητη στο Χαλκιοπούλειο σημείωσε η Λαμία (είχε ηττηθεί για την 6η αγωνιστική από τον ΑΟΚ) που υποδέχεται τον Ολυμπιακό.
«Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα το τελευταίο διάστημα με συνεχόμενα ματς και ταξίδια. Έχουμε αφήσει πίσω μας την ήττα από την Κηφισιά και βλέπουμε τον Ολυμπιακό που έχει κάποια προβλήματα το τελευταίο διάστημα, αλλά παραμένει μια ομάδα που παίζει καλό βόλεϊ κι εμείς θα προσπαθήσουμε με τη βοήθεια του κόσμου να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα», δήλωσε ο Δημήτρης Γκαράς.
Η Λαμία θα παραταχθεί πλήρης σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό, που δεν θα έχει σίγουρα τον Νοβότνι, κατά πάσα πιθανότητα τον Χιμένες ενώ αμφίβολος είναι και ο Κουζούνης.
«Και καλά να ήμασταν θα ήταν δύσκολα τα πράγματα», σημείωσε αρχικά ο Γιάννης Καλμαζίδης και συμπλήρωσε: «Έχουμε δείξει ότι μπορούμε, να παρουσιάσουμε καλή εικόνα παρά τα προβλήματα μας, αλλά εκεί μέσα είναι πάντα δύσκολα. Στον πρώτο γύρο η Λαμία είχε παίξει χωρίς τον Τσούροβιτς, σίγουρα με την προσθήκη του βασικού της διαγώνιου θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα, αλλά γενικά η Λαμία είναι μια καλή ομάδα»

Φοίνικας Σύρου - ΠΑΟΚ
Ο Φοίνικας επέστρεψε στις νίκες με το τρίποντο που πήρα στον Έβρο, σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που γνώρισε την ήττα στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Ηρακλή.
«Δεν έχει σημασία το προηγούμενο αποτέλεσμα, αφού αντιμετωπίζουμε έναν ΠΑΟΚ διαφορετικό, πολύ πιο δυνατό και μία ομάδα από τις πιο φορμαρισμένες στο β' γύρο», τόνισε ο Βασίλης Κουρνέτας (ο οποίος έχει κάποιες ενοχλήσεις στη γάμπα) και συμπλήρωσε: «Από την άλλη εμείς δείξαμε ένα καλό πρόσωπο στην Αλεξανδρούπολη και θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό».
Στον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Μέλκας δεν υπολογίζει στον Γιάννη Παπαϊακώβου, ο οποίος λόγω ίωσης δεν ακολούθησε την αποστολή.
«Αυτό το παιχνίδι είναι ξεχωριστό, γιατί έρχεται μετά από μια ήττα, όπου η ομάδα μου χωρίς να είναι κακή έχασε με 3-0, σε μια περίοδο όπου φαινόταν να έχουμε βρει έναν καλό ρυθμό. Πρέπει να διαχειριστούμε την ήττα κι απέναντι σε μια έμπειρη και καλή ομάδα να δείξουμε και πάλι το καλό μας πρόσωπο», τόνισε ο τεχνικός του Δικεφάλου.


Αναλυτικά το αυριανό πρόγραμμα:
19.00, Χαλκιοπούλειο (Star Κ.Ε.), ΓΣ Λαμία - Ολυμπιακός, Πανούτσος, Κουτσούλας, Κομισάριος: Αντωνούλης
19.00, Σύρου, Φοίνικας Σύρου - ΠΑΟΚ, Ράπτης, Μουλά Λ., Κομισάριος: Γεωργόπουλος
19.00, Μίκρας, Ηρακλής - ΕΑ Πατρών, Μπαντιανίδης, Αμασιάδης, Κομισάριος: Κάλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!