Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

19η Αγωνιστική Πρωταθλήματος βόλει Ανδρών Α1 ΠΑΟΚ vs ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ 3-1 ΣΕΤ ΤΕΛΙΚΟ! ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΥΟ ΣΕΤ!! ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ!! ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟ ΣΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ 5ΑΔΑ!! ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΓΙΑΣΕΡ ΡΟΜΕΡΟ!!


 








19η Αγωνιστική Πρωταθλήματος βόλει Ανδρών Α1  
  ΚΥΡΙΑΚΗ 26/2/2012
( ΓΗΠΕΔΟ PAOK SPORTS ARENA "ΠΑΛΑΤΑΚΙ" )

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 19:00 
ΤV: ΧΩΡΙΣ ΤΗΛEΟΠΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ 
EIΣΗΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 30 ΕΥΡΩ
ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΑΓΩΝΑ 10 ΕΥΡΩ!!! 
 

  Π.Α.Ο.K. vs ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ

  3 - 1 ΣΕT

Τα σετ: 25-20, 25-16, 17-25, 29-27

ΠΑΟΚ (Μέλκας): Γκιρτζίκης 6 (6/12 επ.), Παπαϊακώβου 15 (9/13 επ., 2 άσοι, 4 μπλοκ), Πλίκας 3, Μπορόβνιακ 18 (16/27 επ., 2 μπλοκ, 50% υπ. - 45% άριστες), Ωρολογάς 7 (5/13 επ., 60% υπ. - 43% άριστες), Αρμενάκης 26 (21/43 επ., 4 άσοι, 1 μπλοκ), Παπαδημητρίου -λ 55% - 36% άριστες) / Γεωργιάδης, Αγγελής, Καρασαρλίδης.
Παμβοχαϊκός (Ζαλμάς): Μπεκιάρης 8 (7/18 επ., 1 άσο, 44% υπ. - 25% άριστες), Ποτότσνικ 7 (7/21 επ., 60% υπ. - 38% άριστες), Στιβαχτής 1, Ντουσάρμ 20 (14/33 επ., 5 άσοι, 1 μπλοκ), Κατσανεβάκης 14 (10/21 επ., 4 μπλοκ), Καραγιάννης 12 (12/16 επ.), Δημητρακόπουλος -λ (48% υπ. - 39% άριστες) / Βαρδής, Κούλας, Λιόντας, Μπάκας.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: (Δεληκωστίδης, Γεωργιάδης, Κομισάριος: Κάλλης)

ΜVP ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΟ volleypaok O  Απόστολος ΑΡΜΕΝΑΚΗΣ


Ο Τόλης Αρμενάκης στο παιχνίδι της Κυριακής (26/2) κόντρα στον Παμβοχαϊκό έκανε πράγματα και θάματα. Και εξηγούμαστε... Στο β' σετ ο Παμβοχαϊκός προηγούνταν με 12-15, ο ΠΑΟΚ πήρε τον πόντο (13-15) και από κει και μετά ο διαγώνιος του ΠΑΟΚ πήγε στην γραμμή του σερβίς και άρχισε το σόου...
Δημιούργησε τρομερά προβλήματα στην αντίπαλη υποδοχή και έφυγε από τη γραμμή του σερβίς αφότου στο σκορ είχε μετατραπεί σε 24-15 (!).
"Ήταν ρεκόρ καριέρας τα 12 συνεχόμενα σερβίς", παραδέχθηκε ο ίδιος μετά το τέλους του αγώνα.






























Το volleypaok θα σας ενημερώνει λεπτό προς λεπτό σε όλες τις εκτός έδρας αναμετρήσης της ομάδας μας... Και αμέσως μετά την λήξη των αγώνων συνεντεύξεις παρελειπόμενα και πολλά άλλα...

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής στο τελευταίο παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής, καθώς επικράτησε με 3-1 του Παμβοχαϊκού. Ο Δικέφαλος, αν και αγωνίστηκε χωρίς τον Γιασέρ Ρομέρο (αντί για το γήπεδο βρέθηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας) είχε ως πρωταγωνιστή τον Τόλη Αρμενάκη (με δικό του άσο τελείωσε το δραματικό δ' σετ) και με το τρίποντο που κατέκτησε σκαρφάλωσε στην 6η θέση, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι πλέον στην 4η θέση.


Ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, Γιάννης Μέλκας, μίλησε για τη σπουδαία νίκη επί του Παμβοχαϊκού και τόνισε ότι με αυτό το αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ "κλειδώνει" τη συμμετοχή στα πλέι οφ.
«Η σημερινή νίκη φέρνει την υπογραφή του Αρμενάκη, αφού η συμβολή του ήταν καθοριστική, ενώ πρέπει να σταθώ και στην εμφάνιση του Ωρολογά ο οποίος δεν άφησε να φανεί το κενό του Ρομέρο» Με αυτό το τρίποντο, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, θεωρώ ότι κλειδώνουμε τη συμμετοχή μας στην πρώτη οκτάδα, αν και έχει ακόμη αρκετά ματς», είπε ο Γιάννης Μέλκας.
  
TΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.

Με την αναμέτρηση ΠΑΟΚ - Παμβοχαϊκός που διεξάγεται αύριο το βράδυ στο PAOK Sports Arena ολοκληρώνεται η 19η αγωνιστική της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012 (19.00, Δεληκωστίδης, Γεωργιάδης, Κομισάριος: Κάλλης).
Ο Δικέφαλος προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες (από Ηρακλή, Φοίνικα Σύρου) που έδωσαν τέλος στο θετικό σερί που τον είχε φέρει μέχρι και την 5η θέση και χρειάζεται τους βαθμούς για να εξασφαλίσει τη θέση του στην πρώτη οκτάδα, ενώ οι φιλοξενούμενοι που είναι τρίτοι στη βαθμολογία, θέλουν τη νίκη για να τερματίσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα με τη λήξη της κανονικής περιόδου.
«Παίζουμε με την σοβαρότερη ίσως ομάδα του πρωταθλήματος, η οποία από την αρχή της σεζόν έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία και παρόλο το γεγονός ότι στηρίζεται ουσιαστικά σε 7 παίκτες έχει αντέξει μέχρι τώρα. Εμείς από την πλευρά μας είχαμε δύο αρνητικά αποτελέσματα, αλλά θέλουμε τη νίκη για να κάνουμε ένα ακόμη βήμα για την συμμετοχή μας στα πλέι οφ», τόνισε ο Γιάννης Μέλκας που δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.
Στον Παμβοχαϊκό ο Νίκος Ζαλμάς δεν υπολογίζει στον τραυματία Λούκας Σζάρεκ κι όπως τόνισε ο τεχνικός των φιλοξενούμεων: «Για μας είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι στην προσπάθεια που θα κάνουμε για την κατάληψη της 3ης θέσης με τη λήξη της κανονικής περιόδου. Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα, η οποία στο β' γύρο έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις και νομίζω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι»

Τι έγινε στον πρώτο γύρο
Η εκπληκτική πορεία του νεοφώτιστου Παμβοχαϊκού στη Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012 συνεχίστηκε με μια ακόμη εντυπωσιακή νίκη εις βάρος του ΠΑΟΚ.
Ο Δικέφαλος του Βορρά στην πρώτη εμφάνιση του Ρομέρο στο ελληνικό πρωτάθλημα ναι μεν είχε καλύτερη υποδοχή (σύμφωνα με την στατιστική υπηρεσία), αλλά ο Παμβοχαϊκός είχε καλύτερο ποσοστό στην επίθεση και έκανε λιγότερα λάθη από τον αντίπαλο του.
«Θεωρώ πολύ σημαντική την σημερινή μας νίκη σε μια δύσκολη εβδομάδα που μας επέφερε συνολικά 5 πόντους. Είχαμε να διαχειριστούμε την κούραση από τον αγώνα της Αλεξανδρούπολης και την πίεση του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αλλά είμαι ικανοποιημένος, με εξαίρεση το φινάλε του 3ου σετ όπου έπρεπε να δείξουμε λίγη περισσότερη υπομονή» δήλωσε ο Ν. Ζαλμάς, ενώ ο Γ. Μέλκας σημείωσε: «Παίξαμε με μια πολύ καλή ομάδα η οποία έκανε 8 λιγότερα λάθη από εμάς και ενώ καταφέραμε να περιορίσουμε τους ακραίους και τον διαγωνιό τους δυστυχώς είχαμε χαμηλά ποσοστά στην επίθεση και κάναμε περισσότερα λάθη. Πρέπει να πω όμως ότι είχαμε αρκετά προβλήματα που μας επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό».

Τα σετ: 25-18, 25-22, 25-20
Παμβοχαϊκός (Ζαλμάς): Μπεκιάρης 4 (3/14 επ., 67% υπ. - 46% άριστες), Ποτότσνικ 10 (6/18 επ., 3 άσοι, 70% υπ. - 60% άριστες), Στιβαχτής 2, Ντουσάρμ 14 (12/21 επ., 1 άσο, 1 μπλοκ), Κατσανεβάκης 8 (6/8 επ., 2 μπλοκ), Καραγιάννης 8 (5/7 επ., 3 μπλοκ), Δημητρακόπουλος -λ (43% υπ. - 07% άριστες) / Κούλας, Κατσαούνης 1.
ΠΑΟΚ (Μέλκας): Γκιρτζίκης 5 (5/8 επ.), Ντίνας 1 (1/7 επ.), Πλίκας 3, Ρομέρο 13 (12/23 επ., 57% υπ. - 43% άριστες), Μπορόβνιακ 7 (6/12 επ., 65% υπ. - 35% άριστες), Αρμενάκης 10 (6/22 επ., 3 άσοι, 1 μπλοκ), Παπαδημητρίου -λ 64% - 50% άριστες) / Γεωαργιάδης, Παπαϊακώβου, Ωρολογάς.
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ AΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΕΛΕΙΠΟΜΕΝΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!