Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Συνέχεια στη Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012 με τους αγώνες της 19ης αγωνιστικής

Με την 19η αγωνιστική συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο η δράση στη Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012, στο πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνεται το μεγάλο ντέρμπι Φοίνικα Σύρου - Ηρακλή και το ντέρμπι αιωνίων Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Με το ντέρμπι αιωνίων ανοίγει η αυλαία της 19ης αγωνιστικής, με τον δεύτερο Ολυμπιακό να υποδέχεται στο κλειστό του Ρέντη τον ουραγό Παναθηναϊκό, σε ένα παιχνίδι διαφορετικό από αυτά που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε.
«Αν παίξουμε εμείς αυτό που μπορούμε, νομίζω ότι δεν θα έχουμε προβλήματα, αλλά σ' αυτά τα παιχνίδια πάντα υπάρχει κάτι το διαφορετικό..», είπε ο Γιάννης Καλμαζίδης και συμπλήρωσε: «Πρέπει να ελέγξουμε το άγχος και το πάθος μας κατά τη διάρκεια του αγώνα κι αυτό γιατί ο Παναθηναϊκός θα έρθει να παίξει χωρίς να έχει άγχος και θα πρέπει να προσέξουμε για να μην έχουμε προβλήματα».
Από τον Ολυμπιακό θα απουσιάσει σίγουρα ο Μάρεκ Νοβότνι, ενώ οι Χιμένες, Κουζούνης θα είναι στην αποστολή και η συμμετοχή τους θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.
Στον Παναθηναϊκό ερωτηματικό αποτελεί ο Μιχάλης Χριστοφορίδης (στομαχικές διαταραχές) με τον πασαδόρο των πράσινων Στέλιο Πιπέργια να δηλώνει: «Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Έχουμε διαφορετικούς στόχους κι ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Εμείς θα πάμε να κάνουμε την προσπάθεια μας χωρίς άγχος και θα προσπαθήσουμε να έχουμε βαθμολογικό όφελος».

Τι έγινε πέρσι
Ο Ολυμπιακός κέρδισε (για τέταρτη φορά τη φετινή σεζόν) τον Παναθηναϊκό με 3-2, αν και βρέθηκε να χάνει με 0-2 σετ και πήρε τη δεύτερη θέση στην κανονική περίοδο, αφήνοντας στην τρίτη τους Πράσινους, σε ένα δραματικό παιχνίδι.
Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο σετ ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος, αφού με το σερβίς του δημιούργησε πολλά προβλήματα στην υποδοχή των ερυθρόλευκων ξεφεύγοντας νωρίς στο σκορ (3-8, 5-14) και χωρίς ποτέ οι ερυθρόλευκοι να μπορέσουν να πλησιάσουν.
Στο β' σετ ο Γιάννης Καλμαζίδης ξεκίνησε με βασικό πασαδόρο τον Χαριτωνίδη κι οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν 11-8 με άσο του Ντεσπέιν, ωστόσο το χαμένο σερβίς του Κουβανού έστειλε στο σερβίς τον Γκενς κι όταν έφυγε ο Ισπανός ο Παναθηναϊκός είχε προηγηθεί με 11-13 και το ματς είχε γυρίσει. Ο Παναθηναϊκός έφτασε στο +4 με άσο του Σάκι (16-20) κι από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός δεν τελείωσε τις κόντρα επιθέσεις που είχε, οι πράσινοι έκαναν το 0-2.
Στο τρίτο σετ ο προπονητής του Ολυμπιακού πέρασε διαγώνιο τον Ντεσπέιν και επανέφερε τον Φιλίποβ, ενώ στο 9-10, ο Τζούριτς επέστρεψε, αυτή τη φορά όμως αντί του Εστράδα αγωνιζόμενος ως κεντρικός.
Μετά το β' τεχνικό τάιμ άουτ (15-16), οι ερυθρόλευκοι έτρεξαν ένα σερί 3-0 και προηγήθηκαν με 18-16, αλλά ο Ηλίας Λάππας με τα σερβίς έβαλε και πάλι μπροστά τον Παναθηναϊκό (18-19), για να φτάσει στο 21-23 με μπλοκ του Πετρέα, αλλά στο 23-24 ο Γιαμπλόνσκι ισοφάρισε 24-24.
Ο Φράγκος στην επόμενη φάση έχασε το σερβίς (24-25), με τον Γιορντάνοφ να μην εκμεταλλεύεται την κόντρα επίθεση κι ο Ντεσπέιν να διαμορφώνει το 25-25. Οι Ερυθρόλευκοι προσπέρασαν 29-28 με μπλοκ του Ανδρεάδη, ο Παναθηναϊκός πήρε νέο ματς μπολ (29-30) με επίθεση του Πετρέα, αλλά το χαμένο σερβίς του Σάκι και δύο επιθέσεις του Ντεσπέιν διαμόρφωσαν το τελικό 32-30 κι έδωσαν νέο ενδιαφέρον στο ματς.
Ο Ολυμπιακός με το ίδιο σχήμα πλέον στο δ' σετ ήταν εντυπωσιακός κι έφτασε να προηγείται με 8-1, χωρίς ο ΠΑΟ να μπορέσει να αλλάξει τη ροή του αγώνα κι έτσι οδηγήθηκε στο 5ο σετ.
Εκεί οι δύο ομάδες γνώριζαν μετά την ήττα του ΠΑΟΚ ότι όποιος κέρδιζε θα έπαιρνε και το πλεονέκτημα της έδρας, με τον Παναθηναϊκό να παίζει όμως χωρίς τον Λάππα (ενοχλήσεις στον ώμο).
Οι πράσινοι προηγήθηκαν 4-6, αλλά η χαμένη κόντρα του Πετρέα κράτησε τον Ολυμπιακό κοντά και οι ερυθρόλευκοι πέρασαν 9-8, για να ακολουθήσει ένα ρεσιτάλ από χαμένα σερβίς και στο 13-12 μία επίθεση του Φράγκου κι άλλη μια του Ντεσπέιν τελείωσαν τον αγώνα.
Οι δύο ομάδες πάντως θα βρεθούν ξανά στο κλειστό του Ρέντη το βράδυ της Τετάρτης, όπως κι ο αγώνας Ηρακλή - ΠΑΟΚ) για το πρώτο ματς της σειράς των ημιτελικών (η πρόκριση κρίνεται στις 2 νίκες)
Τα σετ: 14-25, 21-25, 32-30, 25-17, 15-12
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καλμαζίδης): Ντεσπέιν 23 (21/43 επ., 1 άσο, 1 μπλοκ, 25% υπ. - 0% άριστες), Φράγκος 9 (9/20 επ., 60% υπ. - 25% άριστες), Φιλίποβ, Παπάζογλου 6 (2/3 επ., 2 μπλοκ), Ανδρεάδης 5 (4/10 επ., 1 μπλοκ), Τζούριτς 13 (9/23 επ., 4 μπλοκ), Κουζούνης -λ 48% υπ. - 22% άριστες) / Κοκκινάκης, , Γιαμπλόνσκι 15 (12/15 επ., 2 μπλοκ, 427% υπ. - 21% άριστες), Εστράδα, Χαριτωνίδης 2, Σωτηρίου.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Λάιος): Πετρέας 15 (10/15 επ., 3 μπλοκ), Λάππας 11 (8/19 επ., 2 άσοι, 56% υπ. - 31% άριστες), Γιορντάνοφ 21 (17/41 επ., 3 άσοι), Γκενς 3, Πανταλέων 7 (4/6 επ., 3 μπλοκ), Σάκι 12 (9/21 επ., 3 άσοι, 52% υπ. - 22% άριστες), Παπαδημητρίου -λ (67% υπ. - 50% άριστες)/ Κόβατς 7, Ψάρρας, Ντονάς 1, Μηνούδης 1


ΑΟ Κηφισιάς - ΕΑ Πατρών
Τα τρία τρίποντα που πήρε ο ΑΟΚ στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές έφεραν την ομάδα των Βορείων προαστίων στην 5η θέση της βαθμολογίας, ενώ η ΕΑΠ εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναζήτηση βαθμών στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή.
«Μαθηματικά δεν έχουμε εξασφαλιστεί ούτε εμείς, αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι να κάνουμε το παιχνίδι μας. Κι η Πάτρα, όπως κι ο Παναθηναϊκός στο προηγούμενο παιχνίδι θα τα παίξει όλα γα όλα για όλα, ωστόσο εμείς κοιτάμε την ομάδα μας και θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στο καλό σερί που έχουμε στο δεύτερο γύρο», τόνισε ο Κώστας Αρσενιάδης ο οποίος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.
«Έχουμε πολύ δύσκολο έργο απέναντι σε μια πολύ καλή η ομάδα η οποία στο γήπεδο της είναι ακόμα πιο δυνατή. Παρόλα αυτά, εμείς θα προσπαθήσουμε να μπούμε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και να πάρομε θετικό αποτέλεσμα που θα μας βοηθήσει στον στόχο της παραμονής μας στην κατηγορία», τόνισε από την πλευρά του ο Γιώργος Χριστόπουλος.

Τι έγινε πέρσι
Δεύτερη συνεχόμενη νίκη (και τρίτη συνολικά στη φετινή Volleyleague ΟΠΑΠ 2010-2011) για την ΕΑΠ Λουξ, η οποία έφυγε με το τρίποντο από το Ζηρίνιο επικρατώντας με 3-1 του ΑΟ Κηφισιάς.
«Είχαμε κάποια προβλήματα στην αρχή της σεζόν, αλλά ξεπεράσαμε την δύσκολη
περίοδο. Ολες οι ομάδες είναι κοντά και θα γίνουν πολλές εκπλήξεις. Κόντρα στον Ολυμπιακό περιμένω να δείξουμε τον καλό μας εαυτό», είπε ο τεχνικός της ΕΑΠ Λουξ Γιώργος Χριστόπουλος ενώ ο προπονητής του ΑΟΚ Σωτήρης Δρίκος συμπλήρωσε: "Δεν είχαμε δυνατότητα να ξεκουράσουμε κάποιον παίκτη μας, λόγω
απουσιών κι αυτό το πληρώσαμε. Παρόλα αυτά θεωρώ πως η ομάδα μου αρχίζει να βρίσκει ρυθμό»
Τα σετ: 20-25, 23-25, 25-18, 16-25
ΑΟ Κηφισιάς (Δρίκος): Νικολάκης 3, Καλαιτσίδης 8 (5/7 επ., 3 μπλοκ), Ντάνγκουμπιτς 7 (2/6 επ., 2 μπλοκ, 3 άσοι), Ιωάννου 5 (3/20 επ., 2 μπλοκ, 50% υπ. - 22% άριστες), Νανγκά 22 (22/33 επ.), Σάκι 21 (20/29 επ., 44% υπ. - 41% άριστες), Ταμπουρατζής λ 61% υπ. - 46% άριστες) / Μπέλος, Καρακίτσος, Γιάρμοχ 1, Παπαγγελόπουλος
ΕΑΠ Λουξ (Χριστόπουλος): Μαντέκας 9 (8/13 επ., 54% υπ. - 31% άριστες), Ντέιβινσον 12 (10/19 επ., 56% υπ. - 33% άριστες), Σουλτανόπουλος 4 (1/7 επ., 3 μπλοκ), Κουρνέτας 2, Ντορνέλας 17 (15/27 επ.), Σικέιρα 4 (3/6 επ., 1 μπλοκ), Στεφάνου -λ 59% υπ. - 22% άριστες) / Λαμπρόπουλος 1, Αρούντα 3 (3/4 επ.), Ασπιώτης 1


Φοίνικας Σύρου - Ηρακλής
Το ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής διεξάγεται στη Σύρο, όπου ο τρίτος στη βαθμολογία Φοίνικας υποδέχεται τον πρωτοπόρο και αήττητο Ηρακλή.
«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αφού παίζουμε με τον πρώτο της βαθμολογίας. Δεν έχουμε κάνει μέχρι στιγμής μια καλή εμφάνιση απέναντι στους διεκδικητές του τίτλου Ηρακλή και Ολυμπιακό, θα θέλαμε να το κάνουμε αυτό και να το συνδυάσουμε μ' ένα καλό αποτέλεσμα», τόνισε αρχικά ο Σωτήρης Τσέργας με τον έμπειρο πασαδόρο των γηπεδούχων να συμπληρώνει: «Δεν νομίζω ότι μας λείπει κάτι σαν ομάδα, απλά στα συγκεκριμένα παιχνίδια δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα. Αυτό θέλουμε να κάνουμε τώρα μπροστά στον κόσμο μας για να τον χαροποιήσουμε. Πάντως, το αποτέλεσμα του Σαββάτου δεν θα καθορίσει την βαθμολογική μας θέση, πιστεύω ότι η 3η θέση θα κριθεί την επόμενη αγωνιστική με τον Παμβοχαϊκό. Από κει και πέρα ο Ηρακλής έχει σπουδαίους παίκτες που έχουν παίξει πολλά χρόνια σε πολύ υψηλό επίπεδο. Ωστόσο, αυτό που θεωρώ εγώ ότι είναι το ‘όπλο' αυτής της ομάδας είναι η πολύ καλή υποδοχή, είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις ομάδες με τέτοια υποδοχή".
Στον Φοίνικα το μοναδικό πρόβλημα παραμένει ο Αντζέλικο Ντάνγκουμπιτς, ο οποίος δεν αποκλείεται να είναι στην αποστολή για ψυχολογικούς λόγους.
«Το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο, έχουμε απέναντί μας μία πολύ καλή ομάδα και μία καυτή έδρα. Ωστόσο, για μας αποτελεί και ένα δυνατό... test event ενόψει του Κυπέλλου που θα φιλοξενηθεί στη Σύρο, μία διοργάνωση που μας ενδιαφέρει πολύ και θέλουμε τον τίτλο», τόνισε από την πλευρά του ο Σωτήρης Δρίκος και συνέχισε: «Αν και έχουμε κάποια προβλήματα, στόχος μας είναι να περάσουμε νικηφόρα από την έδρα του Φοίνικα. Θα είναι ένα πολύ σληρό τεστ για μας, το οποίο ανεξαρτήτως αποτελέσματος θα μας κάνει πολύ καλό. Ο Φοίνικας στηρίζεται πολύ στην καλή οργάνωση από τον Κουρνέτα στην επίθεση, ενώ έχει δύο πολύ δυνατές επιθετικές αιχμές, τον Ντόκιτς και τον Λάππα. Επίσης, είναι μία ομάδα που διαβάζει καλά τον αντίπαλο και παίζει πολύ καλά στον τομέα του μπλοκ-άμυνα. Γενικά θεωρώ ότι είναι ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος".
Όσον αφορά τα προβλήματα που ανέφερε ο τεχνικός του Ηρακλή, εκτός αποστολής έμεινε λόγω ίωσης ο Γιώργος Τζιουμάκας, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή των Πελεκούδα (πρόβλημα στους προσαγωγούς), Ντεσπέιν (ενοχλήσεις στη μέση).


Τι έγινε στον πρώτο γύρο
Αν και έχασε το πρώτο σετ, ο Ηρακλής επικράτησε τελικά στο ντέρμπι με το Φοίνικα Σύρου, στην άδεια λόγω τιμωρίας Μίκρα, με 3-1. Οι κυανόλευκοι παρέμειναν έτσι αήττητοι στη Volleyleague ΟΠΑΠ, υποχρεώνοντας παράλληλα τους Συριανούς στην πρώτη τους εκτός έδρας ήττα.
Ο Φοίνικας στο πρώτο σετ με δύο άσους του Ντόκιτς μετέτρεψε το 16-17 σε 17-21 και το κατέκτησαν με άνεση, αλλά στη συνέχεια ο Ηρακλής άρχισε να πιέζει με τη σειρά του από τη γραμμή του σερβίς και τα δεδομένα του αγώνα άλλαξα. Οι κυανόλευκοι πήραν εύκολα τα δύο επόμενα σετ και βρέθηκαν να προηγούνται με 19-14 και 20-16 στο δ' για να μειώσει ο Φοίνικας σε 22-21. Τελικά ο Αντρέι Κράβαρικ ήταν αυτός που ‘ξεκόλλησε' τους κυανόλευκους και το σετ έληξε 25-22.
«Το πιο σημαντικό μετά την απώλεια του πρώτου σετ είναι ότι άλλαξαν οι αθλητές μας. Ήταν πολύ πιο μαχητικοί και πίστεψαν στις δυνατότητες τους. Ήμασταν ένα βήμα καλύτεροι σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Αρκάς. Θα προσπαθήσουμε να διαχειριστούμε την κούραση μας και να εμφανιστούμε μαχητικοί στη Σμύρνη», τόνισε ο Σωτήρης Δρίκος ενώ ο Βασίλης Κουρνέτας τόνισε: «Ξεκινήσαμε καλά, αλλά όταν ανέβηκε κι ο Ηρακλής δεν αντιδράσαμε σωστά και μείναμε εκτός για δύο σετ. Στο δ' προσπαθήσαμε αλλά και πάλι ο Ηρακλής ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια».
Τα σετ: 21-25, 25-18, 25-15, 25-22
Ηρακλής (Δρίκος): Χριστοφιδέλης 16 (15/23 επ., 1 μπλοκ, 71% υπ. - 64% άριστες), Τανίκ 12 (8/13 επ., 3 άσοι, 81% υπ. - 70% άριστες), Κορζενέβικς 9 (7/12 επ., 2 μπλοκ), Μποζίδης 1, Σμαραγδής 15 (10/13 επ., 3 μπλοκ), Κράβαρικ 15 (14/25 επ., 1 μπλοκι), Στεφάνου -λ (67% υπ. - 67% άριστες) /Δημητριάδης, Τζιουμάκας, Κολτσιάκης
Φοίνικας (Νεόφυτος): Ντάνγκουμπιτς 1, Κουρνέτας 2, Θάνος 5 (4/6 επ), Λάππας 11 (11/21 επ., 45% υπ. - 35% άριστες), Ντόκιτς 23 (21/42 επ., 2 άσοι), Νικηφορίδης 9 (8/18 επ., 1 μπλοκ, 65% υπ. - 50% άριστες), Κουρούπης -λ 57% υπ. - 52% άριστες / Σουλτανόπουλος 3 (2/8 επ., 1 μπλοκ), Αρβανίτης, Τσέργας, Μπρίτσιτς 1


Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Άρης
Από τις 14 Ιανουαρίου (πρεμιέρα του β' γύρου) όταν κέρδισε με 3-1 την Κηφισιά, αγνοεί τη νίκη ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, που υποδέχεται τον Άρη με τους κίτρινους να προέρχονται από το ρεπό τους, αλλά νωρίτερα να έχουν κάνει το καλύτερο τους σερί (τρεις συνεχόμενες νίκες) που διεκόπη από την εκτός έδρας ήττα στο ματς με τον Ολυμπιακό.
«δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Αν θέλουμε να μπούμε στα πλέι όφ πρέπει να κερδίσουμε», ξεκαθάρισε ο Πέπε Γκονζάλες ο οποίος παραδέχθηκε: «Στον β' γύρο δεν έχουμε παίξει τόσο καλά, αλλά είχαμε κι ένα δύσκολο πρόγραμμα. Πιστεύω όμως ότι σιγά, σιγά ανακάμπτουμε και από δω και πέρα θα δείξουμε ξανά το καλό μας πρόσωπο».
Στο αυριανό παιχνίδι ο Γκονζάλες θα βρει ως αντίπαλο τον Ιβάν Μποΐκοβιτς, τον οποίο είχε ως αντίπαλο πέρσι στο Κυπριακό πρωτάθλημα.
«Κι εκεί ντέρμπι δίναμε και τώρα ντέρμπι είναι το παιχνίδι», τόνισε ο Σέρβος πασαδόρος και συμπλήρωσε: «Εμείς με εξαίρεση το ματς με τον Ολυμπιακό, όπου είχαμε σημαντικές απουσίες, έχουμε δείξει σημαντική βελτίωση και πιστεύω ότι θα κάνουμε και πάλι ένα καλό παιχνίδι».
Στους γηπεδούχους εκτός απροόπτου θα είναι στην αποστολή ο Γιώργος Παπάζογλου, ενώ στον Άρη επιστρέφει ο Γιάννης Κυριακίδης όχι όμως και ο Μάριο Ζέλιτς.


Τι έγινε πέρσι
Με όπλο το εξαιρετικό του μπλοκ (19 πόντους έναντι μόλις 5 από τον αντίπαλο) ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης κέρδισε με 3-0 τον Αρη Μαρμούρης ΑΕ κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του στη Volleyleague. Οι γηπεδούχοι στο πρώτο σετ βρέθηκαν να χάνουν με 19-21 και στο δεύτερο με 12-16, αλλά όπως προαναφέραμε χάρις στα συνεχόμενα μπλοκ κατάφεραν να ‘γυρίσουν' το ματς και να πάρουν το πολύτιμο τρίποντο.
Τα σετ: 28-26, 26-24, 25-23
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Ανδρεάδης): Φάιγκα 14 (10/21 επ., 2 άσοι, 2 μπλοκ), Κουμεντάκης 14 (12/19 επ., 2 μπλοκ, 62% υπ. - 62% άριστες), Σιδηρόπουλος 4 (2 μπλοκ), Γραμματικάκης 10 (6/7 επ., 4 μπλοκ), Τέσιτς 10 (5/9 επ., 5 μπλοκ), Αλ Ναμπχάν 15 (10/27 επ., 4 μπλοκ, 1 άσο 80% υπ. - 68% άριστες), Δαλακούρας Κ. -λ 74% υπ. - 48% άριστες) / Δαλακούρας Α.
ΑΡΗΣ ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ ΑΕ (Οικονομίδης): Τερζής 1, Κάμπος 4 (4/12 επ., 69% υπ. - 50% άριστες), Ρουμελιώτης 18 (17/33 επ., 1 μπλοκ ), Τακουρίδης 5 (3/5 επ., 1 μπλοκ), Κιόσης 8 (5/10 επ., 1 μπλοκ, 2 άσοι), Σιριάνις 9 (8/19 επ., 1 μπλοκ, 73% υπ. - 64% άριστες), Σάμαρτζιτς -λ 72% υπ. - 56% άριστες) / Σαρικεΐσογλου 8 (7/11 επ., 1 μπλοκ, 40% υπ. - 20% άριστες), Τζελάτης 4 (4/8 επ.), Ριζόπουλος, Δημητριάδης 1.


Αναλυτικά το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής
Σάββατο 25/2

16.00, Ρέντη (Novasports), Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, Γεροθόδωρος, Μυλωνάκης, Κομισάριος: Βασιλειάδης
18.30, Σύρου (Novasports), Φοίνικας Σύρου - Ηρακλής, Βαρθαλίτης, Βουδούρης, Κομισάριος: Ιορδανίδης
19.00, Αλεξανδρούπολης, Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Άρης, Θεμελής, Τζεπκινλής, Κομισάριος: Μιχελινάκης
19.00, Ζηρίνειο, ΑΟ Κηφισιάς - ΕΑ Πατρών, Πανούτσος, Μουλά Λ., Κομισάριος: Γεωργόπουλος
Κυριακή 26/2
1
9.00, ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ - ΓΑΣ Παμβοχαϊκός, Δεληκωστίδης, Γεωργιάδης, Κομισάριος: Κάλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Download

Label 4

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΑΣ BLOG-SITE

Το BLOG-SITE μας ανανεώθηκε έγινε πιο πρακτικό και πιο καλαίσθητο... Οι απόψεις μας όμως παρέμειναν ίδιες...

Το VolleyPaok είναι μαζί σας με συνεχή ενημέρωση όλο το 24ώρο...
Άμεσα και όχι έμεσα με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση...
Η μοναδική ενημέρωση στο διαδίκτυο αποκλειστικά και μόνο για το ανδρικό και γυναικείο βόλει του Π.Α.Ο.Κ.

Υ.Γ. Επιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς! πρoσπάθησαν κάποιοι αλλα ΔΕΝ το πέτυχαν! Και όμως, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ... VolleyPaok και είσαι μέσα... ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με αξιοπρέπεια και σάτιρα... Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ.

VolleyPaok "Και είσαι μέσα"...
Ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα...
Γιατί ετσι απλά Βόλει Π.Α.Ο.Κ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ TOY VolleyPaok




Έπειτα από αρκετές προσπ
άθ ειες δημιουργίας ενός BLOG-SITE με μόνο και ξεκάθαρο στόχο να προβάλουμε όλα τα νέα για το βόλει του ΠΑΟΚ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την δημιουργία της ιστοσελίδας www.volleypaok.gr Αλλα και το BLOG μας volleypaok.blogspot.com

Εδώ και 4 χρόνια ζωής το VolleyPaok δίνει την ευκαιρία στον οπαδό του ΠΑΟΚ και στον εκάστοτε επισκέπτη να ενημερώνεται για όλες τις δραστηριότητες του τμήματος βόλει του ΠΑΟΚ μας αλλα και όχι μόνο.. Πλέον παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη – αναγνώστη να διαβάζει τις απόψεις των οπαδών του ΠΑΟΚ και όχι του εκάστοτε δημοσιογράφου κτλ – παρατρεχάμενου - αυλοκόλακα της εκάστοτε διοίκησης (ΑΣ - ΤΑΠ κτλ) που θέλει ή του επιβάλουν να σχηματίσει άποψη στον κόσμο με σκοπό την παραπλάνηση.

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ!!